|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

06-27-2007, 13:05
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Lehet félreérhtető voltam, vagy legalábbis te félreértettél.
Ha gázosodik a helyzet és vmelyikönk, vagy többen nem vagyunk gépnél a szöviből akkor hivjuk egymást telefonon.
|
Aha. Amit a szövijeim tudnak a csoport többi tagjáról azt szoktam én is tudni, azért nem kell telefonálnom, hogy "jöjjön az infó".
Bocs nem vádaskodásnak szánom, vagy ilyesmi, de szerintem elég félreérthető amit írsz. 
|

06-27-2007, 13:15
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Aha. Amit a szövijeim tudnak a csoport többi tagjáról azt szoktam én is tudni, azért nem kell telefonálnom, hogy "jöjjön az infó".
Bocs nem vádaskodásnak szánom, vagy ilyesmi, de szerintem elég félreérthető amit írsz. 
|
Semmi gond, csak a gömböket nem én szoktam késziteni, így ha sürgösen szükség lenne rá akkor szólni kell  ráadásul a lementett gömbök is a varisnál vannak, nálam csak 1-2 ami érdekelt

08-06-2007, 15:03
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Jó ötlet, még 5-ös csoportban is a szint teteje felé több, mint a fele ország szabadságon van.
|

08-06-2007, 19:13
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
nem tudom emberek miért válaszolnak vagy szólnak hozzá 2 hónapos, vagy akár egy éves topicokhoz 
mostanában elég sok az ilyen, vagy csak szimplán nem néznek dátumot 
|

08-07-2007, 10:53
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
nem tudom emberek miért válaszolnak vagy szólnak hozzá 2 hónapos, vagy akár egy éves topicokhoz 
mostanában elég sok az ilyen, vagy csak szimplán nem néznek dátumot 
|
sztem inkább azt nézd, hogy az utóbbi napokban ,milyeneket és mennyit szólt hozzá Kuku 
|

11-15-2007, 00:03
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
300%-ig támogatom az ötletet, mert nagyon zavaró, hogy egyfolytában a szabis orikat látom, mikor azokkal nem sok mindent lehet kezdeni, illetve nem igen érdemes.
Talán csak azért lehet fontos, hogy attól még tudod, hogy a felmért szövetség esetén az adott ember hogy is áll még szabi esetén is. Viszont erre ott a keresés.
Nagyon jó lenne
|

11-15-2007, 15:46
|
Junior Member
|
|
|
|
hát érdekes kérdés(téma) annyibiztos
|

11-15-2007, 15:49
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Shievone
300%-ig támogatom az ötletet, mert nagyon zavaró, hogy egyfolytában a szabis orikat látom, mikor azokkal nem sok mindent lehet kezdeni, illetve nem igen érdemes.
|
Erre volt ellenpélda, hogy így bármikor a semmiből előbukkanhat melletted egy ország, aki azonnal be is üt párszor, Te pedig csak nézel, hogy ez mi volt, amikor a környékről senki nem tudott volna beütni.
Megoldás volt, hogy aki visszajön szabiról, az ne játszhasson pár körig, hogy a környezete észrevehesse. Ellenérv, hogy ha valaki visszatér egy hónap után, akkor nem hagyjuk játszani? Megy megint el a fenébe...
|

11-15-2007, 16:22
|
Junior Member
|
|
|
|
az ugy nem jo mrt pl nekem van sok orim szabin megyek felfele ujjal megutnek vagy lelopnak vagy jön felém 20 sereg van ott orim 10 is de nemtom magamrol leütni az ellent ugyan már neviceljünk
|

11-15-2007, 16:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by vezír
az ugy nem jo mrt pl nekem van sok orim szabin megyek felfele ujjal megutnek vagy lelopnak vagy jön felém 20 sereg van ott orim 10 is de nemtom magamrol leütni az ellent ugyan már neviceljünk
|
Nem tudom, sztem ezt a mondatot fogalmazd meg újra 
mert ebből kb semmit se lehet érteni, ráadásul nem értem hogy miköze az új orihoz a szabisnak, ha nem lehetnek egy csopiban, (főleg hogy neked 10 is van ott az elmondásod szerint, úgyhogy tényleg nem értem a mondatot...)
|
|
Posting Rules
|