|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-12-2007, 16:51
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Had ne én idézzem már be az országnevet... 
|
nyugodtan idézd be , nagyvalószinűséggel törlésre kerülünk .
Idézd be hol hangzott el
|

10-12-2007, 16:56
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
nyugodtan idézd be , nagyvalószinűséggel törlésre kerülünk .
Idézd be hol hangzott el
|
Közben megnéztem, hogy már a becenév után se kell sokat nyomozni; úgyhogy ha valaki nem rakta volna össze a kitiltás tényét a kitiltott ország nevével megegyező becenévvel, akkor íme az idézet:
Quote:
Originally Posted by Révész
Volt egy országom Révész néven
|
|

10-12-2007, 17:00
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 12%
Longevity: 94%
|
|
Én már meg is találtam 
|

10-12-2007, 17:04
|
Administrator
|
|
|
|
Szóval ezek után... most komolyan... a többség simán elsiklott volna a kitiltás fölött, de most már tudják, hogy milyen jó zsákmányra lehet számítani.
Jó volt ez valamire? Most őszintén?
Hidd el, hogy nem véletlenül vannak a szabályok. Nem véletlenül nem lehet a fórumon kitiltásokról beszélni. Látod mi lett a vége? Mégegy kitiltás, valamint gyakorlatilag szabad préda lett az eredeti ország is.
Az én megítélésem szerint ez nem érte meg.
És ha egyszerű szabályokkal ezt meg lehet akadályozni -- márpedig meg lehet --, akkor célszerű meg is tenni.
Remélem, hogy ha másra nem is volt jó ez a téma, arra mindenképp, hogy valamelyest alátámassza azt, hogy nem véletlenül vannak a néha cenzúrának tűnő szabályok.
Ezek létjogosultságát nem megkérdőjelezni kell, egyszerűen csak be kell őlet tartani.
|

10-12-2007, 17:06
|
Administrator
|
|
|
|
És ha valaki tudatosan kitiltatta magát, akkor nem 3 különböző becenévvel próbálni újraregisztrálni. Miért kell mégtovább lejáratni magatokat?
|

10-12-2007, 17:07
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Kíváncsiságból legörgettem a mai kitiltásokat. Télleg nem nagy show kitalálni, melyikről is beszélünk...

10-12-2007, 18:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Közben megnéztem, hogy már a becenév után se kell sokat nyomozni; úgyhogy ha valaki nem rakta volna össze a kitiltás tényét a kitiltott ország nevével megegyező becenévvel, akkor íme az idézet:
|
Van 1 szó , hogy volt amit törölt , ha visszanéznéd az irt szöveget.
Most adtad ki az ori nevét , a forumra ( bár tudom nem volt nehéz rájönni sokat elárult magárol , de ő csak azt irta volt 1 orija x sorszámmal Révész néven , amit törölt , nézd vissza.
Az ori nevét , még ha meg is egyezik a törölt nevével , te jeleniteted meg a forumba , de tudom , ez alol is lesz kibuvó válasz , a felelőséget nem válalod.
|

10-12-2007, 18:32
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
Van 1 szó , hogy volt amit törölt , ha visszanéznéd az irt szöveget.
Most adtad ki az ori nevét , a forumra ( bár tudom nem volt nehéz rájönni sokat elárult magárol , de ő csak azt irta volt 1 orija x sorszámmal Révész néven , amit törölt , nézd vissza.
Az ori nevét , még ha meg is egyezik a törölt nevével , te jeleniteted meg a forumba , de tudom , ez alol is lesz kibuvó válasz , a felelőséget nem válalod.
|
Ha volt egy ilyen országa, ilyen néven regisztrál a fórumra, az utóbbi napokban egyetlen ország lett 168 körre kitéve, amit mellesleg pont így hívnak, akkor miről is beszélünk?
Szerinted komolyan van értelme folytatni ezt a beszélgetést?
|

10-12-2007, 18:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
És ha valaki tudatosan kitiltatta magát, akkor nem 3 különböző becenévvel próbálni újraregisztrálni. Miért kell mégtovább lejáratni magatokat?
|
ebbe is tévedsz.
a harmadik akit nem engedtél be a szövi egyik tagja volt nem irom meg milyen néven probált 2* regisztrálni - de hasonló lett volna mint az orija-
1 * nem kapott vissza valamien kódot , másodiknál nem engedtétek belépni.
Szóval ennyi a szabad vélemény nyilvánitásról.
Ja és fontos Révésznek dinamikus IP cime van , gondolom neked mond valamit ez ( sajna én nem értek hozzá)
|

10-12-2007, 18:38
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
ebbe is tévedsz.
a harmadik akit nem engedtél be a szövi egyik tagja volt nem irom meg milyen néven probált 2* regisztrálni - de hasonló lett volna mint az orija-
1 * nem kapott vissza valamien kódot , másodiknál nem engedtétek belépni.
Szóval ennyi a szabad vélemény nyilvánitásról.
Ja és fontos Révésznek dinamikus IP cime van , gondolom neked mond valamit ez ( sajna én nem értek hozzá)
|
Kinőttem már az estimesékből, de azért próbálkozásnak jó volt.
Minden bizonnyal "Megint Révész" néven a szövid egyik tagja regisztrált, mert ez az országának is a neve gondolom.
Jó dolog másokat hülyének nézni?
Számomra ez már kezd egy kicsit unalmas lenni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|