És ha egységesítjük?
-10% építési költség (arany)
-10% építési költség (nyersanyag)
+10% védettség az épületeket érintő támadásokkal szemben (beleértve a mágikus-, tolvaj- valamint hadi támadásokat. Pl gyújtogatás, földrengés, pusztítás)
+10% építési költség (nyersanyag) megmaradás bontás esetén
PL: Ha 1.000 kő egy épület, akkor abból lejön 10%, tehát azt az Építész alapból 900-ból építi meg, majd ha lebontja, visszakapja a saját építési költségének a 10%-át, tehát jelen esetben 90 követ. Tehát összesen 190 követ 'spórolna' rajta.
De szerintem ez a változtatás nem vog bekövetkezni (itt a nyersanyag visszaszerzésre gondolok!), mert abból kavarosás lehet.
Pl ha valamit építeni lehet alapból 100 kőért azt az Építész 90-ért húzza fel, majd sokat játszik, és felmegyk hekiben, és ugyanaz az épületet lebontja akkor, amikor az 1000-bek kerülne (vagyis neki 900-ba), akkor visszakapna ugye 90 követ. Ami 100%-a annak, amiből megépítette. Szóval a rendszernek el kéne mentenie minden épületed eredeti valós (tehát az Építész által kifizetett) nyersanyakgöltségét.
Ez (szerintem) nem fog bekövetkezni.
Bár ha mégis, akkor az nagyon jó lesz, mert 90-ből építed, akkor is csak 9-et kapsz, ha már 900-ba kerülne.
Szerintem az meg nagyon tisztességes dolog lenne.

Akár lesz nyers visszakapás, akár nem, továbbra is tetszik a személyiség, és támogatom.
(Kár hogy leszavaztátok a +5% lakitekit

De elfogadom, hogy az valakinek megbonyolítja a számolását..)