Quote:
Originally Posted by Ati
Örülök a szétoffolásnak, ezek szerint a téma nem ér meg annyit, hogy ezzel foglalkozzunk, és ne egymás szapulásával? Úgy tűnik, hogy erre a sokszáz másik téma nem elég...
|
Azért ne legyen már annyira egyszerű a dolog, hogy idejön egy határvédő és addig vergődik, míg megy az egésza levesbe...
Nekem tetszett volna a föld kopása is, de ha nem, hát nem, ezt is túlélem

Akkor viszont 4-6k topkör közt a termelés 0-ra redukálása, fokozott rombolás a nép által, esetleg el tudok képzelni a termeléssel párhuzamosan egy katmorálesést is 0-ig. Aki beér 100k pontra az ilyen orikhoz verhesse is be akkor is ha nincs sereg a piacon amivel odafedezhetne.
Némi meghirdetés (automata üzenet) után szerintem ennek egyből életbe kellene lépni, nem úgy, hogy a most 10k topkörrel rendelkezők még 4k körig vígan élhessék világukat. Szerintem nincs olyan csoport főleg 5. szinten ahonnan 10k körös termelés nem elegendő a továbblépéshez

Minimum föld kell
Meg JKSZ bejelentő is földleadásra kihegyezve.
Remélem nem tűnök túl radikálisnak
Betelguze érvelésére pedig annyit mondanék, hogy akik elérhetetlen helyen vannak most azok nem szabiznak, mert már régebb óta be van vezetve a föld fogyása szabi alatt. Szal valahogy nem áll meg az érvelés miszerint nem tudtak a minimum földről szabi miatt. Ha meg nem elérhetetlen helyen vannak, és bármi oknál fogva szabira kényszerültek akkor feltételezhetően vissza is tudják szerezni az esetlegesen elkopó földjüket a minimum hekiig.
Meg azt se nem hiszem, hogy akik jelen pillanatban 100k-s sorszámmal kis kék nélkül az 5. szintek topjában termelgetnek azért gyűjtögetnének évek óta hogy fentebb nehogy ne legyen mit a tejbe aprítsanak.