Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

View Poll Results: Torkig vagyok azzal, hogy Gee soha nem toleráns!
Én már nagyon unom őt! 6 66.67%
Ruhadtul utálom! 1 11.11%
Még annál is jobban utálom! 2 22.22%
Voters: 9. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-20-2007, 16:24
Burning Burning is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Kevés.... nagyon kevés
ez a próbaidő...ha megint nem bír magával pápá örökre
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 09-20-2007, 18:19
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post

Az értelmetlen beírások számát lehet , hogy gyarapítom, akkor szóljon rám az, aki nyitotta a topicot, hgyo ez értelmetlen, itt nincs helye. Eddig ilyen jelzés felém nem érkezett. Úgyhogy a jövőre vonatkozóan ezt mindenkitől kérem!!

rohadtul mocskosnak
Hát nem tudom a "6 vagy 12" témában nem 1 ember megírta,hogy tévedés amiket állítasz...Ha ezt te nem érezted arra egyértelmű utalásnak,hogy értelmetlen dolgokat írtál oda...Akkor már értem,hogy miért ragoztad örökké valóságik az egyéb bonuszokat
És ha jól emléxem ebbena témában is már írta valki: Hogynem volt értelme megnyitni:S

Uhh az az uccsó mondat ez szép. Ilyen amikor nem vagy felhuzva
Egyéb dolgokra ugy érzem nem akarok most válaszolni,hogy megmaradjon a nyugodt hangnem

Na jó kár ragozni a dolgot ha eddig szerinted nem mondta neked senki,hogy van értelmetlen az üzeneted vagy értelmetlen pl ez a téma.
Normális elbeszélgetést akartam de ez ahogy látom nem fog menni...
Jó zárjuk le ezt a beszélgetést annyiban mindenki olvassa el és alkothat véleményt róla ki milyen sületlenséget hordott össze...
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Old 09-20-2007, 18:44
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Az értelmetlen dolog nem az, amikor valaki téved. Egy dologban tévedtem, mert kb az 5. oldalon összeadtam 2 számot, amit nem kellett volna. Attól még nem értelmetlen beírás. Hanem hibás. A két fogalom, közel sem hasonlít egymásra.

Igen, rohadtul mocskos dolog volt, hogy te, akinek nem ártottam, csak beírtam a topicodba, hogy én hogy számolok, te azonnal elmentél Ati-hoz panaszkodni, hogy piszkállak..

EZEK UTÁN emeltem fel a hangom!!!

Százszor leírtam, hogy a hangnemet te provokáltad ki azzal, hogy mivel félreértettem (a félreérthető!) topikcímet, te nem nekem írtad, hogy ne ezt írjam le, mert nem erre vagy kiváncsi, hogynem szemét módon másoknak kezdted el duruzsolni, hogy én kötekedek veled a topicban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez mi, ha nem "rohadtul mocskos" dolog?

Vagy most mival? Ebben mi a vulgáris? A mocsok? Vagy a rohadt? :O

Írjam azt, hgyo +Igazán nem volt szép tőled, hogy nem hozzám fordultál a problémáddal, hanem mások előtt sároztál be, hogy én rosszindulatú vagyok. Ejnye-bejnye!"

Ezt kellett volna írnom? :O

:O

Nem vagyok felhúzva? Én rég lezártam a témát, amikor TE idejössz, és elkezdesz oltogatni !!!!!!!!!! Most épp szándékosan piszkálsz! De ne vedd észre, hiszen itt csak és kizárólag mindenért én vagyok a hibás.....

Erről ennyit.

Nekem azt mondták, hogy elszúrtam valamit!
Ez el lett ismerve! Ki lett javítva!

Ez közel sem egyenértékű azzal, hogy szándékosan idióta beírásokat teszek be valahova!!!

De látom, MEGINT sikerült kiemelni valamit 193241938419324-res betűmérettel a mondandóból, cask azért, hogy a valódi dolgokat elpalástoljuk.

Mert most, hogy mindenkinek be lett adva, hogy én idegbeteg vagyok, most már hiába védekezek, mert ha csak le merek nyomni 1 gombot is a billentyűzeten, te jössz, és közlöd mindenkivel, hogy "Hagyjátok rá.... idegrohama van..."

Hja és kérlek...

Válaszolj rá!

Mert kíváncsi vagyok a véleményedre!

Kíávncsi vagyok, mint mondassz arra, hogy az első hozzászólásom után, amit abszolut mértéknben nem szántam sértőnek (nem is volt az!) te beírtad Atinak, hyog én szándékosan provokállak...... Ha ez nem volt aljas húzás, akkor szeretném hallani a TE szádból (kezedbből, leírva), hogy ez mégis mi volt!!!

Ugyanis te nem választottad először az egyenes utat, mert nem nekem mondtad, hogy ne írjak be módosítókat, hanem Atinak mondtad, hogy csesztetlek................

Ez az igazi, egyenes, gerinces emberi magatartás! Így kell ezt csinálni! Igen!

Ha valakivel problémám van, akkor én azt neki mondom el.
És nem valaki harmadik személynek.

Pusztán kíváncsi vagyok, miért támadtál meg egyből, miután bele írtam abba a topicba, és most, hogy kitöröltem minden hozzászólásom, miért jössz ide, és miért piszkálsz tovább?

Ez bűn? A kíváncsiság?

:O :O :O :O
Reply With Quote
Old 09-20-2007, 18:59
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Gee légy már felnőtt és ne állj le vitatkozni reménytelen esetekkel
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 09-20-2007, 19:02
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Na de kijaza Gee?
És mijeza topic?
Old 09-20-2007, 19:04
Pax Hungaricum
Guest

Ő hánytorgatja fel a témát...

Én már rég abbahagytam az egészet, és Deni-vel mókátam, erre idejön, és beír valamit megint....

De persze utólag majd ez is úg lesz beállítva, hogy én vagyok az intoleráns. Mindegy. Már nem érdekel.
3-4 ember van, aki az ilyen húzásaival kivesz az észből... Le vannak némítva. Azt írnak, amit akarnak. Mocskolhatnak, panaszkodhatnak, szúrkálhatnak, anyázhatnak, vagy akár nyálasan negédesek is lehetnek. nem érdekel, mert nem látom.

Különben is van jobb dolgom...

Pl Deni-vel nem lett befejezve a gondolatmenet, mert a barátunk ugyebár közbeszólt.

Úgyhogy Deni, ha itt vagy, folytathatjuk.
Reply With Quote
Old 09-20-2007, 19:04
Pax Hungaricum
Guest

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Na de kijaza Gee?
És mijeza topic?

Tessék. Így néz ki, egy szórakoztató hozzászólás.

Köszi Sí
Reply With Quote
Old 09-21-2007, 05:51
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Örülök,hogy ez egy értelmes téma...
boldog vagyok nagyon boldog
Amugy egy topic nyitó hsz-e nem lehet téves? Csak egyedül a te hsz-ed lehet téves?:S
Mert az én kérdésem is akkor nem értelmetlen volt csak hibás
Ja és bármit mondok bárkinek rólad elolvassa elöbb amiről beszélek aztán ha ő is ugy érzi ugy érzi ha nem akkor meg nem
Már csak azért írtam mert kérte,hoghy válaszoljak rá
De ténleg mondd meg van-e így értelme beszélgetnünk ha a végén kiderül,hogy a te büneid mindig kisebbek,mint a másé?:S
Mikor 20emberből 1 sem adott neked igazat:S

Ja és azért kezdtem most itt veled beszélgetni mert azt szajkózod sok az értelmetlen téma, beírás...Aminek számát gazdagítottad ezzel a témával is
Bort iszol de vizet prédikálsz:S
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.

Last edited by Harcosok; 09-21-2007 at 06:21..
Reply With Quote
Old 09-21-2007, 07:30
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Elhiszem, hogy magyarázzátok a bizonyítványotokat, de nem gondoljátok, hogy ez már kicsit szánalmas?

