|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

08-23-2007, 06:41
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Gaben, igazad van, de normálban pont azért nem szokott akkora gond lenni ilyesmiből, mert azért egy minimális számú bányát azért sokan tartanak. Így ha lassan is, de a válságos időszakokat át lehet vészelni. Meg ott midnig van kitől lopni, mert nem üt le utána 20 országgal. Tehát normálban, főleg 5. 4. 3. szinten vígan vagy tolvajjal, mert legrosszabb esetben is csak 4-en tudnak megtámadni, míg az anarchban elég problémás tud lenni, ha elkezdik leverni a tolidat, és nincs mellette egyéb védelmed...
Szóval a lényeg, hogy pár játékosnak nem a fórumon kéne a nemtetszésüket kinyilvánítaniuk, másoknak meg ezért nem kéne egész csoportokat piszkálni, mert sokan nem értenek egyet a fórumra írkálókkal.
Egyébként meg nagyjából szent a béka. Csak brekeg.
Gee
|
Azért sokan szabiznak normálban is, ha nagyon megugranak az árak 
Lopás az meg más kérdés, mert nem sok tolim van 
Jó esetben valóban csak egy szövi száll rá az emberre, de ez más téma.
Örülök, hogy nagyjából meg tudtuk ezt beszélni egymás között 
|

09-02-2007, 17:25
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Amugy anarchban nemindig az sir ,akinek a háza ég.....de senki se álltalánositson,főleg az ne, aki nemis játszott ott soha....énse piszkáltam a normálosokat....
Tényleg azmég senkinekse jutott eszébe soha,hogy van aki rögtön anarchba regizett??? Miért?, mert ez tetszett  )))
|

09-04-2007, 08:53
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Én is anarchba regelgetek... Megspórolok magamnak csomó időt... Sose értettem azokat, akik normálba regelnek 10 orit, és szépen megvárják, amig lebuknak...
És bizonyos normál csopis fórumokról meg ne is beszéljünk már
A normál az azért jó, mert ... xy, itt fel lehet sorolni 100 érvet mellette, és ellene is..
Az anarch meg azért jó, mert ..töttöröttö.. itt is lehet sorolni az érveket és az ellenérveket.
A felsorolást azért nem teszem meg, mert nincs rá 2 napom.  Aki mindkét helyen játszott (vagy játszik) az meg úgyis tudja mi a jó ott, mi a jó itt.  Nem köll egymásnak esni.
Mekkora vicc lenne egyébként, hgoy ha anarchban bűnt követsz el, büntiből felraknak normálba    
|

10-10-2007, 09:51
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
A mai anarchos történések kapcsán (egy ország meg mert támadni egy másikat, azóta megy a fórumon a szitkozódás) megint írhatnék ide, de ahogy a fórumon is megmondták már, nekem nehéz a felfogásom, és én nem érthetem, hogy az egy nagyon rossz dolog, ha valaki támadni merészel az anarchban...
|

10-10-2007, 10:13
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Last edited by Pax Hungaricum; 10-10-2007 at 10:16..
|

10-15-2007, 20:04
|
Member
|
|
Activity: 4%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A mai anarchos történések kapcsán (egy ország meg mert támadni egy másikat, azóta megy a fórumon a szitkozódás) megint írhatnék ide, de ahogy a fórumon is megmondták már, nekem nehéz a felfogásom, és én nem érthetem, hogy az egy nagyon rossz dolog, ha valaki támadni merészel az anarchban...
|
Ati azért tedd hozzá hogy egy frissen áthelyezett sírt és törölte is magát mert be merték ütni szal számomra az illető nem anarchos volt hanem normálos.(már ha egy dologról beszélünk)
|

10-15-2007, 20:24
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Ati azért tedd hozzá hogy egy frissen áthelyezett sírt és törölte is magát mert be merték ütni szal számomra az illető nem anarchos volt hanem normálos.(már ha egy dologról beszélünk)
|
Egy dologról, de én az előzményeiről. Az áthelyezett ország ütött be egy "ős-anarchost" első körben.
|

10-15-2007, 21:30
|
Member
|
|
Activity: 4%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egy dologról, de én az előzményeiről. Az áthelyezett ország ütött be egy "ős-anarchost" első körben.
|
 vannak dolgok amik megtörténnek néha 
|

10-17-2007, 08:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Már vártam, mikor fog ez megjelenni itt külsőn, hogy újból legyen csámcsogás.
Csak, hogy mindenki jól lássa a dolgot. ÉN voltam az aki "sírt" a fórumon. Azért mert leverték az 5k hekis termelőm 10%-át.
Abban igaza van Atinak, hogy ez a játék lényege, ebben egyet is értünk. Most nem fogom itt is megpróbálni megértetni az anarchista csoportok játékszabályait, még akkor sem, ha nem minden szabály írott. Mert ugyebár anarchban is vannak írott szabályok, csakhát kevesebb mint normálban.
A lényeg, előszeretettel vagyok a célkeresztben az elmúlt napok miatt, mert egyszer sírni mertem, hogy le lettem verve. A gyerek megkérdezte, mik a szabályok, mi elmondtuk neki. Ő közölte, hogy nem érdekli.
De had térjek rá másra. Ati, azt miért nem írod ide ki, vag ymiért nem csinálsz egy olyna topicot, amiben az áthelyezett über normálosok sírásai vannak???
Példának okáért Ditn országa, a tulaj közölte, hogy bénák vagyunk, majd mikor elkezdték ütni leszabizott, vagy ott van Akira országa, a tuléaj kerek perec kijelentette, hogy Ő nem fog orkkal fedezni, Ő ütni fog, de ha egyszer is meg merik támadni töröl. Kérdezem én az ilyen normális??
Persze, majd hagyguk, hogy szegény normálos aki csalt, azt tehessen amit csak akar, sőt szurkolunk neki, hogy üssön csak bátran. Nekem volt pofám megtámadni, erre az volt a reakciója, hogy kiment nyávogni a fórumra, és el lettünk hordva mindennek.
Pedig semmi mást nem tettem csak támadtam.
Erről is írni kéne, mag arról is, hogyna kerülnek át szegény játékosok, és hogyan fejtik ki, hogy Ők márpedig ártatlanok.
És én igenis fel merem válalni, hogy volt pofám a sok anarchos orim ellenére is siránkozni, hogy 5k hektáron be lett ütve egy termelő ország egy full hadis által. ÉN EGYSZER, EGYETLEN EGYSZER síránkoztam ezen, nem nap mint nap.
Hami Khaoszkája (#305450)
|

10-17-2007, 08:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Serg, amiről Ati beszélt, az Ditn volt, aki elmenekült szabira. Akiről meg Te beszéltél, az Akira tulajdonosa volt.
Igen Ati én ős-anarchos vaygok mi ezzel a probléma??
Quote:
Originally Posted by Ati
Látom erőteljes indulatokat sikerült kiváltanom.
Nem ez volt a célom.
Elnézést mindenkitől, akit esetleg megbántottam az idézettel, és a hozzá fűzzött megjegyzéssel.
|
Nagyon érdekes, hogy Te sohasem akarsz indulatokat kiváltani, mégis mindíg ez történik.
A másik amit nem értek, ha létrehoztátok az anarchot, és elfogadtátok, hogy itt vanak iratlan szabályok, akkor ne én legyek már álandóan lefikázva.
De tudod mit, én egy szar alak vagyok, aki csak sírni mer, teszem mindezt egyetlen ütés miatt. Igy remélem megfelel mindenkinek.
Hami Khaoszkája (#305450)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|