|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

09-23-2007, 08:17
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
Szerintem ne csináljunk tamagocsit a játékból mert Smooth nem tudja megválogatni a szövijeit 
Nagyon jól működik ez így...
|
Te valahol lemaradtál egy kicsit.
Itt nem smooth szövijeiről volt szó.
A javaslat első részét támogatom én is a másodikat már kevésbé.
Egy jó szöviben nem fordulhat elő az az eset amiért a téma nyitódott és jó taktikai elemként lehet használni azt,hogy akármennyi egységet lehet ide-oda mozgatni.
|

09-23-2007, 08:22
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Most, h aludtam rá egyet, akkor lehet igazatok van és nem kellene leszabályozni a kérések számát
Az elsőt továbbra is jónak tartom
Quote:
Originally Posted by monro
lehessen nullára venni a szövihelpet ha egy tag szövetségi viszonya változóban van (24 körig ugye)
|
Ezen viszont el lehetne gondolkodni
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

09-23-2007, 10:59
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Szerintem ne csináljunk tamagocsit a játékból mert Smooth nem tudja megválogatni a szövijeit 
Nagyon jól működik ez így...
|
(Nem kéne személyeskedni. Főleg nem úgy, hogy olvasni sem olvasol. Nem Smooth-al történt az eset, csak ő is felháborodott hogy ilyen történt.)
Amúgy 0%os segitség állitás egy más témában felvetödött, igaz ott a lovak miatt. De ez még 1 ok, ami miatt támogatom azt a javaslatot

09-23-2007, 11:10
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
(Nem kéne személyeskedni. Főleg nem úgy, hogy olvasni sem olvasol. Nem Smooth-al történt az eset, csak ő is felháborodott hogy ilyen történt.)
Amúgy 0%os segitség állitás egy más témában felvetödött, igaz ott a lovak miatt. De ez még 1 ok, ami miatt támogatom azt a javaslatot
|
Én sose értettem, hogy miért 10% a minimum védekezésnél. Ennek van vmi speciális oka?
|

09-23-2007, 11:26
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
|
nem akartam, elnézést csak azt akartam vele mondani, hogy egy extrém eset miatt ne változtassunk azon ami jó. Egyébként jó lenne ha az a javaslat megvalósulna sokat javítana a játékon.
|

09-23-2007, 11:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
nem akartam, elnézést csak azt akartam vele mondani, hogy egy extrém eset miatt ne változtassunk azon ami jó. Egyébként jó lenne ha az a javaslat megvalósulna sokat javítana a játékon.
|
az a baj, hogy nem 1 extrém eset, mert már halottam hasonlóról régebben is, csak nem mindenki kezdi kiirogatni fórumra:S

09-23-2007, 11:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
azt támogatom, hogy lehessen akár 0%-ra is állítani szövihelpet.. azt is támogatom, hogy ha egyik tag kilép és megy felé vagy van nála help akkor az forduljon vagy induljon vissza.. de az, hogy maximalizáljuk, hogy hányszor hívhatok be segítséget, az egy vicc lenne.. 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

09-23-2007, 12:59
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Végig böngésztem és szerintem sem kellene változtatni azon, hogy hányszor hívhat segítséget a szövitag, de ha olyan van hogy indokolatlanul hív el segítséget akkor gyorsított eljárással lehessen kiteni a szöviből. Pl: azonnal kikerül a szöviből, a csapatok visszaindulnak, de 24 körig nem támadható a kitett tag.
|

09-23-2007, 13:16
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ferenc5259
a csapatok visszaindulnak, de 24 körig nem támadható a kitett tag.
|
és ha éppen azért hívta el az íjjaimat hogy engem beüssenek ?  akkor már hadd zúzzam le kicsit hadd ne kelljen 24 körig várnom
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

09-23-2007, 14:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ferenc5259
...de ha olyan van hogy indokolatlanul hív el segítséget akkor gyorsított eljárással lehessen kiteni a szöviből. Pl: azonnal kikerül a szöviből, a csapatok visszaindulnak, de 24 körig nem támadható a kitett tag.
|
Ezt ki dönti el? Amúgy nem tetszik az ötlet. Smooth első ötlete teljesen reális és értelmes, de ez az azonnal kikerül a szöviből rossz ötlet. Pl. legális lenne az, hogy felméretek mindent a szövi varisával és tolisával, majd kiteszem őket és a helyükre beveszek két orkot. Mindezt 10 perc alatt.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|