Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-20-2007, 16:10
Iris Iris is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Latom ha nem sir senki akkor mar nem ir mas se...otletet irtunk az A-val kapcsolatban...irjatok es szoljatok hozza...ki tamogatja es ki nem

Akinek van mas otlete...irja le...aki nem tamogatja az meg magyarazza is meg hogy mi miatt nem tamogatja..
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-20-2007, 16:29
Peti Peti is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Iris View Post
Latom ha nem sir senki akkor mar nem ir mas se...otletet irtunk az A-val kapcsolatban...irjatok es szoljatok hozza...ki tamogatja es ki nem

Akinek van mas otlete...irja le...aki nem tamogatja az meg magyarazza is meg hogy mi miatt nem tamogatja..
Ezt a vip kört hogy gondolod? hogy legyen egy külön vipkör számláló a fellépés link alatt? pl x köre vagy fent, y vipkört teljesítettél? mennyi vip körre gondolsz hogy menjen a top???? azt ha elmegy a vip akkor emg csökken a top kör?
Reply With Quote
Old 11-20-2007, 16:44
Iris Iris is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Peti View Post
Ezt a vip kört hogy gondolod? hogy legyen egy külön vipkör számláló a fellépés link alatt? pl x köre vagy fent, y vipkört teljesítettél? mennyi vip körre gondolsz hogy menjen a top???? azt ha elmegy a vip akkor emg csökken a top kör?
Igen....en szerintem kb 3k vipkor oks lenne...de ez lehet tobb vagy kevesebb is...en peldaul ha veszem a sajat esetem...nem fordulnak az orimmal...hanem ottartanam az A-ban es a kicsi orival forgolodnak 2-bol....es szerintem eleg sokan ezt csinalnak...szerintem mindenki jol jarna...tulaj is...es a jatekosok is...es ujra aktiv lehetne az A...en kifizetnem a vip-et a szovijeimnek is....lemondtam a dohanyzasrol...20 orinak tudok belolle vip-et fizetni...akar ket 10 oris klant is csinalhatok es eltarthatom vip-el:P
Reply With Quote
Old 11-20-2007, 17:00
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Iris View Post
Igen....en szerintem kb 3k vipkor oks lenne...de ez lehet tobb vagy kevesebb is...en peldaul ha veszem a sajat esetem...nem fordulnak az orimmal...hanem ottartanam az A-ban es a kicsi orival forgolodnak 2-bol....es szerintem eleg sokan ezt csinalnak...szerintem mindenki jol jarna...tulaj is...es a jatekosok is...es ujra aktiv lehetne az A...en kifizetnem a vip-et a szovijeimnek is....lemondtam a dohanyzasrol...20 orinak tudok belolle vip-et fizetni...akar ket 10 oris klant is csinalhatok es eltarthatom vip-el:P
Akkor tartsd, de teljesen butasag a fordulast penzhez kotni. Nem is ertem, hogy fordult meg ilyen a fejedben. Ilyen alapon fizess 13.000 vip kort, es kapj rogton egy kis 5ost. Teljesen rossznak koncepcionak tartom, amit irsz. (Remelem csak vicc)
Old 11-20-2007, 17:05
Iris Iris is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Akkor tartsd, de teljesen butasag a fordulast penzhez kotni. Nem is ertem, hogy fordult meg ilyen a fejedben. Ilyen alapon fizess 13.000 vip kort, es kapj rogton egy kis 5ost. Teljesen rossznak koncepcionak tartom, amit irsz. (Remelem csak vicc)

Ne legyen akkor penzhez kotve es legyen 5k kor....de valamit csinalni kell hogy jojjenek vissza jatszani...vagy jobb ugy ha 10-15 ori jatszik csak A-ban?

Gyere te 1 jobb otlettel....mit mondjak jobbat?

