|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

09-19-2007, 13:34
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Értelek. 12 körről szar morállal nem bírtad beverni Andrewt, azaz csalt. Várom a folytatást, asszem lesz ez még jobb is 
|
Örülök,hogy tudod a morálom most még szerintme túl korai elmondani de mondjuk holnap este beirom a morálom mennyi volt 
De ha letudsz gömbölni akkor már most is megtudhatod most 1-el kisebb a morálom ,mint a tegnapi 
Ha van tolid éplistát is csinálhatsz...
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

09-19-2007, 13:36
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Örülök,hogy tudod a morálom most még szerintme túl korai elmondani de mondjuk holnap este beirom a morálom mennyi volt 
De ha letudsz gömbölni akkor már most is megtudhatod most 1-el kisebb a morálom ,mint a tegnapi 
Ha van tolid éplistát is csinálhatsz...
|
A morálod csak tippelem. 6-7 vereség, aztán szabi, végül még 1-2 vereség. Nem tudom, ez nem nagyon tűnik emelkedőnek. De nem is baj. Az sokkal inkább, hogy szétvertek, feladod, de a végén még odaszúrsz a győztesnek, hogy persze, mert te csaltál... Ez az amit nem tartok tisztességesnek.

09-19-2007, 13:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
A morálod csak tippelem. 6-7 vereség, aztán szabi, végül még 1-2 vereség. Nem tudom, ez nem nagyon tűnik emelkedőnek. De nem is baj. Az sokkal inkább, hogy szétvertek, feladod, de a végén még odaszúrsz a győztesnek, hogy persze, mert te csaltál... Ez az amit nem tartok tisztességesnek.
|
Nem csalt Vae ha ezt írtam volna sorry.
A morálom meg mondom holnap beírom aki elhiszi elhiszi aki nem az nem...
Ja és kár,hogy elötte nem teljeseztél...
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

09-19-2007, 15:08
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Előre bejelentette neked, hogy pattanni fog, vagy mi? 
|
hát bekerült egy közös msn-en ablakba ahol mondta hogy 1:41-kor nézzem meg az értékét mer lehet nőni fog  Reggel utánna néztem de nem nőtt 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

09-19-2007, 19:11
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Synkel:
Tudtam előre,hogy a seregem pattani fog.
Mivel a piacon olyan dolgok történtek 
Bár még akkor nem tudtam amikor elindultam a 12körös útra 
|
kérlek részletezd
nem hiszem, hogy ezzel illene mentegetőzni 
no meg, ha tudtad volna, akkor szerintem nem írtál volna olyan magabiztos (vagy nagyképű  ) hangnemben
|

09-19-2007, 19:45
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
kérlek részletezd
nem hiszem, hogy ezzel illene mentegetőzni 
no meg, ha tudtad volna, akkor szerintem nem írtál volna olyan magabiztos (vagy nagyképű  ) hangnemben
|
Mit írtam nagyképűen??
Istent emlegettem végig,hogy segítsen nekem...
Szerintem abból már érthető volt minden...
És az magabiztosság amit írtam??Érdekes
De nincs átüthetetlen védelem csak kifoghatatlan sereg 
Na majd egyszer az is elindul 
|

09-19-2007, 19:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Mit írtam nagyképűen??
Istent emlegettem végig,hogy segítsen nekem...
Szerintem abból már érthető volt minden...
És az magabiztosság amit írtam??Érdekes
De nincs átüthetetlen védelem csak kifoghatatlan sereg 
Na majd egyszer az is elindul 
|
csak nem 2/3 területről 
viszont a piacról még mindig nem nyilatkoztál érdemben
|

09-19-2007, 19:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
csak nem 2/3 területről 
viszont a piacról még mindig nem nyilatkoztál érdemben
|
Mit mondjak róla??
Az értéked változott, építkeztél 
A piacról eltüntek a védekező egységek...
És pont azután írtam az első üzit :P
Igérem onnan leszel beütve  De ha én elkezdem 600ig meg nem állsz 
|

09-19-2007, 19:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Mit mondjak róla??
Az értéked változott, építkeztél 
A piacról eltüntek a védekező egységek...
És pont azután írtam az első üzit :P
Igérem onnan leszel beütve  De ha én elkezdem 600ig meg nem állsz 
|
megint ígérgetsz, de semmit sem fogsz elkezdeni szokásodhoz híven - ja és már most megszegted az ígéreted, mert 2/3 földről a bús életben nem fogsz beférni
egy apró kérdés: honnan gondolod, hogy nem volt alapból megfelelő mennyiségű védelem az orimban? 
|

09-19-2007, 20:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
megint ígérgetsz, de semmit sem fogsz elkezdeni szokásodhoz híven - ja és már most megszegted az ígéreted, mert 2/3 földről a bús életben nem fogsz beférni
egy apró kérdés: honnan gondolod, hogy nem volt alapból megfelelő mennyiségű védelem az orimban? 
|
a bús életben nem is  Csak ebben a szép hosszú életben leszel beütve olyan távolságból...
Nem tudom mennyi védelmed volt az oridban de 15k közelségben volt hozzád a legközelbbi ori gondolom nem álltál ott full ijjon 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|