|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-12-2007, 15:05
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
ez megoldás ujrázni , valószinű nem lesz ujrázás , felépités se lesz.
De remélem olvassa az a bátor ember , aki csak védtelen orikkal tud mit kezdeni , őa NAGY HŐS .
1 GYÁVA
|
Van egy sanda gyanúm, hogy Révész cimborád gnómmal nyomja/nyomta. 168 körre kitlitott gnómokkal szemben meg ez a szabvány eljárás. Tolikat leirtani, kivárni míg letelik a kulcs, és visszajön a piacra mentett tartalék, aztán lopni amíg érdemes. Jó gnómot sokáig érdemes...
Súgóban asszem olyat is olvastam, hogy épp emiatt célszerű baromira vigyázni a kitiltásokkal, merthogy támadhatnak, de te nem tehetsz ellene semmit. Ne kérdezz rá, hogy melyik rovatban olvastam, nem vagyok egy súgóbajnok 

10-12-2007, 15:21
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Most jobb lett valami, hogy a másik országa is egy hetes pihenőn van? Szerintem nem. Akkor mi szükség is volt erre a kirohanásra pontosan?
|
Tiváltotátok ki , ha érdekel én is hasonló stilusban irtam volna , ha valaki több honapi munkámat tönkre teszi .
Amit viszont nem értesz , nem a büntetés a probléma , a büntetés sulyoságával van gond , nem anyázott nem használt trágár szavakat .
De neked hiába is irom , valószinú te konzervativ ember vagy , és utálod beismerni ha hibáztol , főleg ugy , hogy kapod a támogató irásokat valószinű olyan emberektől akiket ismersz , igy fölényben érzed magadat.
Még 1 kérdésemre válaszolj , de öszintén .
Elgondolkodtál valaha is , a döntéseid jogoságán?
|

10-12-2007, 15:27
|
Administrator
|
|
Activity: 26%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
Tiváltotátok ki , ha érdekel én is hasonló stilusban irtam volna , ha valaki több honapi munkámat tönkre teszi .
Amit viszont nem értesz , nem a büntetés a probléma , a büntetés sulyoságával van gond , nem anyázott nem használt trágár szavakat .
De neked hiába is irom , valószinú te konzervativ ember vagy , és utálod beismerni ha hibáztol , főleg ugy , hogy kapod a támogató irásokat valószinű olyan emberektől akiket ismersz , igy fölényben érzed magadat.
|
Konzervatív vagyok? Abszolút.
Hogy jogos volt-e kitiltani valakit, aki megszegte a szabályokat? Igen, jogosnak tartom.
Szerinted csak azért, mert VIP tag, kivételezni kellett volna vele, és enyhébb büntetést adni, mint amit ilyen esetben más kap? A témacím erősen erre utal. Úgy érzem, hogy nincs helye ilyen esetben a kivételezésnek, hiszen az a játék tisztaságát kérdőjelezné meg erősen.
Már megint konzervatív és vaskalapos vagyok? Igen.
Hogy jogos volt-e mégegyszer kitiltani, amikor a szabályszegés pontos tudatában MÉGEGYSZER megszegte azokat? Igen, ezt is jogosnak tartom.
|

10-12-2007, 15:34
|
Member
|
|
|
|
Nem jogos szerintem
|

10-12-2007, 15:37
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
Nem jogos szerintem
|
Ez van. 
|

10-12-2007, 15:43
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
|
A döntés váltotta ki?
Kultúráltan is lehet dühöngeni!!! Szvsz!
Ha már megkapta a büntetést miért kellett még 1et kiharcolni magának, csak saját magát minősítette ezzel!!! Ennyi a véleményem erről!
Ja ha azt a levelet még nem is jelentik, el lehet gondolkodni, ha még jobban felbosszantják a szövid akkor nem írt volna e még rosszabbat, az alapján ahogy itt a fórumon megnyílvánult.......?
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

10-12-2007, 15:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Konzervatív vagyok? Abszolút.
Hogy jogos volt-e kitiltani valakit, aki megszegte a szabályokat? Igen, jogosnak tartom.
Szerinted csak azért, mert VIP tag, kivételezni kellett volna vele, és enyhébb büntetést adni, mint amit ilyen esetben más kap? A témacím erősen erre utal. Úgy érzem, hogy nincs helye ilyen esetben a kivételezésnek, hiszen az a játék tisztaságát kérdőjelezné meg erősen.
Már megint konzervatív és vaskalapos vagyok? Igen.
Hogy jogos volt-e mégegyszer kitiltani, amikor a szabályszegés pontos tudatában MÉGEGYSZER megszegte azokat? Igen, ezt is jogosnak tartom.
|
Tényleg konzervativ vagy , ill következetlen , ha következetes lennél tudnád , hogy a második kitiltás okát te provokáltad ki ,azzal , hogy kitiltotad, anyukád , és a pöcs használatáért, hangsulyozom ANYUKÁD és PÖCS, 32 éves vagyok , valószinű elég érett hozzá , hogy eltudjam dönteni , hogy ezek a szavak még abba a szövegkörnyezetben is ,nem voltak sértők , max félreérthetők , és te simán csak félre akarod érteni , nem is probálod máskép nézni a dolgokat.
|

10-12-2007, 15:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by fefe013
A döntés váltotta ki?
Kultúráltan is lehet dühöngeni!!! Szvsz!
Ha már megkapta a büntetést miért kellett még 1et kiharcolni magának, csak saját magát minősítette ezzel!!! Ennyi a véleményem erről!
Ja ha azt a levelet még nem is jelentik, el lehet gondolkodni, ha még jobban felbosszantják a szövid akkor nem írt volna e még rosszabbat, az alapján ahogy itt a fórumon megnyílvánult.......?
|
Végig olvastad a 11 oldalt , vagy csak jó pontot akarsz magadnak .
Nem arról a levélről van szó amit most irt , ennek van előzménye , és elöbb tájékozodj , és utána irjál .
|

10-12-2007, 15:52
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
Tényleg konzervativ vagy , ill következetlen , ha következetes lennél tudnád , hogy a második kitiltás okát te provokáltad ki ,azzal , hogy kitiltotad, anyukád , és a pöcs használatáért, hangsulyozom ANYUKÁD és PÖCS, 32 éves vagyok , valószinű elég érett hozzá , hogy eltudjam dönteni , hogy ezek a szavak még abba a szövegkörnyezetben is ,nem voltak sértők , max félreérthetők , és te simán csak félre akarod érteni , nem is probálod máskép nézni a dolgokat.
|
Provokáltam? Ezek szerint valami titkos telepatikus képességek révén rávettem, hogy írjon már egy olyan üzenetet valakinek, ami nem elfogadható, a másik embert is rávettem valami furfangos módon arra, hogy ezen sértődjön meg, és emiatt jelentse.
Azt hiszem már megint nem vagyok tisztában a képességeimmel.  Ha ilyeneket tudok, vajon mik jöhetnek még?  ))
Ez a téma kezd picit nevetséges lenni. Ha én vagyok az egyetlen, aki így érzi, akkor így jártam. 
|

10-12-2007, 15:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez van. 
|
Erre az a vélemányem , hogy ha valaki belerőhőg a képembe , mint ahogy te most teszed , kigunyolva a mi ( szövink gondját) ugyan olyan sértő , mint ha megkérdeznéd Anyukám hogyvan.
Mert neked lehet , hogy csak 1 jó kis poén , de nekünk több hónap munkánk , és pénzünk van benne.
Igy levonva a következtetést , te se vagy jobb mint mi .
Ezt ugy érted ahogy akarod
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|