|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

12-01-2007, 09:50
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Normalisan akarok jatszani, ugy mint a tobbiek. Lekezelessel nem megyunk am semmire, neked jo emrt nem kell foglalkozni vele de szamomra nem lesz belole semmi szal.. 
kerlek szentelj 5 percet ram  ha nem lehetseges (amit ketlek), hogy en is maradhassak 5/V ben akkor hagyjuk.
Anarchba menjenek a csalok. ennyi.
Priviben minden leirtam.
|

12-01-2007, 09:54
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by DeathSurf
Normalisan akarok jatszani, ugy mint a tobbiek. Lekezelessel nem megyunk am semmire, neked jo emrt nem kell foglalkozni vele de szamomra nem lesz belole semmi szal.. 
kerlek szentelj 5 percet ram  ha nem lehetseges (amit ketlek), hogy en is maradhassak 5/V ben akkor hagyjuk.
Anarchba menjenek a csalok. ennyi.
Priviben minden leirtam.
|
A privit pedig egy laza mozdulattal töröltem. Ne haragudj, de nem ismerlek, nem fogok kivételezni. Ha más privijére nem válaszolok, akkor a tiedre sem. Még akkor sem, ha rossz helyre irogatsz a fórumon. Azt hiszem, hogy nem nagyon lehet félreérteni azt, hogy " Privát kérésekre és kérdésekre sajnos nem tudok válaszolni, ilyenekkel kérlek ne keress. Használd a fórumot, vagy írj a support@hodito.hu címre. Tudom, hogy csak fél óra lenne, de párezerszer fél óra az mennyi is?  Köszönöm." Ez minden egyes üzeneten végén megtalálható, a profilomban is 2 helyen. Ha ezt nem tartod tiszteletben, és ennek ellenére választ vársz, akkor így jártál.
Tipp: fórumon ha a megfelelő témába írnál, talán hatékonyabb lenne minden.  Például nyitsz egy témát a segítségek fórumban, valami olyan címmel, hogy "Mit tehetek, hogy ne kerüljek állandóan anarchba?", vagy valami hasonló.
Kivételezéseket viszont ne várj. Köszönöm.
|

12-01-2007, 09:55
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
rendben van
|

12-01-2007, 10:00
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?s=e248af83a40ec608b56c64cecb291b77&u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Hozzátenném, hogy ne nevezz csalónak, mert anarchista vagyok, mert ez egy kicsit rosszul érinti a szűz lelkemet. JÓ?
|

12-01-2007, 10:03
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Hozzátenném, hogy ne nevezz csalónak, mert anarchista vagyok, mert ez egy kicsit rosszul érinti a szűz lelkemet. JÓ?
|
Elnézést az offért:
Igaza van Gee-nek(kivételesen   ), nekem se azért van az anarchban most néhány orim, mert csalás miatt oda tettek, hanem, mert oda regeltem, h kipróbáljak ezt azt!
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

12-01-2007, 10:08
|
Administrator
|
|
|
|
Félreértések elkerülése végett: az anarchista csoport nem azért van, hogy a csalók odakerüljenek.
Az anarchista csoport azért van, hogy legyen egy olyan csoport, ahol sokkal lazább szabályok mellett lehet játszani. Ahol olyanok is elférnek, akik esetleg a rendes csoportokban bármi miatt nem tudnának játszani. Akár önhibájukból, akár önhibájukon kívül.
És természetesen azok is elférjenek, akik direkt azt a légkört szeretik, direkt ott szeretnének játszani.
|

12-01-2007, 15:23
|
 |
Member
|
|
|
|
nem szeretném floodolni a supportot, ezért inkább itt kérdezem meg..
küldtem egy levelet, ami hiányos volt.. pótoltam a hiányosságot egy másik levéllel.. mindegyik alkalommal kaptam a szokásos automata üzenetet, illetve egy másik üzenetet, hogy
"Leveledet olyan e-mail cimrol kuldted, ami nem szerepel adatbazisunkban. A keretlen levelek visszaszoritasa erdekeben ezert tovabbi teendo szukseges annak erdekeben, hogy leveled ugyfelszolgalatos kollegainkhoz eljusson. Kerunk, hogy a lenti linkre kattints ra, ezzel igazolva, hogy cimed letezik, es valoban letezo ember vagy. Amennyiben a lenti linkre 3 napon belul nem kattintasz ra, vagy nem masolod be webbongeszodbe visszaigaolaskent, ugyedet automatikusan toroljuk, es az nem jut el kollegainkhoz."
Majd a szöveg alatt szereplő linkre kattintva ezt az üzenetet kapom:
"Ez az ügyszám már nem létezik. Kérünk, hogy küldd el újra a leveled."
ez így természetes?? vagy csak én vagyok értetlen, jó szokásomhoz híven?
az tény és való, hogy nem arról a címről írok, amin az ország szerepel, mert az céges mail és pillanatnyilag nem tudom elérni..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

12-01-2007, 15:27
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by DeathSurf
Sziasztok!
Legyszives segitsetek kihez fordulhatok, ha gondom tamadt a jatekkal.
A gond lenyege, hogy bizonyos ido utan anarchba kerulok..
meg ha semmit sem csinalok akkor is.
lehet a felallas tiltott amivel probalkozom   
nade komolyan, a support annyit mond, hogy ne csaljak.. kosz, ez meg nem segit. valami egyeb 5let?
|
Talán nem az van, hogy új orit indítasz 5-ös szinten? Ott is össze kell kapcsolni az orikat, hogy ne kerülj anarchba. Sztem ez lesz a probléma.
|

12-01-2007, 16:35
|
 |
Member
|
|
|
|
végigolvastam megint mindegyik supporttól kapott emailt, hátha tényleg velem van a probléma.. de továbbra sem jövök rá a titok nyitjára 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

12-01-2007, 16:42
|
Administrator
|
|
|
|
Ha nem sikerül átjuttatni a leveled, akkor olyan címről küldd, amin az országod van. Néhányan jeleztek hasonló problémát, amikor más címről írtak.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|