|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |

12-04-2007, 20:00
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Igazából még tegnap történt (sőt már tegnap elött). Az a baj, hogy nagyot csalodtam vkibe, de haragra képtelen vagyok, max pillanatnyi kirohanás van nálam, igazából ez a szerencséje is. Mindenesetre sikerült vkinek a legérzékenyebb pontomon megsebbeznie, ráadásul pont egy olyan embernek akitől ezt a legkevésbé vártam. 
|
huhúú, ismerős 
|

12-04-2007, 20:09
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
búm bajom sztorym há az akadna 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

12-04-2007, 20:13
|
Administrator
|
|
Activity: 25%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
búm bajom sztorym há az akadna 
|
Nocsak. Halljuk!
|

12-04-2007, 20:14
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nocsak. Halljuk!
|
hát szombaton rosszul lettem aztán hétfőn elmentem dokihoz és most mehetek kardiológiára mer magas a vérnyomásom 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

12-04-2007, 20:15
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Nah megosztom veletek a történetem.Egy csajjal egész jól összejöttem, beszéltünk tök sokat meg minden.Egy idő után elkezdett olyanokat mondani, hogy szeretlek meg ilyeneket.Volt sulidisco.Odaült mellém, nekem dőlt, nah mondom ezaz, itt már nyert utam van, és átkarolta, simogattam stb.Így telt el kb fél óra.Le akartam smárolni, de ő elfordította a fejét mondta hogy ne és elment.Másnap megtudtam, azért mert neki csak egy nagyon jó barát vagyok de nem több.Ez eléggé szarul esett :S. Hát ennyi.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

12-04-2007, 20:16
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
hát szombaton rosszul lettem aztán hétfőn elmentem dokihoz és most mehetek kardiológiára mer magas a vérnyomásom 
|
Arra akkor orvosság kell.
A bor növeli, a pálinka csökkenti a sör pedig sabilizálja a vérnyomást. 
vagy valami ilyesmi 
|

12-04-2007, 20:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Nah megosztom veletek a történetem.Egy csajjal egész jól összejöttem, beszéltünk tök sokat meg minden.Egy idő után elkezdett olyanokat mondani, hogy szeretlek meg ilyeneket.Volt sulidisco.Odaült mellém, nekem dőlt, nah mondom ezaz, itt már nyert utam van, és átkarolta, simogattam stb.Így telt el kb fél óra.Le akartam smárolni, de ő elfordította a fejét mondta hogy ne és elment.Másnap megtudtam, azért mert neki csak egy nagyon jó barát vagyok de nem több.Ez eléggé szarul esett :S. Hát ennyi.
|
Pedig azt hitted, hogy meg bírod fektetni mi?  Mindenkivel megesik. Egy kicsit meghajtod a szekeret és vársz, akkor felül rá 
|

12-04-2007, 20:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Toti
Arra akkor orvosság kell.
A bor növeli, a pálinka csökkenti a sör pedig sabilizálja a vérnyomást. 
vagy valami ilyesmi 
|
Akkor lengessünk! 1 deci pálinka,(leesik a vérnyomásod)3 deci bor(visszajön), és egy üveg sör(3 évig nem lesz baj a vérnyomásoddal).
|

12-04-2007, 20:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Toti
Pedig azt hitted, hogy meg bírod fektetni mi?  Mindenkivel megesik. Egy kicsit meghajtod a szekeret és vársz, akkor felül rá 
|
14 éves vok.Nem akartam többet csak járni vele.De sajna már tom hogy tetszik neki egy másik srác.Meg msn-en is alig beszélünk már, szal ezt benéztem.(de pepa versével talán sikerül visszahúzni)
|

12-04-2007, 20:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
14 éves vok.Nem akartam többet csak járni vele.De sajna már tom hogy tetszik neki egy másik srác.Meg msn-en is alig beszélünk már, szal ezt benéztem.(de pepa versével talán sikerül visszahúzni)
|
Próba cseresznye. Abba még nem halt bele senki. Ami nem öl meg az megerősít.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|