Nah úgy tünik lehet én leszek itt az ördög ügyvédje

2napja kezdtem el kipróbálni a vistát méghozzá az ultimate verziót.
A "parasztvakitó neonfény" nem hatott meg nagyon (windows aero), bár tény, hogy hatásosak a grafikai elemek. Minden felesleges háttérprogramot letiltottam.
Ez eddig emlitett problémákkal csak annyiban találkoztam, hogy a Nero nem fut. új drivereket találtam a hardwarekhez, és minden eddig használt programom fut (tudom mázlista vagyok). Az első, számomra nagyon kellemes, meglepetés a lemezdiagnosztika volt.
A Winchesterem már nincs a toppon, eddig 2x veszett el minden adat róla, minden előzmény nélkül, (a másik vinyó most a fő még mindig xp-vel biztos ami ziher...

) de amin meglepődtem hogy a Vista rögtön figyelmeztett, hogy hiba van a vinyón, és lehetőleg mentsek le mindent mielött elveszne... Ez jól jött volna az Xp-nél is amikor anno 50-60 giga fontos adat veszett el pár sec alatt...
Az is szimpatikus, hogy a tűzfala mindent megkérdez mielött futattni akarok, és nem tiltja le esetleg önkényesen mint az xp-nél néha...
2 nap után ennyi észrevételem van, igazából a vinyó hiba felismerés ami számomra lényeges funkció...