|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Igényfelmérés: SMS fogadás bővítése Vodafone irányból
|
Bankkártyával fizetek, és maradok is ennél.
|

|
10 |
5.78% |
Pannonról fizetek, és maradok is ennél.
|

|
33 |
19.08% |
T-Mobile-ról fizetek, és maradok is ennél.
|

|
34 |
19.65% |
Bannkártyával fizetek, de ha lenne Vodafone, akkor áttérnék arra.
|

|
11 |
6.36% |
Pannonról fizetek, de ha lenne Vodafone, akkor áttérnék arra.
|

|
29 |
16.76% |
T-Mobile-ról fizetek, de ha lenne Vodafone, akkor áttérnék arra.
|

|
26 |
15.03% |
Nem vagyok VIP tag, de ha lenne Vodafone, akkor lennék.
|

|
30 |
17.34% |
Nem érdekel a VIP tagság, nem kívánom támogatni a Hódítót.
|

|
0 |
0% |

11-13-2007, 10:53
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Mivel láttam, hogy lehet, hogy vodás irányból drágább lesz az SMS. szeretném megjegyezni, hogy egy kicsivel emeltebb díjas SMS is megérné nekem a helytartót.
Bár elég sokat tudok gép elött lenni, de mindig sikerül ideérni mindig a varázslatok lejárta elött és még sorolhatnám.
Ill. én régen játszottam levelezős szerepjátékot, ahova postai csekkel is lehetett fizetni. Esetleg?
A banki átutalásnál meg túl horibilis az egyszerre elküldendő összeg és mivel kezdő játékos vagyok, elő fordul, hogy törlöm az orim...
Kérjük szépen hagy legyünk VIP-ek!
|

11-13-2007, 11:39
|
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Erről nincs szó, csupán az esetleges bővítés merült fel Vodafone irányába, a meglevő irányok (Pannon és T-Mobile) megszüntetése nem.
|
akkor üdvözlöm az ötletet és mielőbb szeretnék vodás sms lehetőséget.
üdv gambrius
|

11-13-2007, 12:20
|
Junior Member
|
|
|
|
Sziasztok!
T-mobilos vagyok, és maradok is ennél.
De ha mód van rá, miért ne kaphatnák meg a Vodások is ezt a lehetőséget.
|

11-13-2007, 13:25
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Sziasztok!
T-Mobileos és pannonios előfizető vagyok, nekem nem hiányzik a voda.
Lassan üzleti lehetőséget látok ennek a kérdésnek a megoldásában!
A remek és kiváló OTP mindenhol jelen van, nyitni kell egy számlát, ahová bárki befizethet. Mondjuk 300HUF-ot, a közleményrovatba beírja az ország sorszámát és ha elfaxolja a számla üzembentartójának a befizetési bizonylatot máris megy a VIP! 
És akkor nem kell "kuncsorogni" senkinek! / bár hihetetlen hogy valakinek nincsen olyan ismerőse aki VIP-képes és ha kap KP-t nem küld el egy SMS-t ..../
Az ötletet bárki szabadon felhasználhatja!
|

11-13-2007, 13:45
|
Junior Member
|
|
|
|
Sziasztok!
Voltam VIP-es, banki átutalással vásároltam, de hosszadalmas és körülményes volt! Vodafon előfizetéssel rendelkezem, s sztem hasonlóan sokakhoz, csak a játék miatt nem térek át más szolgáltatóhoz! Nagyon örülnék, ha a VIP sms lehetőségét kiterjesztenék a Vodafonos előfizetőkre is  Több ismerősöm hasonló "cipőben" jár 
Köszi a lehetőséget! és Üdvözlöm az ötletet!
|

11-13-2007, 15:12
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Pannonos vagyok és az is maradok, de mivel tudom, h sok Vodásnak lenne jó, ha onnan tudna VIP-elni, támogatom a Vodafone használatát VIP-elésre.

11-13-2007, 15:55
|
Junior Member
|
|
|
|
Én vodás vagyok, és nagy segítség lenne ha, onnan is vippelhetnék. Kellett vennem egy tmobilos feltöltős kártyát, direkt emiatt...
Szóval a telóm az asszony nevén van ( nem röhögni, anyagi okok miatt, céges előfizetés  ) és elég ciki volt elmagyarázni, hogy minek nekem másik telcsi, másik számmal, amit csak én használhatok, és a Hódító akinek bőszen SMS-ezek az nem egy khm...
Meg néha elég gáz, hogy pont lemerül a keret és mehetek feltölteni, és a helytartóm pont akkor pihen, amikor a legjobban kellene...
szóval teljes válszélességgel voda!!!
|

11-13-2007, 16:40
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Én is hasonló cipóben vaok sőt nekem vodás a kártyám is a szó legszorosabb értelmében is (voda fizet igyál vizet) és Én is vásároltam egy panyonos feltöltős kártyát hogy ne kelljen mindig Öcsémtől,havertól,kollegától kuncsorogni egy sms-ért!
Persze rögtön dobnám is el ha lehetne VODKÁS számról is VIP-elni! 
Szóval végre valahára 
|

11-13-2007, 16:49
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
vodafonos vagyok, a családban is mindenki az, így hát vagy megfűzöm hugomat hogy a barátjával küldessen már sms-t pannonról, vagy bankkártyával. Arra szavaztam hogy nincs VIP-em, de ha lehetne vodáról küldeni akkor lenne. Ez tükrözi is a jelenlegi álláspontot. 2/B-n már azért nem árt ha VIP és ezt mobilról tudnám a legkényelmesebben megoldani. Remélem összejön a bővítés
|

11-14-2007, 18:49
|
Junior Member
|
|
|
|
Vodafon
Hy !
Vodafon előfizető vagyok és csak azért vettem egy vacak pannonos kártyát, hogy VIP tag lehessek, de még a telefonom is ki kellett függetleníteni miatta.Utaláskor kártyát kell cserélni, ha lefogy töltögetni. Egy szó mint 100 nagyon kényelmetlen a jelenlegi rendszer. Remélem minél hamarabb lehet vodafonról tölteni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|