Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-01-2007, 10:20
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Attila(: View Post
Egy segítséget nem egyszer hívsz,
Szóval teljesen ki lehet nullázni egy orit,ha sok ezerszer hívod el azokat a kedves íjakat.
Az 5-600 paci meg tök vakon elég gyanús bár lehet szerencséje is
Ez tök rendben van, de az első gyaús mozdulatára azt kell csinálni, hogy bebontod a szövistátuszát (illetve ha nem te vagy, akkor a vezér teszi meg), és kiszabizol. 72 kör nem egy nagy dolog ahhoz képset, milyen kárt tud okozni egy csaló szövitag. Hiszen minden országba belelát, mindent tud minden tagról, és a már leírt elhívást is meg tudja tenni.

Szóval még mindig nem értem, hogy volt erre képes. Meg a másik: ha ő elhívta az én összes egységemet, én is elhívhatom az övét. Kollektív seregcserét lehet csinálni... És máris nem fér be a 600 lovas élőhalott... Ugyebár. Szóval szabi nélkül is megvan az ellenszere a dolgoknak. De én ebben a szituációban továbbra is azt tartottam volna jó ötletnek, ha az első értelmetlen seregelhívás után azonnal szövibontás és szabi.

/Egy szóval nem állítottam, hogy nem gyanús. Ilyen szituáció kellős közepén fokozottan gyanús. De az, hgoy bement, az még nem egyértelmű bizonyíték./

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules