|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-03-2007, 13:59
|
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi
Ide lehet, akkor is írni, ha valaki esetleg nem kapta meg a kódot?
Még jó, hogy szabira tettem a kritikus országokat.
|
Lehet. De ilyen esetben szerintem egy fórumozó sem tud segíteni. (Még Ati sem.  )
Ha nem kaptad meg, lehet, hogy a fiókod leszűrte, mint kéretlen levél, és törölte, vagy blokkolta. Nézd meg a spam-ek között. Hátha ott van.
Ha nincs, kérdd le újra. Ha azután se jön meg, akkor gáz van, mert nem azon a mailon van, amin gondolod, hogy van.
(Írok neked szívesen egy kódot, de az nem fog működni.  )
|

10-03-2007, 14:26
|
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
"Ha nincs, kérdd le újra. Ha azután se jön meg, akkor gáz van, mert nem azon a mailon van, amin gondolod, hogy van.  "
 )
|
Hát nem tudom, hogy tényleg lelehet-e kérni ezt a kódot? Bár ha lehet megpróbálom, mert másodjára általában át szokta engedni.
Végül is ha nem marad más, akkor jönn a cím csere.
|

10-03-2007, 14:33
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi
Hát nem tudom, hogy tényleg lelehet-e kérni ezt a kódot? Bár ha lehet megpróbálom, mert másodjára általában át szokta engedni.
Végül is ha nem marad más, akkor jönn a cím csere.
|
Le lehet kérni, persze. 3 lehetőséged van az azonosító oldalon:
1, Beírod a kódot.
2, Lekéred újra.
3, Majd később foglalkozol ezzel az egésszel...
Ez így 3 különböző gomb.
|

10-03-2007, 15:45
|
|
Guest
|
|
|
|
Jut is eszembe.
Mind anarchban, mind közösön leírtam, de hátha itt is hasznát veszi valaki:
Ha valakinek megszűnt a címe (nem úgy értve, hogy nem tudja a jelszót, stb, tehát törölte a szolgáltató inaktivitás miatt), akkor ugyanahhoz a szolgáltatóhoz ugyanazt a címet regisztrálja vissza.
Nagyon nagyon kicsi a valószínűsége, hgoy valaki "elregisztrálta" a felszabadult címedet. 99%-ban vissza lehet regisztrálni ugyanazt.
És ha beléptél az új (a régivel megegyező) postafiókodba, utána kérheted is rá a kódot. Meg fogod kapni.
(Többen kipróbáltuk, működik!)
Szóval törölt címről is visszahozható egy (vagy több) ori.
|

10-03-2007, 15:48
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Jut is eszembe.
Mind anarchban, mind közösön leírtam, de hátha itt is hasznát veszi valaki:
Ha valakinek megszűnt a címe (nem úgy értve, hogy nem tudja a jelszót, stb, tehát törölte a szolgáltató inaktivitás miatt), akkor ugyanahhoz a szolgáltatóhoz ugyanazt a címet regisztrálja vissza.
Nagyon nagyon kicsi a valószínűsége, hgoy valaki "elregisztrálta" a felszabadult címedet. 99%-ban vissza lehet regisztrálni ugyanazt.
És ha beléptél az új (a régivel megegyező) postafiókodba, utána kérheted is rá a kódot. Meg fogod kapni.
(Többen kipróbáltuk, működik!)
Szóval törölt címről is visszahozható egy (vagy több) ori.
|
Viszont erre nagyon tessek vigyazni, mert igy a legkonnyebb ellopni egy orit...

10-03-2007, 15:51
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
Így van, ezt rengeteg MEGTÖRTÉNT országlopás bizonyítja. Ezek elkerülése, de legalábbis visszaszorítása az egyik célja az évenkénti azonosításnak.
Sajnos olyan sűrűn nem lehet azonosítást tartani, amilyen sűrűn a megszűnő e-mail címeket másnak újra kiadják. 
|

10-03-2007, 15:53
|
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
Igen. ha sokan tudják az e-mail címedet.
De hgoy legyen egy példa: Én nekem fogalmam nincs, hogy Te pl milyen címen tartod az országaidat. Ergó, ha enekd törlik a mailod, nekem esélyem nincs a te mailodat beregelni, és a te orijaidat lekérni rá.
De hogy minden okés legyen:
Akinek van országa 'nem létező' mailcímen, és tudja, hogy a volt címét sok másik játékos (esetleg ellensége) ismeri, akkor is nyugodtan beregisztrálhatja a saját ex-mail címét újra, csak erről jó lenne, ha hallgatna a többiek előtt.   
|

10-03-2007, 15:57
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Igen. ha sokan tudják az e-mail címedet.
|
Alapvetően az ilyen jellegű országlopások nem célzottan történtek/történnek. Rengeteg ember olyan címet talál ki, majd soha többet nem használ, ami könnyen kitalálható. Például hodito@freemail.hu. Nem tudom, hogy ez létezik-e, csak egy példa. Ezekről lehet sejteni, hogy egyszer valaki beregelte, aztán soha többet nem néz felé, és újra regisztrálni lehet. Hatalmas felelőtlenség ilyen címeket használni, ami nem a sajátod, mert ez biza pár hét múlva már valaki más címe, és az addigi munkád az pillanatok alatt odaveszhet.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|