Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-02-2007, 18:05
Rém Rém is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

miért? aztirtad rá multkor hogy ez nem jó ötlet mert akkor saját országának adja át a pénzt vagy vmi ilyesmit beszéltél... és ha nem akarod megvalósitani ugysefogod akkor kár válaszolnom a témára
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-02-2007, 18:09
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Rém View Post
miért? aztirtad rá multkor hogy ez nem jó ötlet mert akkor saját országának adja át a pénzt vagy vmi ilyesmit beszéltél... és ha nem akarod megvalósitani ugysefogod akkor kár válaszolnom a témára
Azt hiszem, hogy itt el is búcsúzunk egymástól.

A megbeszélés alatt levő témákhoz nem akarsz hozzászólni, el sem akarod őket olvasni, a már eldöntöttek viszont rosszak. Gratulálok.

A fórumon a továbbiakban nem vehetsz részt, ez a mentalitás nem idevaló. Viszlát. (Természetesen a másik beceneveddel sem.)
Old 12-02-2007, 19:30
Ati Ati is offline
Administrator

Rém: azzal, hogy regisztrálsz egy ötödik (!) becenevet is, semmire nem mész. Ne haragudj, de kezdesz kicsit sok lenni. A következő becenévre a Hódítóban is szankciókra kell számítanod. Nem lehet valaki ennyire értetlen, mint te...
Old 12-02-2007, 19:52
sutike31005 sutike31005 is offline
Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Rém: azzal, hogy regisztrálsz egy ötödik (!) becenevet is, semmire nem mész. Ne haragudj, de kezdesz kicsit sok lenni. A következő becenévre a Hódítóban is szankciókra kell számítanod. Nem lehet valaki ennyire értetlen, mint te...
Ati megkérhetlek ne offold szét a témát, ezt írd le neki üzenetbe
Reply With Quote
Old 12-03-2007, 09:27
Alba Alba is offline
Member

Longevity: 99%

Igazából nem értem hogy miert akkor szólnak hozzá emberek amikor már a téma lezárt.
A vita meg amirők itt szó van számomra egyértelművé teszi hogy olyanok szólnak hozzá akik nem is vágják miről van szó. Én álmomban nem láttam 3-4 mrd ot évekig a saját országaimban mégis tudtam haladni és körbefordulgatni. Nem hiszem hogy arról szól a játék hogy teletápolt országokat védjünk.
A bánya ugyolyan épület mint a brakk nem kell 3 mas csoportban mindekinek 80% os barakkos orival menni. Lehet bányát is tartani...
Reply With Quote
Old 12-03-2007, 09:54
Reaktor Reaktor is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Rém View Post
nagy tévedésbe vagy... egyáltalán nem tamagocsizok... harcal jutottam 2b tetejére 3i tetejére és nem akarok egyáltalán sokáig ottlenni csak mig lejár a köröm szóval tévedsz
Quote:
Remek, ezek szerint ez a változás, ami "hú de meg fogja változtatni az életed, és hú de rossz lesz ezentúl", az egyáltalán nem érint.

Ha valami nem érint, akkor miért lesz tőle iszonyatosan rossz az életed?

Miért érzem azt, hogy ez a kötöszködés semmi másra nem jó, mint szétoffolni egy témát, ami ugyan már eldöntött tény, de az utolsó utáni percben milyen tök jó dolog megjelenni, és azt mondani, hogy de rossz ez. Még véletlenül sem akkor, amikor erre lehetősélged volt, hanem utána. Miért van az, hogy ez annyira jellemző néhány emberre?

Mert ez a játékos nagyon valószínű, hogy úgy tudott a B ben játszani, hogy előtte a 3 gyorsban elérhetetlen magasságban (ahova mindenki tudja hogy lehetett feljutni ) sokezer körig termelt.
Esetleg ezt a vagyont a B ben megujrázta párszor.

Ismerek több olyan játékost akik így játszottak.
Sajnos ezzel teljesen felborították a B piacot amikor felléptek.
Benyomtak többmillió tekercset, többszázmillió rúnát a B piacára, az ebből befolyt pénzt pedig a nyers, és a katonapiac uralására használták fel.

Sokszor még a védelem alatt odafedeztek a topba, akkor még nem volt büntetve az építésközbeni fedezés...

Természetes, hogy Rém nem szeretné, hogy ez a lehetőség végetérjen számára.
Szerencsére a játékosok többsége nem így gondolkozik.

Csak azt sajnálom, hogy Rémnek nem lehet a topikba folytatott kártékolony, és buta hozzászólásaiért negatív elismertséget adni. Biztosan ez se véletlen
Old 12-06-2007, 09:12
richardka richardka is offline
Member

Longevity: 95%

annyit irtatok itten ugymond sok feleslegeset hogy most a lényeget alig tudom kihámozni mi is lesz pontosan

kérdezek valamit

akkor 2000 kör után gyujtogatás meg miegymás lesz igaz?? tökmindegy hogy a topba vagy vagy lenn a csopi alján??

A kérdés még az hogy mi van ha megvan a 2000 köröd de a topod még 1 se??

sorry ha hülyeséget kérdeztem, de a sokadik oldal után feladtam hogy végigolvbassam, föleg hogy a viták itt az utolso oldalon nagyon nem világositották meg a elmémet
Reply With Quote
Old 12-06-2007, 09:20
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by richardka View Post
annyit irtatok itten ugymond sok feleslegeset hogy most a lényeget alig tudom kihámozni mi is lesz pontosan

kérdezek valamit

akkor 2000 kör után gyujtogatás meg miegymás lesz igaz?? tökmindegy hogy a topba vagy vagy lenn a csopi alján??

A kérdés még az hogy mi van ha megvan a 2000 köröd de a topod még 1 se??

sorry ha hülyeséget kérdeztem, de a sokadik oldal után feladtam hogy végigolvbassam, föleg hogy a viták itt az utolso oldalon nagyon nem világositották meg a elmémet
Ez csak a topX-ben eltöltött időre vonatkozik. Eddig is csak az ott eltöltött idő alapján járt a morálromlás, ez most sem változik.
Old 12-06-2007, 09:27
richardka richardka is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Ez csak a topX-ben eltöltött időre vonatkozik. Eddig is csak az ott eltöltött idő alapján járt a morálromlás, ez most sem változik.
Akkor tökéletes, már kezdtem izgulni) köszike a gyors választ)

Mostmárcsak az lenne jo ha a kezdeti védelem picit lecsökkene) sok az a 144 kör) felesleges pazarlás

most esik le, hogy nagyon benéztem, nem a sima körök számitanak hanem a top x-ben eltöltött kör lehet 2000.

Oooh nagyon láma vagyok , ahhoz képest hogy régota játszom
Most szégyellem magamat
Reply With Quote
Old 12-06-2007, 11:01
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by richardka View Post
Akkor tökéletes, már kezdtem izgulni) köszike a gyors választ)

Mostmárcsak az lenne jo ha a kezdeti védelem picit lecsökkene) sok az a 144 kör) felesleges pazarlás

most esik le, hogy nagyon benéztem, nem a sima körök számitanak hanem a top x-ben eltöltött kör lehet 2000.

Oooh nagyon láma vagyok , ahhoz képest hogy régota játszom
Most szégyellem magamat
Én úgy tudom hogy 72 körös..
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules