|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Váltanál-e Vodafoneról VIP-et, ha 336 kör helyett csak 246 kör VIP tagság járna?
|
Igen, így is váltanék.
|

|
37 |
36.27% |
Nem, így már nem érdekelne.
|

|
26 |
25.49% |
Nem vagyok érintett a kérdésben (máshogy váltok VIP tagságot, vagy nem érdekel a VIP tagság).
|

|
39 |
38.24% |

11-23-2007, 00:28
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
egyszerűen nem értem, hogy miért jobb többet fizetni ugyanazért (illetve hát ugyanannyi pénzért kevesebb cuccot kapni)
|
évi 2k huf "bukás" nekem még mindig megéri, h ne kelljen semmit sem kezdenem más szolgáltatókkal.. ne kelljen a telefonomat függetleníteni.. ne kelljen sim-et cserélgetni..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

11-23-2007, 07:10
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
évi 2k huf "bukás" nekem még mindig megéri, h ne kelljen semmit sem kezdenem más szolgáltatókkal.. ne kelljen a telefonomat függetleníteni.. ne kelljen sim-et cserélgetni..
|
Értem. Ez esetben elnézést kell kérnem. Bocsi!
|

11-23-2007, 07:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Értem. Ez esetben elnézést kell kérnem. Bocsi!
|
Tudod, a kényelem nagy úr 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

11-23-2007, 09:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Egy dolgot sajnálatosnak tartok a kérdés feltevésben: hiányzik egy választási lehetőség:
mégpedig: a ritkán használnám, amikor tudom megoldom másként...
való igaz ezzel a kérdéssel nehezen lehetne számolni, ha a bevétel/kiadást számolom... de talán mégis helye lenne: mert vannak olyanok (pl: én) aki vodás és néha napján használná a vodás vipet, de alapban megoldaná másként a vipelést...
bár talán ugy lehetne konkretizálni: évi 4-8 vip sms-t küldenék...ez kb fedné a valóságot nálam...ugyebár 26 sms egy év (hogy kiszámoltam  52 elosztottam 2vel  ) nem tudom van-e értelme annak, amit irtam, de ezek közül a válaszok közül sajna nem tudok megfelelőt választani...
Szeretném, ha lenne vodás vip még igy is, de nem erről fizetném a legtöbbjét.
|

11-23-2007, 10:05
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gazsy
Egy dolgot sajnálatosnak tartok a kérdés feltevésben: hiányzik egy választási lehetőség:
mégpedig: a ritkán használnám, amikor tudom megoldom másként...
való igaz ezzel a kérdéssel nehezen lehetne számolni, ha a bevétel/kiadást számolom... de talán mégis helye lenne: mert vannak olyanok (pl: én) aki vodás és néha napján használná a vodás vipet, de alapban megoldaná másként a vipelést...
bár talán ugy lehetne konkretizálni: évi 4-8 vip sms-t küldenék...ez kb fedné a valóságot nálam...ugyebár 26 sms egy év (hogy kiszámoltam  52 elosztottam 2vel  ) nem tudom van-e értelme annak, amit irtam, de ezek közül a válaszok közül sajna nem tudok megfelelőt választani...
Szeretném, ha lenne vodás vip még igy is, de nem erről fizetném a legtöbbjét.
|
Itt valóban kihagytam, hogy ilyenkor mit kellene bejelölni. Az első kérdésnél azt írtam, hogy ha több verziót is használsz, akkor azt jelöld, amelyik a legjellemzőbb. Most is lehet ezt venni alapul, a Te esetedben ez alapján én inkább az "így már nem használnám" opcióra szavaznék, és remélném, hogy azért a többiek csak átbillentik...
Nyilván persze nem csak ez alapján a szavazás alapján fog eldőlni, hogy lesz-e ilyen lehetőség, de egy áétalános kép azért mindenképp kell előre arról, hogy mire lehet majd számítani.
|

11-24-2007, 21:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Én használnám. Még így is. Évi 2k huf az manapság aprópénz. Többet eliszom egy hétvégén ha nekiállok. 
|

11-25-2007, 15:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
Évi 2k huf az manapság aprópénz. Többet eliszom egy hétvégén ha nekiállok. 
|
Hm.. 2k huf tényleg nem sok, abban az esetben ha el kell költeni. de ha meg kell dolgozni érte...
és ne feledjük 1 orinál 2k. 2-4 orinál az már 4k. az sem sok.
csak ugyebár lényegében ez a pénz a vodának menne...mert a készítők ugyanannyit látnának belőle, mint a T-mobil és Pannon -2, -4 k /év sms-ből.
és nem zavarna 2k annyira, ha annak menne aki dógzik érte... de sajna itt nem arról van szó  
|

11-25-2007, 14:29
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Nekem is megér 2K huf a kényelem miatt és nem kell minden egyébb macerával foglalkozni 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|