Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Fogd vissza magad "barátom"! Szerintem nem írtam nagyképű önimádó dumát, és nem vertem a mellem. (főleg nem abban amit beidéztél) Megmondom őszintén hagy magasról leszarom, hogy ide jártok sírni, és csesztetni minket, mert fingotok nincs, hogy is kellene neki látni, hogy elérjétek a célotok. Soha nem is fogjátok elérni, mert jelenleg nincs tudásotok hozzá. És nem is ez a baj, mert senki nem úgy született, hogy kente-vágta a hódot, hanem SZK-n lapultok ahelyett, hogy játszanátok és tapasztalatot szereznétek.
Ott van SZK-n Puppi is Sakky is a magyar Pannonfölde 2 tagja. Össze kéne velük fogni, biztos vagyok benne lenne 1-2 ötletük, hogy mit és hogyan is kellenne. Ott van Hege is, csak ragadt rá valami a Big Gun-ban...
Többet nem kívánok reagálni a megsértődős, lelkizős, vádaskodós hsz-eitekre. Azt írtok amit akartok, de 1 tény megmarad: SZK-n vagytok!
|
1. Nem tom de szerintem ebben is dicsered magad es megint nem veszed eszre... viszonyitod magad hozzank, h nem tudunk annyira jatszanni...
Varj idezek: "fingotok nincs, hogy is kellene neki látni" "jelenleg nincs tudásotok hozzá"
2. Nem sirankozom... ( ha tenleg ugy tunik akkor pls szoljon mas is ram !!! )
3. Te sem olvasol csak irsz... NEM fogok harcolni veletek !!! ... semmi szandekom erre !!! ... Ezt is mar irtam nem 1x ide...

Eppen ezert tettem alairast h ne keljen ujra meg ujra meg ujra... meg ujra irnom... ezek szerint bovitenem kell...