Quote:
Originally Posted by Ati
A kis hektáron kevés katonával való bányafelderítéssel az a fő problémám, hogy így értelmét vesztik az országok egyedi bánya-arányaik. Minimális erőfeszítéssel olyan bányákat épít magának már kezdetektől fogva a törpe, amilyet csak akar. Ezt nagyon rossznak tartom.
Fent is persze ugyanez fennáll, de érthető, hogy fent nem lehet olyan egyszerűen fedezni, és kell a bánya. Ezért legyen egy elég nagy ára annak, hogy területnövelés nélkül bányát talál valaki. No de ez a nagy ár ne 20 katona legyen...
|
Sajnos ebben egyet kell hogy értsek így végiggondolva. Ettől még nem kell minden törpét rákényszeriteni a fedezésre sztem lentebb, azzal hogy irreálisan magas árat kelljen ezért fizetni. Ha jól gondolom, te is hajlanál egy olyan kompromisszumra amivel nem lesz kedvezőbb ez az ötlet mintha fedezné a bányát,de nem is irreálisan magas azért. az 500katona/bánya lent irreálisan magas ár érte. majdnem 1k hekin, a napi képzésből 2db bányát tudnék feltárni, amire bárki bármit mond sztem irreálisan magas ár. Végig gondolva a dolgokat a költsége lehetne:
a felfedezési költség másfélszerese, de maximum 500
Így a lenti csoportokban sztem, csak szükség esetén használná az ember. Ha tényleg megér ennyit, hogy nem halad tovább, vagy akkor, ha már nem tud fedezni.