|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A tekercs kopások határának módosítása.
|
Javaslom.
|

|
70 |
61.40% |
Közönbös
|

|
26 |
22.81% |
Nem javaslom
|

|
20 |
17.54% |

10-04-2007, 18:03
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
kb. 3-4 mrd sztem elég jó indítatás 
|
hát kinek hogy tetszik 
annyit egy jó és szorgalmas tolvaj az 5. szinten összeszed. vagy majdnem annyit 
de ez már mindenkinek a saját döntése
nekem nem jó indíttatás 

10-04-2007, 18:05
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
hát kinek hogy tetszik 
annyit egy jó és szorgalmas tolvaj az 5. szinten összeszed. vagy majdnem annyit 
de ez már mindenkinek a saját döntése
nekem nem jó indíttatás 
|
de a játékba nem csak tolvajok vannak Drágaságom   
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

10-04-2007, 18:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
ez így igaz, de ettől még nem tartom jó ötletnek, hogy a hadisok meg 200 hekin a világ végébe termeljék a tekit 
eddig is tök jól megvoltunk így, és szerintem ez nem egy olyan javaslat, ami a játék érdekét szolgálná.
Csak egy újabb kényelmi megoldás.

10-04-2007, 18:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
Ezzel az a bibi, hogy ilyen gondolatmenettel akkor is leütteted magad, ha 200on nem kopik a teki, mert akkor sem fognak abajgatni 195hekin. Tehát ilyen módon a másik javaslat sem alkalmas a JKSZ teljes kiszűrésére, mindkettő csak csökkentené kb ugyanolyan mértékben. Azért szimpatikusabb a kopós javaslat, hogy aki írni akar annak legalább legyen vele munkája.
|
én a teljes topicra értettem 
|

10-04-2007, 18:09
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
ez így igaz, de ettől még nem tartom jó ötletnek, hogy a hadisok meg 200 hekin a világ végébe termeljék a tekit 
eddig is tök jól megvoltunk így, és szerintem ez nem egy olyan javaslat, ami a játék érdekét szolgálná.
Csak egy újabb kényelmi megoldás.
|
hú most azon az 1 hekin nagyon sok minden múlik    aki tekit akar írni az úgyis tekit fog írni ahogy eddig is tette ezzel nem sok minden fog változni
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

10-04-2007, 18:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
hú most azon az 1 hekin nagyon sok minden múlik    aki tekit akar írni az úgyis tekit fog írni ahogy eddig is tette ezzel nem sok minden fog változni
|
de igen, mert sokakat visszatartott az a dolog, hogy jajajj, jksz... és esetleg feldobják, és volt is ilyen nem 1 szerintem.
másrészt pedig lehet sokak azért nem mentek le 200 heki alá, mert az tényleg dög unalom, de pár könyvtárral 200 hekin még csatázni is lehet, tapasztalat, volt ilyen szövim... szóval már mindjárt nem dögunalom fél évig...
200 hekin még lehet én is tekit fogok írni, de ahhoz mindig is lusti voltam, hogy leüttessem magam valahogy, és ott lessek, mint hal a szatyorban, hogy mások hogy játszanak...

10-04-2007, 18:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
nem tudom...lehet a náthától ennyire érthetetlenül írok.
Tegyük fel, hogy TE 200 hekin kopás nélkül ezerrel nekiállsz tekit írni. fél év alatt összeszedsz x millát, esetleg milliárdot (senki ne szóljon be, fogalmam sincs mennyit lehet írással összeszedni). Na most, te úgy döntesz, nem éri meg tekiben tartani a pénzt, mert az a másik kismillió 200 hekis ori is abban tartja, és sokad magaddal eladod őket, és befekteted a kati piacba.
szerinted mégis mi lesz az eredménye a dolognak?
ugyanez a nyersi piaccal...
|
Tehát ha én a 2 milliárd aranyamért fölveszem a katipiacot akkor lemegy a katik ára? 
valóban érthetetlenül (ne adj isten értelmetlenül  ) írsz
|

10-04-2007, 18:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
Tehát ha én a 2 milliárd aranyamért fölveszem a katipiacot akkor lemegy a katik ára? 
valóban érthetetlenül (ne adj isten értelmetlenül  ) írsz
|
próbáljatok már meg egy kicsit távolabbi időre látni...nem az azonnali ára fog lemenni, hanem azok után fog lejjebb menni az ára, hogy a másik x társad, aki szintén a kati piacra vándorol felszedi a katonákat.
legtöbbször ilyenkor a hosszútávú eredmény az árak csökkenése
nekem érthető, sorry.

10-04-2007, 18:20
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
próbáljatok már meg egy kicsit távolabbi időre látni...nem az azonnali ára fog lemenni, hanem azok után fog lejjebb menni az ára, hogy a másik x társad, aki szintén a kati piacra vándorol felszedi a katonákat.
legtöbbször ilyenkor a hosszútávú eredmény az árak csökkenése
nekem érthető, sorry.
|
Utolsó hsz-em, míg vissza nem tértek a rendes kerékvágásba.
1. Bármilyen piacról veszed fel az árut, ott az ár emelkedni fog, nem csökkenni. Nem tudom, miért nem lehet ezt megérteni.
2. Bármennyi tekit is írsz, egy nyamvadt fityinggel sem lesz több arany a csoportban, mint egyébként van. A teki nem pénz, bár eladható. Ha rengeteg a teki, és kevés a pénz, akkor olcsó lesz, ha kevés a teki, de sok a pénz a csoportban, akkor drága lesz. De nem gyarapítja, hanem csökkenti a csoport összes pénzmennyiségét.

10-04-2007, 18:20
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Ha mindenki csak felszívja a katit... akkor nem épp felfelé fog menni az ára? :S
(Lehet ám hogy én nem értem amit írtok! Bocsi!)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|