|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

09-26-2007, 19:21
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by -(0Kristóf0)-
Egyébként nem értem hogy lehet ezzel bárkit megszivatni, elmagyaráznád kérlek.
|
ez mondjuk feljebb érdekes. de pl legutobb.: kitámadtam 2körre és lebontottam hogy 3körös legyen a célpont az inditás után már. nem jött szembe se. az ütés után vehetett észre, amikor már 4körrel alattam volt. Ekkor már tudtam hogy ki fog jönni,mert gömbözött és fel is mért. figyeltem a pontlistát hogy mikor fokozz be katit, hogy 2körös legyen. kv elött meg is tette, de egyből én is fokoztam és amikor kiküldte a sereget 3körös voltam. így 1körrel elöbb hazaértek az egységeim mint ő.

09-26-2007, 19:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Hát velem már előfordult hogy 24 körre véletlenül a szövi elhívta a sereget.
És gondoltam az ilyen esetleges baklövéseket jó lenne kiküszöbölni.
Hogy mikor reggel 6-kor csipás szemmel a monitort bámulod és nem figyelsz oda, és csak egy gomnyomás...
Rámész a tanácsadókra, és egyszercsak látod hogy a sereged 14 körre elment.
Hát ilyen pillanatokban verné szét az ember a monitort: 
|
Ebből nem az a tanulság, hogy figyelmeztessen a gép, hanem hogy ne szakadj el a szövidtől. Arról nem beszélve, hogy vannak olyan csoportok, ahol nem is tudsz támadni 4-5 körön belül, akkor ott csak 6 körnél kérdezzen? Tessék odafigyelni, a gép nem azért van hogy gondolkodjon helyetted! Az emberi gonoszság kiszűrése a cél, nem az emberi butaságé!
|

09-26-2007, 19:44
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Hát velem már előfordult hogy 24 körre véletlenül a szövi elhívta a sereget.
És gondoltam az ilyen esetleges baklövéseket jó lenne kiküszöbölni.
Hogy mikor reggel 6-kor csipás szemmel a monitort bámulod és nem figyelsz oda, és csak egy gomnyomás...
Rámész a tanácsadókra, és egyszercsak látod hogy a sereged 14 körre elment.
Hát ilyen pillanatokban verné szét az ember a monitort: 
|
én egy játék miatt nem verem szét a monitorom sőt más miatt sem 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

09-29-2007, 11:14
|
Junior Member
|
|
|
|
Szerintem ebben a topicban elsősorban a visszaéélés kiszűréséről van szó, amit a 0%-ra állítással, meg lehet nagyon egyszerűen oldani. A többi felvetett ötlet, pl hogy mi legyen bontáskor, már csak részletkérdés, és nem szükséges módosítás.
Szerintem az utólagos büntetés meg nem sokat ér, mert törlik, azt csinál új országot és máskor megint eljátszhatja, de közben tönkretehette 3 ártatlan ember játékát.
|

11-28-2007, 17:47
|
 |
Member
|
|
|
|
A topic mostanság picit behalt, de megint történt egy hasonló eset ami miatt feléleszteném. Én még mindig csak az 1.t támogatom.

11-29-2007, 09:37
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Jogosnak tartoma problémát.
Kilépési stádiumban lévő szövitag ne kérhessen be szövihelpet, és ne vihessen ki támadósereget.
Ha ez neki nem felel meg menjen el 3 nap szabira, és akkor utána teljes értékű MF ként játszhat, vagy új szövit kereshet.
Persze az is problémát vethet fel, ha 24 körig nem vihet egységet a többiektől, de talán még ez a legkisebb rossz.
Egyébként véleményem szerint az olyan játékos országát, aki a kilépés körében kiüríti a szövit, és esetleg másvalakikkel, vagy önmaga által beütteti őket, törölni kellene más játékának szándékos tönkretétele indokkal.

11-29-2007, 10:37
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Kilépési stádiumban lévő szövitag ne kérhessen be szövihelpet, és ne vihessen ki támadósereget.
Ha ez neki nem felel meg menjen el 3 nap szabira, és akkor utána teljes értékű MF ként játszhat, vagy új szövit kereshet.
Persze az is problémát vethet fel, ha 24 körig nem vihet egységet a többiektől, de talán még ez a legkisebb rossz.
Egyébként véleményem szerint az olyan játékos országát, aki a kilépés körében kiüríti a szövit, és esetleg másvalakikkel, vagy önmaga által beütteti őket, törölni kellene más játékának szándékos tönkretétele indokkal.
|
Egyetértek.
|

11-30-2007, 12:30
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Egyébként véleményem szerint az olyan játékos országát, aki a kilépés körében kiüríti a szövit, .... önmaga által beütteti őket, törölni kellene más játékának szándékos tönkretétele indokkal.
|
nem értek Veled egyet.
|

11-30-2007, 14:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
nem értek Veled egyet.
|
Miért nem? Szerintem elég jó ötlet! Azért, mert ha kilép a szöviből az azért van mert vagy kiteszik (inaktív, bunkó, stb.) vagy neki nem tetszik vmi, hát akkor ne vigy már ki az egész védelmet vagy támadóerőt!  A törléses dologgal is egyetértek, mert elég ronda dolog meg minden 
|

11-30-2007, 15:15
|
Member
|
|
|
|
Az is lehetne megoldás, hogy amikor bomlik a szövi, vagy vki bontja a szövit, akkor van egy lehetősége egy kis boxot kipipálni, ami mondjuk így szólna: a seregeim ne vegyenek részt szövetségi támadásban és védésben. És ha ezt kipipálja, akkor nem lehet elhívni a seregét, ill. azonnal hazaindulnak, de ha nem rossz hangulatban bomlik a szövetség, akkor még a bomlás 24 körében ki lehet használni a szövetség előnyeit, ha nem jelöli be a boxot.
Nem tudom ez fejlesztési szempontból mennyire bonyolult.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|