Quote:
Originally Posted by Attila(:
Egy segítséget nem egyszer hívsz  ,
Szóval teljesen ki lehet nullázni egy orit,ha sok ezerszer hívod el azokat a kedves íjakat.
Az 5-600 paci meg tök vakon elég gyanús bár lehet szerencséje is 
|
Ez tök rendben van, de az első gyaús mozdulatára azt kell csinálni, hogy bebontod a szövistátuszát (illetve ha nem te vagy, akkor a vezér teszi meg), és kiszabizol. 72 kör nem egy nagy dolog ahhoz képset, milyen kárt tud okozni egy csaló szövitag. Hiszen minden országba belelát, mindent tud minden tagról, és a már leírt elhívást is meg tudja tenni.
Szóval még mindig nem értem, hogy volt erre képes. Meg a másik: ha ő elhívta az én összes egységemet, én is elhívhatom az övét. Kollektív seregcserét lehet csinálni... És máris nem fér be a 600 lovas élőhalott... Ugyebár. Szóval szabi nélkül is megvan az ellenszere a dolgoknak. De én ebben a szituációban továbbra is azt tartottam volna jó ötletnek, ha az első értelmetlen seregelhívás után azonnal szövibontás és szabi.
/Egy szóval nem állítottam, hogy nem gyanús. Ilyen szituáció kellős közepén fokozottan gyanús. De az, hgoy bement, az még nem egyértelmű bizonyíték./