|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

09-29-2007, 14:28
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
miért vagy ennyire értetlen?
felállítasz egy hülyeséget és utánna arra hivatkozol, hogy de késett egy napot vagy valamennyit...nem az a lényeg, hogy mikro ért oda, hanem hogy ott van, és jelenleg ő vár rád nem fordítva...szóval ezt megfutamodásnak veszem 
|
én 23.-ig vártam utána más célt terveztem majd ha az meglesz akkor megyek
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

09-29-2007, 14:29
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
miért vagy ennyire értetlen?
felállítasz egy hülyeséget és utánna arra hivatkozol, hogy de késett egy napot vagy valamennyit...nem az a lényeg, hogy mikor ért oda, hanem hogy ott van, és jelenleg ő vár rád nem fordítva...szóval ezt megfutamodásnak veszem 
|
hagyjad Burning senki nem várt tőle semmi többet 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

09-29-2007, 14:31
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Andrew dönts
Akkor ne is menjünk??
Mert most feleslegesen kár...
Ma még dönthetsz ugy,hogy nem mersz kiállni velünk
De ha igazán elindulunk és utána elszaladsz akkor igen-igen meglesz rólad a véleményem
De így előre közlésként
Mint ahogy már írtam: Első 48órában aki szabira megy fellép stb az feladta küzdelmet...És az keményen szégyelje el magát 
|
Quote:
De az mindenképpen érdekes,hogy ha normálban akarok játszani akkor meg így nem jó kicsit máshogy kellene stb...
Mindenkinek meg fogom mondani a normál nevem aki olyan közel lesz ÉS akar is harcolni
Mert ugy érzem most többet pattogott Andrew nekem ,mint én neki...És ő fog elszaladni...én meg nem kergetek senkit se sehova ha szalad akkor szaladjon
De andrew ha elszaladsz akkor utána ezen a forumon meg ne szólalj ellenem:P
|
Quote:
Csak miattatok lépek már írtam
Drag: Andrew szerintme mégis elfog  DE én szóltam előre nem megyek utána...
Minek mennék??? Hogy ott meg szabizzon??
|
Quote:
Majd ha dragon felér L-be 600-ra 
Addig még L-be sem megyek 
|
Mazsolázgattam kicsit...

09-29-2007, 14:31
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
hagyjad Burning senki nem várt tőle semmi többet 
|
csak nem vágom miért ilyen buta (   ) valaki 
|

09-29-2007, 14:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Mazsolázgattam kicsit...
|
Eredeti szerző: Harcosok
na ez kit igazol?:S
Én miért léptem volna fel akkor dragon elött??
az meg tisztán le volt írva ha Dragon 720óra alatt nem teljesíti a küldetést akkor én nem harcolok vele 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

09-29-2007, 14:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
csak nem vágom miért ilyen buta (   ) valaki 
|
Pfff 
Hát én se 
Nehéz is megértnei agusztus 23.tól 720óra az már lejárt...
És ha Dragonnak nem jött össze addig az út hát milyen alapon kér számon,hogy mostmár menjek stb
Ha ezt nem elhet felfogni sajnálom ha sikerült mindnekinek ezt megértnei majd még írok 
De amig az alapoknál el vagytok tévedve addig kár erösködni...
|

09-29-2007, 14:36
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Eredeti szerző: Harcosok
na ez kit igazol?:S
Én miért léptem volna fel akkor dragon elött??
az meg tisztán le volt írva ha Dragon 720óra alatt nem teljesíti a küldetést akkor én nem harcolok vele 
|
oké hagyjuk  Elkéstem te meg nem mersz fellépni  Kíváncsi leszek mit érsz el X-be bár van egy olyan érzésem amit egy szóval megtudok fogalmazni    SEMMIT
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

09-29-2007, 14:38
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Pfff 
Hát én se 
Nehéz is megértnei agusztus 23.tól 720óra az már lejárt...
És ha Dragonnak nem jött össze addig az út hát milyen alapon kér számon,hogy mostmár menjek stb 
|
aham jah  Épp az előbb figyelmeztettél hogy 15.-én már 600 hekin voltam    No comment   
|

09-29-2007, 14:39
|
Senior Member
|
|
|
|
Eredeti szerző: Harcosok Üzenet megjelenítése
Andrew dönts
Akkor ne is menjünk??
Mert most feleslegesen kár...
Ma még dönthetsz ugy,hogy nem mersz kiállni velünk
De ha igazán elindulunk és utána elszaladsz akkor igen-igen meglesz rólad a véleményem
De így előre közlésként
Mint ahogy már írtam: Első 48órában aki szabira megy fellép stb az feladta küzdelmet...És az keményen szégyelje el magát

09-29-2007, 14:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
|
Akkor én meg 1000-en vagyok...
Ja de,hogy nem az L-be?
Ha neked a V( vagy W nem tudom pontosan hol voltál) hekid számít akkor nekem is jó az X-es...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|