Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-22-2007, 09:46
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Természetesen nem.. de meg is szívtam nem egyszer.. idő kellett mire kialakult a mostani társaságom.. de most már új emberrel nem játszanék szívesen..
Én azt vallom, hogy mindenki megérdemel egy esélyt...
Old 09-22-2007, 09:48
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Én azt vallom, hogy mindenki megérdemel egy esélyt...
Tény, hogy megérdemelne.. de nekem már nincs ehhez türelmem.. így maradnak a barátok.. és ha új ember kerül a gépezetbe, akkor az biztos, hogy valaki barátnak a valakije és az a barát tartja is érte a hátát..
de ez már azt hiszem a topic totális szétoffolása

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Old 09-22-2007, 10:24
Nogixer
Guest

Longevity: 0%

Hali,
ez nem kispályás dolog amit csináltak!
Tételezzük fel, hogy a 3 fős szövi előtte szanaszét szedett egy orit!
Az is lehet hogy szinte ellehetetlenítette "de szép szó" a játékát. Nem jelentette, hanem egy ördögi tervet eszelt ki, hogyan is vehetne elégtételt ezeken az orikon. Csinált egy szövit, beküldte az egyik emberét az oroszlán barlangjába, mondván lesz 24 körük hogy bosszút álljanak!
Vajon ilyen beállításban nem okos cselekedet?
A support biztosan ki fogja vizsgálni a dolgot, mert gyanítom lehet ott a háttérben más esemény is! Ha történt előtte komoly eseménysorozat, nem biztos hogy ki kellene rakni őket. Nem hiszem hogy ok nélkül ilyet csinál valaki,de ha igen, tényleg nincs helye a játékban!!!
Old 09-22-2007, 10:30
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Nogixer View Post
Hali,
Az is lehet hogy szinte ellehetetlenítette "de szép szó" a játékát. Nem jelentette, hanem egy ördögi tervet eszelt ki, hogyan is vehetne elégtételt ezeken az orikon. Csinált egy szövit, beküldte az egyik emberét az oroszlán barlangjába, mondván lesz 24 körük hogy bosszút álljanak!
A support biztosan ki fogja vizsgálni a dolgot, mert gyanítom lehet ott a háttérben más esemény is! Ha történt előtte komoly eseménysorozat, nem biztos hogy ki kellene rakni őket. Nem hiszem hogy ok nélkül ilyet csinál valaki,de ha igen, tényleg nincs helye a játékban!!!
Ha azt csinálja, hogy támadják a szövit, és elhívja az íjakat, az unfair, de szabályos.
De ha lebeszéli, hogy elhívja, és aztán támadják be, az nem unfair hanem JKSZ. Azok pedig egy elbírálás alá kell essenek.
Mégha bosszúról is van szó, annak van szabályos módja is. aki csal, az menjen anarchba.

senkit nem szabad érdekeljen, hogy miért csalt!
Old 09-22-2007, 10:38
Nogixer
Guest

Quote:
Ha azt csinálja, hogy támadják a szövit, és elhívja az íjakat, az unfair, de szabályos.
De ha lebeszéli, hogy elhívja, és aztán támadják be, az nem unfair hanem JKSZ. Azok pedig egy elbírálás alá kell essenek.
Mégha bosszúról is van szó, annak van szabályos módja is. aki csal, az menjen anarchba.

senkit nem szabad érdekeljen, hogy miért csalt!

Én nem azt mondtam, hogy nem anarchba való, én csak azt mondom, hogy meg kell vizsgálni, hogy KIZÁRJÁK-e őket, mert ha bosszú, akkor csak anarch!!
Bár ha bosszú, akkor a személyes véleményem szerint nagyon okos
Old 09-22-2007, 10:42
Senior Member

Quote:
Bár ha bosszú, akkor a személyes véleményem szerint nagyon okos
Nem vagyok az ész nélküli bosszú híve, de ha már harc, akkor legyen nyílt sisakos.
Old 09-22-2007, 10:43
szajonara szajonara is offline
Junior Member

Longevity: 92%

Most keltem, ez a gyerek insomniás lehet folyamatosan fenn van, még mindég üres az orink , Megnéztem a belső forumot is, sajnos a vezérunk írta neki. És még ő panaszkodik, már több mint egy napja védelem nélkü van mindenki orija, és a support ne tesz semmit, eddig összesen180 hekit vesztettem. Érdekes hogy vannak akik bármi kis hibáért törlést és anarchot kapnak, másoknak meg mindent szabad.
Old 09-22-2007, 10:45
Nogixer
Guest

Quote:
Nem vagyok az ész nélküli bosszú híve, de ha már harc, akkor legyen nyílt sisakos.
Azért tettem oda jeleket, nekem nem jutott volna eszembe ilyen
Kiváncsi leszek mi lesz a vége?
Old 09-22-2007, 10:57
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by szajonara View Post
Most keltem, ez a gyerek insomniás lehet folyamatosan fenn van, még mindég üres az orink , Megnéztem a belső forumot is, sajnos a vezérunk írta neki. És még ő panaszkodik, már több mint egy napja védelem nélkü van mindenki orija, és a support ne tesz semmit, eddig összesen180 hekit vesztettem. Érdekes hogy vannak akik bármi kis hibáért törlést és anarchot kapnak, másoknak meg mindent szabad.
mondjuk azért elkezdhettétek már volna visszahívogatni az íjjakat ))
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Old 09-22-2007, 11:02
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Hali,
Na vazze lebuktam
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules