Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-23-2007, 20:10
ErdelyMagyaria ErdelyMagyaria is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%
En mar orulok annak is h valaki hozzaszolt egyaltalan...
Koszonom sracok!

Na de en meg mindig Lyra-tol is Ati-tol szeretnek egy velemenyt es utana lezertnak tekintem az ugyet ha ok azt mondjak h NEM...

Amig a topot egyetlen klan uralja es idejuk van tartalekolni addig nincs amit csinalni ellenuk... (nem szemrehanyas es mar szamtalanszor hangsulyoztam h ebben az ugyben nem oket hibaztatom!!!...)
DE... amig fel akarunk zarkozni hozzajuk addig a tartalekunkat... ha lehet igy nevezni... ... nem tudjuk gyujtogetni mert a fedezesbe fektessuk bele... mig ok a tavok miatt nyugisan tartalekolnak... vagyis amit fedezzunk annak egy reszet elviszik idonkent mert megtehetik eppen a tartalekolas miatt... hiszen mire masra tartalekolnanak ha nem azert h hasznaljak idovel...
Szamitasaim szerint ha ugyan igy felevenkent elofordl ez h vegigutik a csopit akkor nekem tobb mint 2 ev kell h felerjek a mostani topba... de ehez meg nem tettem hozza h a top (hekiszam szempontjabol) fenebb tolodik... szal mar a 2 ev sem eleg mert ok sem fognak 2 evig ugyan abban a helyben topogni (ezt senki nem kerheti toluk!)
A 90 nap limitet eppen azert nem akartam javasolni h toroljek h valamit aldozzanak a jatekosok a jateknak ha mar segitenek rajtunk...
A 4000 kort szemely szerint keveselem de ha csak en erzem igy akkor nem relevans mert nem csak engem erint es remelem h nem mi dontunk rola... Abban h nem mi dontunk rola az is benne van h akkor mar legalabb megfontolasra kerul a dolog es akkor mar elertunk valamit...
A 4000 korben az is benne van h vipelni kell az orit es ez jo a jatek fentartasahoz...
A minimum fold pedig biztositana h aktiv jatek legyen a csopin belul... ha a minimum fold elereseig is lenne, akkor is aktivitast igenyel...
Alairasoban 50 oris csopirol almodok de meg az is a minimum ami kellene szerintem... Elhisze, sot elismerem h ha mindenki visszajone akkor meglenne az 50 ori de ahoz kellene egy motivalo erv h visszajojenek... Az reszemrol nem motivalo erv h gyertek vissza es osszefogunk a top klan ellen... En tisztan akarok jatszani es elerni celjaimat... Jelen helyzetben ha nem lesz konnyites akkor ezen a helyzeten csak az ido segit... az meg hosszabb lesz mint 2 ev szvsz es addig nem latom ertelmet jatszani... sajnos...

Last edited by ErdelyMagyaria; 11-23-2007 at 20:16..
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules