"A tisztánlátás végett viszont leírom hogy én ha hiszitek ha nem de tényleg nem értesültem a klántámadásokról csak akkor amikor már javában mentek, de Petiék amennyire én emléxem 300K lovat fokoztak, és Istvánnak a lovai mentek el ami tényleg lehetett összesen 500K. De ennyi volt a ló a klánban."
Ezzel most onmagad akarod nyugtatni vagy nekem akarom beadagolni aki latta a piacot? Biza en ha akarod par nap alatt osszeszedem majdnem minden orit amely velunk egyszerre vagy azokban a napokban ott hagyta az 1/A-t es megkerdezzuk h kinek hany lova volt a piacon legtobb... es nem tartalek lovak, hanem olyan lovak amiket eladunk h visszavegyuk az ijjakat !!! Mennyi volt az atlag lo a piacon azelott h elkezdodjenek az utesek? Egyseges aron persze... En ugy 1,4-1,6 milliorra is emlexem... 1,4 - 0.5 = 900k... Ekkora sereggel tamadtatok? Vagy ez el volt osztva a 2 kivalt ideglenes klan kozott?
"Addíg senkit se fogok támogatni míg nem látnám hogy tesz érte valamit...
(mert jelenleg senki nem aktívkodik a játékot illetőleg)
És csak befejezésként: már jópárszor kifejtettem a véleményem az ügyben hogy legyen fordulási könnyítés A-ban, de az érintettek közül senkit sem érdekel a könnyítés, csak megy a vádaskodás.
Szóval asszem nektek nem a fordulással van gondotok hanem azzal hogy mi vagyunk az elején. Rossz hírem van: ez még sokáig így lesz

Ha még valamit szeretnél kérdezni akkor kérdezz nyugodtan, de a tapló hangnemet nem bírom... (bocs ha én reagálom túl de könnyen sértődöm)"
Felre ertesz es ami fontosabb h nem figyelsz arra amit irok...
En nem sirankoztam, nem kertem enyhitest a jatekban, sot toletek sem kertem h segitsetek... ezekre mar tul keso van... ahogyan mondtam erre nincs idom es idegem h azert jatszak 6 honapot h nagy reszet elvigyetek felevenkent...
Csak ra akartam vilagitani arra h nem gondolkozol es dobigalod a szavakat azelott h atragnad oket...
Befejezes keppen reszemrol csak annyit h szerintem ellege kulturaltan irtam ahoz h ne nevezhess taplonak !!!
Sot ha tevedtem akkor bocsanatot is kertem... hiszen nem 500k volt amit lefokoztatok mert ebbol kevesebb mint fele elszallt...
En nem a klanodat ugattam es szoltam is Petinek h folosleges volt megvedjen mert a te meggondolatlansagodat akartam h kiemeljem, nem azt h hogyan vagy miert csinaltatok... Jol csinaltatok mert megtehetitek es ezert megegyszer mondom: Le a kalappal !!!
Viszont:
1. Nem erzem ugy h megerdemeltem a taplo jelzot!
2. Maskor ha irsz valamit akkor gondolt at mert azert valunk ki az allatvilagbol.