|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |

10-02-2007, 18:04
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Merlin21
Ez itt mind szép amit leírtok, de van olyan is itt aki űzi a focit?Én igen, az igaz csak megye2-ben de az is valami.Amúgy a deszkben.Állítólag nem is vagyok falábú.
|
Az is ér, ha az adott játékos(jelen esetben én), már visszavonult az aktív játéktól? 
|

10-02-2007, 18:05
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Az is ér, ha az adott játékos(jelen esetben én), már visszavonult az aktív játéktól? 
|
Sztem még bőven belefér mondjuk Merlin részéről nem tom!
|

10-02-2007, 18:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kós00792
Sztem még bőven belefér mondjuk Merlin részéről nem tom!
|
Akkor a lényeg annyi, hogy 8 éves koromtól játszottam a CKSE korosztályos csapataiban. Idén jutottam volna el oda, hogy túlkorosként még az ifibe is beférek, de a felnőtt csapattal készültem az új idényre. Ami ilyen-olyan okok miatt elmaradt végül, mert se ifi, se felnőtt csapatunk nem indult az idén.
Persze nem kell ezt komolyan venni, elvégre a legalsó(talán körzeti bajnokság most a neve?) szinten játszottam.
Mindenesetre nem a legjobb érzés, hogy 10 év folyamatos terhelés után hirtelen a fotelben találtam magam. A szervezetem valamilyen szinten megszokta a heti 2-3 alkalommal történő rohangálást, most meg csak alkalom adtán játszunk a haverokkal.
|

10-03-2007, 13:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Akkor a lényeg annyi, hogy 8 éves koromtól játszottam a CKSE korosztályos csapataiban. Idén jutottam volna el oda, hogy túlkorosként még az ifibe is beférek, de a felnőtt csapattal készültem az új idényre. Ami ilyen-olyan okok miatt elmaradt végül, mert se ifi, se felnőtt csapatunk nem indult az idén.
Persze nem kell ezt komolyan venni, elvégre a legalsó(talán körzeti bajnokság most a neve?) szinten játszottam.
Mindenesetre nem a legjobb érzés, hogy 10 év folyamatos terhelés után hirtelen a fotelben találtam magam. A szervezetem valamilyen szinten megszokta a heti 2-3 alkalommal történő rohangálást, most meg csak alkalom adtán játszunk a haverokkal.
|
Hát igen nekem is zokon esne ha nem indulhatnánk a bajnokságba meg nem lennének edzések. Szeretem a meccsek és az edzések hangulatát! 
|

10-03-2007, 14:21
|
 |
Member
|
|
|
|
2007 okt 2. Kedd
Lyon - Rangers 0-3
VfB Stuttgart - FC Barcelona 0-2
Manchester United - AS Roma 1-0
Dinamo Kijev - Sporting 1-2
CSzKA MoszKva - Fenerbahce 2-2
Internazionale - PSV 2-0
Steau Bukarest - Arsenal 0-1
Sevilla - Slavia Praha 4-2
|

10-06-2007, 12:12
|
Member
|
|
|
|
Áthoztam ide Pax Hungaricum témájának a vitatkozó részét, mert egyrészt tetszik a topic (attól hogy nem szeretek egy csapatot, még tudomásul veszem másnak a rajongását és az elkötelezettségét), másrészt viszont nem akarom szétoffolni. Javaslom az offolást ott elkezdőknek is hogy fáradjanak ide át, tiszteljék meg ennyivel Pax topicját, főleg hogy külön kérte a nagyérdeműt hogy ne ott essenek neki.
Viszont lenne egy-két apró észrevételem:
"Nézd, én Magyar vagyok. Itt születtem, Magyarországon, Európában.
Haza-, és Európaárulás lenne egy olyan csapatot szeretnem, aminek a gyökerei (akármilyen régre is gyökeredzik vissza) nem 100%-osan európaiak, vagy magyarok.
Egy szellemiségében izraeli csapatnak, mint amit te feltűntettél az aláírásodban, nem áll módomban 'hazai'-ként szeretni.
Elismerem a teljesítményüket, hogy mindig ott vannak az NB1 'TOP'-jában, de szeretni sose fogom őket."
1. Nem attól lesz valaki magyar, hogy a Fradinak szurkol.
2. Nem tudom, hogy melyik az a "szellemiségében izraeli csapat", amelyikről szó van, de ha az, amelyikre gondolok, akkor csak jelzem, hogy annak idején, amikor alapították, Izrael még nem létezett...
3. Nem tudom, miért haza- és európaárulás egy "szellemiségében izraeli" csapatnak szurkolni, egyáltalán mi az hogy "szellemiségében izraeli"? Miben nyilvánul ez meg?
4. Ez a "hazaárulás" megint csak az izraeli dogokra érvényes, tehát ha pl.a Fradit megveszi az a bizonyos angol úriember, akkor a Fradit szeretni hirtelen hazaárulás lesz, vagy az természetes dolog, befektető bárki lehet csak izraeli vagy (úgy általában) zsidó nem?
Last edited by laci; 10-06-2007 at 12:16..
|

10-06-2007, 12:25
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Szia Laci, először is kösz, valaki megértette amit írtam...
Amit írtál, arra azt tudom mondani, hogy nem attól lesz valaki magyar, hogy a Fradinak szurkol. De ha már magyar csapatokról van szó, Magyarországon, drukkoljunk magyar csapatoknak. (Szerintem)
Az, hogy a 21. században ki mit vesz át kitől, az egy dolog. Mert az nem számít semmit, csak és kizárólag a pénzről szól. Ott eltűnik a szellem, a szív, sőt, még maga a foci is. Ott csak a nyereség számít, más nem. Ezért attól, hogy egy angol befektető pénzt tesz egy magyar csapatba (Legyen ez a Fradi, vagy akármelyik másik, én most csak általánosságban beszélek), attól az a csapat még nem lesz angol.
Attól lenne "angol szellemiségű", ha pl angolok, vagy angol származásúak alapítanák meg azt Magyarországon.
Azért írtam izraelit, mert ha leírom, hogy 'zsidó', akkor tuti szétoffolják a topikomat a műveletlen pribékek, hogy én antiszemita vagyok. Leszögezem, nem vagyok az.
Egyébként az MTK-ról van szó. ~~Ma viszont már létezik.
Abban nyilvánul meg, hogy zsidók alapították, és zsidók pénzelik, 1988-tól egészen a mai napig. Meg egészen addig, amig MTK fog létezni. És nyilvánvalóan szellemiségében oda kell tartozzon a csapat is. Hiszen hogy nézne ki, ha "köpködnék" azt, akitől a pénzt (fizetést) kapják... Tehát nyilván való, hogy szellemiségükben ahhoz a körhöz tartoznak.
Amit írtam, nem akartam kihegyezni a zsidóságra, épp azért, mert mindegy, hogy milyen nemzetiséghez tartozik valaki. Most épp az MTK drukkoló beírására reagáltam. Ha egy indiai drukker kezdte volna szítani a feszültséget, akkor neki írtam volna. Ha amerikai, akkor neki. Ha kínai, akkor neki. Mert mindegyikben van egy közös: nem magyar.
Tehát nem votl kihegyezve a mondandóm a zsidókra, egész egyszerűen pont egy olyan ember jött be picit kötekedni, aki egy zsidók által alapított, és fenntartot csapatnak drukkol.
Ennyi. Leírtam azt hiszem mindent. (Hja, és neki is mondtam, és mindenkinek mondtam, hogy a sport-teljesítményét elismerem minden csapatnak, az MTK-nak is(!), de szeretni nem fogom!)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|