|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

09-22-2007, 09:46
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Természetesen nem.. de meg is szívtam nem egyszer.. idő kellett mire kialakult a mostani társaságom.. de most már új emberrel nem játszanék szívesen.. 
|
Én azt vallom, hogy mindenki megérdemel egy esélyt...
|

09-22-2007, 09:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Én azt vallom, hogy mindenki megérdemel egy esélyt...
|
Tény, hogy megérdemelne.. de nekem már nincs ehhez türelmem.. így maradnak a barátok.. és ha új ember kerül a gépezetbe, akkor az biztos, hogy valaki barátnak a valakije és az a barát tartja is érte a hátát..
de ez már azt hiszem a topic totális szétoffolása 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

09-22-2007, 10:24
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Hali,
ez nem kispályás dolog amit csináltak!
Tételezzük fel, hogy a 3 fős szövi előtte szanaszét szedett egy orit!
Az is lehet hogy szinte ellehetetlenítette "de szép szó" a játékát. Nem jelentette, hanem egy ördögi tervet eszelt ki, hogyan is vehetne elégtételt ezeken az orikon. Csinált egy szövit, beküldte az egyik emberét az oroszlán barlangjába, mondván lesz 24 körük hogy bosszút álljanak!
Vajon ilyen beállításban nem okos  cselekedet?
A support biztosan ki fogja vizsgálni a dolgot, mert gyanítom lehet ott a háttérben más esemény is! Ha történt előtte komoly eseménysorozat, nem biztos hogy ki kellene rakni őket. Nem hiszem hogy ok nélkül ilyet csinál valaki,de ha igen, tényleg nincs helye a játékban!!!   
|

09-22-2007, 10:30
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Nogixer
Hali,
Az is lehet hogy szinte ellehetetlenítette "de szép szó" a játékát. Nem jelentette, hanem egy ördögi tervet eszelt ki, hogyan is vehetne elégtételt ezeken az orikon. Csinált egy szövit, beküldte az egyik emberét az oroszlán barlangjába, mondván lesz 24 körük hogy bosszút álljanak!
A support biztosan ki fogja vizsgálni a dolgot, mert gyanítom lehet ott a háttérben más esemény is! Ha történt előtte komoly eseménysorozat, nem biztos hogy ki kellene rakni őket. Nem hiszem hogy ok nélkül ilyet csinál valaki,de ha igen, tényleg nincs helye a játékban!!!   
|
Ha azt csinálja, hogy támadják a szövit, és elhívja az íjakat, az unfair, de szabályos.
De ha lebeszéli, hogy elhívja, és aztán támadják be, az nem unfair hanem JKSZ. Azok pedig egy elbírálás alá kell essenek.
Mégha bosszúról is van szó, annak van szabályos módja is. aki csal, az menjen anarchba.
senkit nem szabad érdekeljen, hogy miért csalt!
|

09-22-2007, 10:38
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Ha azt csinálja, hogy támadják a szövit, és elhívja az íjakat, az unfair, de szabályos.
De ha lebeszéli, hogy elhívja, és aztán támadják be, az nem unfair hanem JKSZ. Azok pedig egy elbírálás alá kell essenek.
Mégha bosszúról is van szó, annak van szabályos módja is. aki csal, az menjen anarchba.
senkit nem szabad érdekeljen, hogy miért csalt!
|
Én nem azt mondtam, hogy nem anarchba való, én csak azt mondom, hogy meg kell vizsgálni, hogy KIZÁRJÁK-e őket, mert ha bosszú, akkor csak anarch!!
Bár ha bosszú, akkor a személyes véleményem szerint nagyon okos   
|

09-22-2007, 10:42
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Nem vagyok az ész nélküli bosszú híve, de ha már harc, akkor legyen nyílt sisakos. 
|

09-22-2007, 10:43
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Most keltem, ez a gyerek insomniás lehet folyamatosan fenn van, még mindég üres az orink  , Megnéztem a belső forumot is, sajnos a vezérunk írta neki. És még ő panaszkodik, már több mint egy napja védelem nélkü van mindenki orija, és a support ne tesz semmit, eddig összesen180 hekit vesztettem. Érdekes hogy vannak akik bármi kis hibáért törlést és anarchot kapnak, másoknak meg mindent szabad. 
|

09-22-2007, 10:45
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Nem vagyok az ész nélküli bosszú híve, de ha már harc, akkor legyen nyílt sisakos. 
|
Azért tettem oda  jeleket, nekem nem jutott volna eszembe ilyen 
Kiváncsi leszek mi lesz a vége?
|

09-22-2007, 10:57
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by szajonara
Most keltem, ez a gyerek insomniás lehet folyamatosan fenn van, még mindég üres az orink  , Megnéztem a belső forumot is, sajnos a vezérunk írta neki. És még ő panaszkodik, már több mint egy napja védelem nélkü van mindenki orija, és a support ne tesz semmit, eddig összesen180 hekit vesztettem. Érdekes hogy vannak akik bármi kis hibáért törlést és anarchot kapnak, másoknak meg mindent szabad. 
|
mondjuk azért elkezdhettétek már volna visszahívogatni az íjjakat  ))
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

09-22-2007, 11:02
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Hali,
|
Na vazze lebuktam 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|