| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |  

| 

09-21-2007, 10:54

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Hmmm... "Synkelék", ez nem csak 1 embernek szól (De spec nem csak erre gondoltam, sok mindent nem kapok meg, ha az országnevem alatt nem az szerepel, hogy "A kő fiai".).Quote: 

| 
					Originally Posted by Gyula  Jelen esetben a vérszívás csak Synkelnek szól, valószinüleg ő tudja hogy miért. Most mondja Zoli hogy ő azt sem tudta, hogy te Synkelékkel játszol.
 Téged akartak kitenni a klánbol hogy fentröl menjen be az ütés?
 |  
 És nem, nem akartak kitenni.

Ps.: Mielött valaki azt hinné, engem nem a veszteség érdekel... hanem a reakciók... undorító, ami itt megy, ez egy játék, ahol azért vagyok, hogy jól érezzem magam és nem azért hogy nyilt, vagy burkolt közvetvetett, vagy közvetlen beszólogatásokat, cseszegetést tűrjem.
				__________________"Csak keresed magad,
 Hogy mire vagy jó?
 Csak kérdezed magad,
 Hogy mire vagy jó?
 Ha a szíved cserben hagy,
 Mire vagy jó?
 Ha a dühöd elragad,
 Mire vagy jó?"

Last edited by Cassandra; 09-21-2007 at 11:20..

Reason: Egy fél mondattal kiegészítve LOTR kívánságára.:p
 |  

| 

09-21-2007, 11:19

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 cassy el kell fogadni, hogy ált. egy klánt a fórumon a klán szószólójaként vesznek együtt. szóval nekem nemcsak mint grabi kell írnom, hanem mint óvoda. ami néha nem is passzol egymáshoz. ezért kétszer is meg kell gondolnom mit írok. synk a kő fiai nevében beszél, mint klánvezér(?). a synkék pedig nem elsősorban nektek szól, hanem ahhoz a mentalitáshoz amivel ő hozzászól a fórumhoz. 
				__________________Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
 Elkapom a grabancodat! (#355763)  ANARCH
 Barrigon (#64904)
 Y Ddraig Goch (#428537)
 |  

| 

09-21-2007, 11:21

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Grabi, nem erről beszélek.Quote: 

| 
					Originally Posted by Hüpike  cassy el kell fogadni, hogy ált. egy klánt a fórumon a klán szószólójaként vesznek együtt. szóval nekem nemcsak mint grabi kell írnom, hanem mint óvoda. ami néha nem is passzol egymáshoz. ezért kétszer is meg kell gondolnom mit írok. synk a kő fiai nevében beszél, mint klánvezér(?). a synkék pedig nem elsősorban nektek szól, hanem ahhoz a mentalitáshoz amivel ő hozzászól a fórumhoz. |  
				__________________"Csak keresed magad,
 Hogy mire vagy jó?
 Csak kérdezed magad,
 Hogy mire vagy jó?
 Ha a szíved cserben hagy,
 Mire vagy jó?
 Ha a dühöd elragad,
 Mire vagy jó?"

|  

| 

09-21-2007, 11:29

|  
	| 

| Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 93%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Reaktor  Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított A Kő fiai (#2717) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2939 hektár földet.
 Szívből gratulálok!!!!!

Végre valaki bebizonyította, hogy Synkelék mentalitásával nem csak az Ovodától kell tartani.
 Nem csak a nagy, gazdag klánok jelentenek veszélyt rájuk, hanem minden olyan csapat akik bátrak, lendületesek, és nyeregben tartják a lovasságot.

Hajrá LaMa Vadászok!!!
 |  Gratula a Lámáknak  
Szép nagy ütés volt! |  

| 

09-21-2007, 13:15

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Reaktor  Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított A Kő fiai (#2717) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2939 hektár földet.
 Szívből gratulálok!!!!!

Végre valaki bebizonyította, hogy Synkelék mentalitásával nem csak az Ovodától kell tartani.
 Nem csak a nagy, gazdag klánok jelentenek veszélyt rájuk, hanem minden olyan csapat akik bátrak, lendületesek, és nyeregben tartják a lovasságot.