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 09-21-2007, 07:37
Pax Hungaricum
Guest

Exclamation Üdvözöllek dicső lovag!

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Ja és bármit mondok bárkinek rólad elolvassa elöbb amiről beszélek aztán ha ő is ugy érzi ugy érzi ha nem akkor meg nem
Igen, de a probléma ott kezdődik, hogy "bárkinek bármit modnok rólad"... Én legalább egyenes voltam, nem értettem egyet valamivel amit írtál, és neked írtam! Engem nem úgy neveltek, hogy máshoz menyjek nyafizni. Ha velem van gondod, nekem mond, és ne másokat keress meg vele. Elég szerencsétlen húzás. Most kezdjek el egy tök kívülálló személynek duruzsolni a fülébe, hogy "Júúj, ez a Harcosok így, meg úgy..." Elég gáz lenne szerintem.

De ténleg mondd meg van-e így értelme beszélgetnünk ha a végén kiderül,hogy a te büneid mindig kisebbek,mint a másé?:S
Mikor 20emberből 1 sem adott neked igazat:S
Másolgassam be ide a PM-eket amiket kaptam kb 20 embertől, hogy a nyers stílusomon kívül azért igazam volt?.. Azt hiszed engem érdekel, hogy mit beszélsz, MIUTÁN úgy kötekedtél velem, hogy nyíltan kiírtad, hogy el sem olvasod miket írkálok? El sem olvastad, de azért szajkóztad a saját propagandaszöveged... Gratulálok! Igazad van, így nincs értelme beszélgetni!

Ja és azért kezdtem most itt veled beszélgetni mert azt szajkózod sok az értelmetlen téma, beírás...Aminek számát gazdagítottad ezzel a témával is
Nem hiszem, hogy értelmetlen volt ez a téma, ha leszállnál arról a bizonyos lóról, hogy én csak és kizárólag a te személyed ellen vagyok, akkor talán észrevetted volna, hogy elég sok értelmes ember látogatta meg ezt a topicot, és igen sok értelmes hozzászólás született. És sok hasznos konklúzió. Az emberi kapcsolatok megteremtése az ellentétek kompromisszumokkal történő elsimítása sokkal értelmesebb, mint azon vitatkozni fél tucat embernek, hogy 6+6=12.

Bort iszol de vizet prédikálsz:S
Ez nem teljesen igaz, egyrészt a fent leírtak miatt, másrészt meg te (meg más se) látott éntőlem még olyat, hogy bemegyek egy topicba, és direkt röhögve teleírom hülyeséggel, majd utána még büszkén fel is vállalom, hgoy igen, direkt írtam nem ide való dolgokat, majd a topicnyitó arcába röhögök, hogy "Lám, csak sikerült tönkretegyem az igyekezetedet."
Ha te ilyet láttál tőlem, akkor bárhol is legyél a játékban, utalok neked 4 milliárd aranyat, ha normál csoportban vagy, akkor az utalás után én magam fogom saját magam feljelenteni a supporton, hogy tegyék át az országomat anarchista csoportba!
Nagyjából ennyit szerettem volna hozzáfűzni a dologhoz.
Meg annyit, hogy most a 3. nap kezdődik lassan, hogy kitöröltem a hozzászólásaimat, miután te kijavítottad az indító szöveget!

Tehát jelnleg te vagy az, aki értelmetlen feszültséget indukál. Nem én. Már rég lezártam az ügyet.
Te kijavítottad a magad részét, én meg kitöröltem magam a topicodból.
Ezzel én (sajnos úgy néz ki, hogy naívan) úgy gondoltam, hogy a téma le van zárva.
De neked csak sikerül minden nap újra elővenni valamilyen ürüggyel.

Valóban. Így nem lehet kommunikálni. Ebben igazad van. De azt hiszem ezek után azért nem kéne rámkenni, hogy a kommunikációs csatornát én szabotálom... Szomorú.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules