|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Váltanál-e Vodafoneról VIP-et, ha 336 kör helyett csak 246 kör VIP tagság járna?
|
Igen, így is váltanék.
|

|
37 |
36.27% |
Nem, így már nem érdekelne.
|

|
26 |
25.49% |
Nem vagyok érintett a kérdésben (máshogy váltok VIP tagságot, vagy nem érdekel a VIP tagság).
|

|
39 |
38.24% |

11-21-2007, 07:01
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Sajnos még így is használnám, bár olyen feltételek mellett csak akkor, ha nagyon sürgős.
|

11-21-2007, 08:07
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Én használnám, mert nincs több száz orim, hogy olyan nagyon számítson az plusz 87 Ft amit 336 körért kell fizetni.
Végülis 87ft-ból mit lehet venni?
-Negyed kiló kenyeret?
-Rosszabb helyeken talán egy pohár sört, vagy két deci kolát?
-Olcsó cigiból 4 szálat?
Éves szinten 2262 ft jelent
Last edited by BigPi; 11-21-2007 at 08:11..
|

11-21-2007, 09:07
|
Junior Member
|
|
|
|
Én is váltanék, vodára!
|

11-22-2007, 07:46
|
Junior Member
|
|
|
|
nem tartom igazságosnak, de mivel csak vodás telom van, használnám.az igaz, hogy nem sok a külömbség, meg hogy mit lehet azért kapni, csak már mindenhol ezt hallom...és hát sok kicsi sokra megy.aztán elöbb-utóbb jön a fontossági sorrend 
|

11-22-2007, 09:10
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Irsa
nem tartom igazságosnak
|
Mint említettem, nem véletlenül nem volt eddig lehetőség Voda irányból az sms-küldésre...
|

11-22-2007, 16:12
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mint említettem, nem véletlenül nem volt eddig lehetőség Voda irányból az sms-küldésre...
|
Ugyan ebbe a témába nem akartam írni, mert a másikban már leírtam, hogy bár régebben gondot okozott a dolog, viszont átálltam pannonra, de anno akartam is indítani egy rábeszélésfélét hogy ha kicsit drágább is, de szervezd meg a vodás vipet. Goldy mondta hogy hagyjam inkább, mert annyian nyaggatnak ezzel, hogy már tele a hócipőd vele, és lehet megütsz ha én is előállok 

11-22-2007, 16:21
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Nem vagyok érintett a kérdésben, de a voda mint cég elég szánalmas etéren (is). Ez persze csak saját vélemény, mint az is, hogy soha nem lesz vodás előfizum.

11-22-2007, 22:11
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ugyan ebbe a témába nem akartam írni, mert a másikban már leírtam, hogy bár régebben gondot okozott a dolog, viszont átálltam pannonra, de anno akartam is indítani egy rábeszélésfélét hogy ha kicsit drágább is, de szervezd meg a vodás vipet. Goldy mondta hogy hagyjam inkább, mert annyian nyaggatnak ezzel, hogy már tele a hócipőd vele, és lehet megütsz ha én is előállok 
|
Horland elfoglalt 74 hektárt Synkeltől...  DDDDD
Viccet félretéve. A vodafonnak a rengeteg előnye mellett annál is több hátránya van. Tényleg van, ami tök jó náluk, csak éppen az ott 'elvesztett' lóvét (bevételkiesést) máshol pótolják... Sok olyan húzásuk van, ami nem tetszik. Ezáltal számomra is a legkevésbé preferált társaság. Én sem vagyok érintett igazán a kérdésben, túl sok a platinakártyám, hogy aláverjenek a Tmobile percdíjainak.
A kérdés inkább úgy hangzik szerintem, hogy lesz-e a hódnak akkora bevétele abból, hogy X ember elkezd vip-elni, aki eddig nem tette, hogy megérje kialakítani a vodás rendszert is.
Egyébként meg még mindig nem értem sajnos a dolgokat.
Visszaolvastam, és olyasmit véltem felfedezni, hogy évente 2000 ft a 'veszteség' egy vodásnak, ha bejön ez a vodavip dolog a csökkentett vip körökkel.
De ennek ellenére használná. (lehet, hogy hülye vagyok,) de nem értem. 2000 Ft-ból halál-lazán fenntart bárki egy másik telefont... tehát ha azt a 2000 ft-ot ilyen könnyen 'kidobja valaki az ablakon', akkor ennyi erővel vehetne egy domino kártyát, vagy hogy hívják a feltöltőset, és vipeljen arról. egyszerűen nem értem, hogy miért jobb többet fizetni ugyanazért (illetve hát ugyanannyi pénzért kevesebb cuccot kapni), mint fenntartani egy másik sim kártyát.
Aláírom. Kényelmetlen simkártyákat cserélgetni, dominot feltölteni, stb.. de szerintem az is kényelmetlen, hogy egy telefontársaság lehúz lóvéval, csak hogy játszhass. Sőt. Az inkább megalázás... (a telefontársaság részéről!)
Elnézést a hozzászólásért. de én ezt így gondolom.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|