Sokfelekeppen meglehetne oldani de jojjon mindenki otletekkel es kikell valasztani belolle a legjobbat...
Reply With Quote
Old 11-20-2007, 17:10
Peti Peti is offline
Member

Longevity: 94%

én régebben javasoltam hogy addig ameddig nem éri al a román A azt hogy min 15 top hely legyen, próbálják úgy megoldani hogy a top30% ne pontlsitához elgyen kötve, hanem földhöz, legnagyobb ori földterületének a 70% +1 hekitől menjen a top, de elég sokan lehurrogtak hogy azt is lehetetlen elérni.
Reply With Quote
Old 11-20-2007, 17:18
Iris Iris is offline
Junior Member

Quote:
én régebben javasoltam hogy addig ameddig nem éri al a román A azt hogy min 15 top hely legyen, próbálják úgy megoldani hogy a top30% ne pontlsitához elgyen kötve, hanem földhöz, legnagyobb ori földterületének a 70% +1 hekitől menjen a top, de elég sokan lehurrogtak hogy azt is lehetetlen elérni.

Es mennyi hekin van a legnagyobb ori?
amugy szerintem 5-6k hekit kellene elerjen aki top-os akarna lenni....hat nem lenne konnyu....kellene legalabb fel ev hozza....ha nem vernek be kozben....
Reply With Quote
Old 11-20-2007, 17:29
ErdelyMagyaria ErdelyMagyaria is offline
Member

Question

Quote:
Peti elmagyaraztam h miert nem jo ez igy... a 70%+1 heki
Mi hany hekin voltunk? en 3800 korul... ha akarod pontos hekiszamot is mondok... 4 honap alatt osszegyujtottem 1400 hekit ugy h utottem mar nem is tom... 2x-3x... + a szovi nyomta a penzt amikor szuksegem volt es fullokat fedeztem... ha engem nem segitett a szovi akkor senkit... vegul szegyeltem h megint engem akarnak elore nyomni... Ha minden 6 honapban jon egy-egy nagy utes akkor mennyi marad az 1400 hekibol?
Es kovetkezo 6 honapban mar nem lesz 1400 heki... fedezesi arany no+el is visznek toled => meg tobb kati de az oszterulethez keppest ugyan azt a %-ot veszted a kovetkezo uteskor... vagyis tob terulet megy el es kevesebb jon be... idovel egyenlo lesz ... (hosszabb idon keresztul... nem 2-3 ev...)
Reply With Quote
Old 11-20-2007, 17:31
Iris Iris is offline
Junior Member

Quote:

Amugy a butasag akkor volt amikor bevezettek a vip-et ha ugy vesszuk....viszont bekell latni hogy olyan vilagban elunk ahol sajnos a penz a minden.....igy hat akkor nekem nincs semmi kifogasom ellene hogy a fordulast is penzhez kossuk...vagy akkor oldjuk meg maskepp...talaljunk ki valamit ami gyengiti a top 30-at hogy legyen konyebben elfoghato....pelda erre a top 30-nak essen 3x gyorsabban a katimoralja mint 1 atlag orinak...es a moralt ne lehessen emelni azzal hogy kiteszed a sereged piacra vagy az ori penznelkul hagyasaval....igy a top elavul es erdekesebb lessz a jatek is....es ezt belehetne vezetni mindenhol nem csak az A-ban es nem csak a roman A-ban...
Reply With Quote
Old 11-20-2007, 17:47
ErdelyMagyaria ErdelyMagyaria is offline
Member

Quote:
Remedy, Remedy...
igy is ugy is h jol mukodjo 1 klan kell vippeld magad meg 90 nap alatt nem tudod megcsinalni a roman 1/A-t... szal ha meg akarod csinalni akkor kell a vip... ha igy marad a helyzet akkor is...
A kerdes az h el lehet az fogadni h toroljek a top koroket es az bizonyos eltoltott ido utan fordulhasson az illeto?
ha nem elfogadhato akkor ez van... akkor varok meg 2 evet es keveseben fognak jonni jatszani mint maskeppen mert nem erdemes jatszani a roman verzioban...

A katimoral esest nem tamogatom... felejtsetek el azt h a top klant kell valtoztatni... nem roluk van szo... nem az ok helyzetet kell nehezitenni mert az nem fair... a mienket kell konnyitenni... KONYITESROL bezelunk nem nehezitesekrol
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules