|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

09-29-2007, 14:04
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
nem tudja, hogy Andrew fele mennjen föl, vagy feléd le 
|
hát egyelőre mindkettőt elcseszte nem is kicsit 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

09-29-2007, 14:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Először azt mondtad októberre legyünk fent jahhh de azt üzibe írtad az meg már törlödött szal simán tagadhatod  oké Harci nem csalódtam benned
és nem tudom mit erőlteted azt a 4500 órát  ha már 2 hete egy dekát nem haladtál előre   
|
Üzit én mikor írtam neked?:S
Mán kivűl
le van írva 720óra mindneki látta nem tudom miér tkell itt kényeskedni...
nem jöttél akkor ne kötekedj
én akkor megírtam na még várok 720órát
én utána levelet neked csak 1 párbajon írtam+ma
+meg amikor kérdezted hol végezd el a dolgod 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

09-29-2007, 14:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
nem tudja, hogy Andrew fele mennjen föl, vagy feléd le 
|
Majd megyek
4500óra múlva Dragonhoz 
de mentsd le szépen drag az üzijeimet és 4500óra múlva beszélünk 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

09-29-2007, 14:09
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Üzit én mikor írtam neked?:S
Mán kivűl
le van írva 720óra mindneki látta nem tudom miér tkell itt kényeskedni...
nem jöttél akkor ne kötekedj
én akkor megírtam na még várok 720órát
én utána levelet neked csak 1 párbajon írtam+ma
+meg amikor kérdezted hol végezd el a dolgod 
|
oké rendben azt mondtad 720 óra de hol voltál te mikor lejárt a határidő ?  én tudtam volna már lépni de te se tetted  szal nem tudom mit magyarázol no meg rá is kérdeztem hogy Andrewwal befejezed-e amit elkezdtél azt mondtad igen ahhoz képest semmit nem csináltál ergó ez azt is jelentheti hogy még nem fejezted be szal áhhh Harci bármit meglehet magyarázni  nem értem minek beszélsz mellé 
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

09-29-2007, 14:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
oké rendben azt mondtad 720 óra de hol voltál te mikor lejárt a határidő ?  én tudtam volna már lépni de te se tetted  szal nem tudom mit magyarázol no meg rá is kérdeztem hogy Andrewwal befejezed-e amit elkezdtél azt mondtad igen ahhoz képest semmit nem csináltál ergó ez azt is jelentheti hogy még nem fejezted be szal áhhh Harci bármit meglehet magyarázni  nem értem minek beszélsz mellé 
|
Nem is fejeztem bee...
De te se léptél időbe
Én azt írtam,hogy miattad fellépek...Ebbe nem tudom mit nem értesz...
|

09-29-2007, 14:15
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|

09-29-2007, 14:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Szia
Tempodat ismerve ha akarlak majd utolérlek
Csácsá 
|

09-29-2007, 14:17
|
Member
|
|
|
|
na, ezt díszpáholyból fogom figyelni, hogy hogyan halad dragi, és te hogyan éred utol  
|

09-29-2007, 14:18
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Nem is fejeztem bee...
De te se léptél időbe
Én azt írtam,hogy miattad fellépek...Ebbe nem tudom mit nem értesz...
|
Te nagyon sokmindent nem fejeztél be eddig...
Pl nem fejezted be a háborúdat Andrewal. Szerinted nem úgy lenne tisztességes, ha elismernéd a vereséged? Helyette üres fenyegetőzéseket pufogtatsz, holott már bebizonyítottad, hogy lufi vagy, semmi több...

09-29-2007, 14:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
na, ezt díszpáholyból fogom figyelni, hogy hogyan halad dragi, és te hogyan éred utol  
|
Most fellépnék már mellette vagyok...
De én nem lépek mostmár mert nem jött időbe
Nem sikerült neki hát nem...
én ha akarom majd utolérem
ha nem akarom akkor nem 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|