Hajrá LaMa Vadászok!!!
 |  Gratulálok a Lámáknak, viszont Reaktor kicsit állíts már magadon nem hiszem hogy a te klánod se volt még soha az éltbe beütve    szal kicsit elkéne gondolkodni és visszavenni szvsz. és ha kárörvendeni támad kedved, tartsd magadba légy oly kedves
				__________________Claívsolais (3) (#379234) 

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
   |  

| 

09-21-2007, 13:23

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 94%      |  |  

| 
 Az egész Klán nevében köszönjük a gratulációkat. 
				__________________Az élet olyan mint 1 simson, ha nem megy be kell rúgni  

|  

| 

09-21-2007, 13:25

|  
	| 

| Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Dragon,Szamár :))  Gratulálok a Lámáknak, viszont Reaktor kicsit állíts már magadon nem hiszem hogy a te klánod se volt még soha az éltbe beütve    szal kicsit elkéne gondolkodni és visszavenni szvsz. és ha kárörvendeni támad kedved, tartsd magadba légy oly kedves |  Na ezt jól megaszontad hama  
Szerintem a kárörvendés egy jó dolog. 
Van egy mondás ami így hangzik:Nem rajtad ,hanem veled nevetünk   
ÉS te is Dragi elég kárörvendő vagy szóval Reaktor is hagy legyen az  |  

| 

09-21-2007, 13:26

|  
	| 

| Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Kutyuleee  Az egész Klán nevében köszönjük a gratulációkat.  |  Te is Láma vagy? 
Ezt nem is tudtam... 
Pedig sok tagot ismerek onnan! 
Grat még1-szer nektek  |  

| 

09-21-2007, 13:44

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Dragon,Szamár :))  Gratulálok a Lámáknak, viszont Reaktor kicsit állíts már magadon nem hiszem hogy a te klánod se volt még soha az éltbe beütve    szal kicsit elkéne gondolkodni és visszavenni szvsz. és ha kárörvendeni támad kedved, tartsd magadba légy oly kedves |  Persze, hogy volt beütve. 
Nem is volt a hozzászólásomban káröröm, pusztán egy olyasfajta meglátás, hogy nem csak a nagy gazdag klánok lehetnek veszélyesek. 
Mert egy kisebb országokból álló klán indított sikeres támadást. 
Tehát végre igazolta valaki azt, hogy lehet a nagyobb országokbl álló klán ellen is sikeres támadó akciót indítani. Lehet ellenük sikeresen csatázni, nemcsak védekezni, de támadni is.

Régebben amikor A Kő Fiai is indítottak sikeres támadásokat számtalanszor gratuláltam nekik is.

De az utbbi idők meneküléseit hódítóshoz méltatlannak éreztem 
"ezt Bill Gates alkalmazza Win. hibáknál "szálljunk ki, és lépjünk be újra" 
És a "Véres kardot hoztam" aláírás helyett jobban illene az eseményekhez,  
hogy: 
Fürge csizmám vagyon, 
olajozott talppal, 
nem vesződök én,  
a vérszomjas lovakkal.
				__________________Jó Reggelt, jó Mészárlást!
 |  

| 

09-21-2007, 13:53

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Reaktor  De az utbbi idők meneküléseit hódítóshoz méltatlannak éreztem
 |  hmm érdekes    Régebben ebből nem csináltatok ekkora problémákat mikor az Ezürstszárnyúak raktak ki a klánból orit hogy az akkor ha még jól rémlik a Partizánok rájuk álltak  
mintha a Szkarab se vette volna fel a háborút    Persze lehet méltatlannak is nevezni egy taktikus lépést mer a Hódító már csak ilyen méltatlan hogy ad lehetőséget hogy ne alulról üssenek hanem felülről    milyen ciki és hibás is a rendszer        
de biztos én vagyok a kicsi naív, és tudatlan  
				__________________Claívsolais (3) (#379234) 

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
   |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|