Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: 6 vagy 12?
6 0 0%
6 plusz torony bónusz 4 14.29%
12 13 46.43%
12 plusz torony bónusz 11 39.29%
Voters: 28. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-19-2007, 13:33
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Akkor kérlek adj 1 tippet ,hogy gyözzem meg az ismim aki 15embertől hiába hallotta,hogy a nincs igaza.
Vagy hagyjam tévhitben?
Rovid leszek: igen. Ha nem hiszik el, amit mondok, egyszer, majd megtapasztaljak a sajat borukon. Ennyi. Ez nem egy melyfilozofiai kerdes, amirol eszmet kellene cserelni...
Old 09-19-2007, 13:36
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Rovid leszek: igen. Ha nem hiszik el, amit mondok, egyszer, majd megtapasztaljak a sajat borukon. Ennyi. Ez nem egy melyfilozofiai kerdes, amirol eszmet kellene cserelni...
Na hát nem vagyunk egyformákBiztos van olyan is aki el se kezdi neki ezt magyarázni minden ember más
Én ugy érzem akkor is bebizonyítom neki, hogy téved és ezálltal legyen erösebb az orija
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Old 09-19-2007, 13:49
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Hozzászólás törölve.....

Last edited by Pax Hungaricum; 09-19-2007 at 19:51..
Reply With Quote
Old 09-19-2007, 13:54
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Jólvan, de ha már bebizonyítasz neki valamit, akkor már ne olyat bizonyíts be, ami nem teljesen igaz...

Ez olyan, mintha volna egy piros almád, amiről 2 színtévesztő veszekedik. Aze gyik esküdözik, hogy sárga, a másik esküdözik, hogy kék....

Tudod mit? Bizonyítsd be neki, hogy 12-t véd.
Számoljon 12-vel.

Csak ha mondjuk agyonverik, miután kiszorozta 12-vel, ne csodálkozzon.... Nem az én haverom, elhiheted, állatira nem érdekel, hogy kit vernek agyon.

És nem provokáltalak.
A hozzászólásaimban kifejtettem, hogy a topicot feleslegesnek, a szavazást meg butaságnak tartom.
És mivel normális hangnemben, segítőkész szándékkal, valami átfogóbb képet próbáltam adni erről a kérdésről számodra, meg a haverod számára, ez messze nem volt provokáció.

A provokáció ott kezdődik, hogy megfenyegetem a családodat, és 72 órára bevitetlek a rendőrörsre...

Tehát leszögezem, nem ismerlek, nem is foglak, és amíg TE nem erőszakoltad ble a hozzászólásaimba, hogy provokáció, addig nekem ez meg sem fordult a fejemben!!!!!!!!!!!! Leírtam a véleményem! Ami NEM ellened szólt, hanem a haverod és teközted zajló teljesen felesleges vita ellen! Egyikőtöknek sincs igaza!

1 torony, ambien van 1 íjász NEM is 6-ot és NEM is 12-t véd!!!!!!
Tehát a topicnak továbbra sincs értelme! Ellened irányuló provokáció miatt sírni meg még úgy sincs értelme! Mert szó sem volt ilyesmiről!
Különben is most írtam először olyan topicba, amihez közöd van... Tehát már a feltételezés is rágalmazás, hogy én előre megfontolt rosszindulattal viseltetem irántad! Ne rágalmazz!

Sajnállak ...
Föleg azért mert ilyen apró dolgokból probálsz ....
Sajnállak komolyan...
Akkor kiderül mindjárt a súgó rosszul vna leírva,hogy nem 6-ot véd egy íj...
Az egyéb bonuszokról itt nincs szó érted?Azt senki se kérdezte az nem ehhez a témához jön...Ugyhogy azpokat hanyagold azokat nem kérdeztme ne is írd le öket most itt ne is törödj azokkal
Itt csak az íjról meg a toronyról
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Old 09-19-2007, 14:11
Pax Hungaricum
Guest

Hozzászólás törölve.....

Reply With Quote
Old 09-19-2007, 14:13
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Nnna...

A sajnálkozásod helyett (amire egyébként nem tartok igényt, köszönöm szépen) vezesd be "nyomorult, béna, tudatlan, kritikus, bunkó, sértegető" elmémet, hogy HOL írtad azt, hogy nem érvényes semmi bónusz?
Annyi van ott, hogy az elfeket hanyagoljuk.
Én hanyagoltam, egy szót nem írtam elfekről!

De most már kezdem érteni, hogy te provokálsz másokat. Mert ez szín tiszta aljasság amit művelsz.
Én idejövök, egy nyílt fórumba, és elmondom a véleményem, erre te megrágalmazol, hogy direkt rossz szándékkal viseltetem irántad, és hogy provokállak.
Mivel provokáltalak úgy mégis? Mert ezek szerint a saját magad által hibásan megfogalmazott kérdésre hibás választ adtam? talán tanulj meg magyarul fogalmazni, és írd oda: "MEnnyit véd egy íjász, ami toronyban van, ha 100% katonai morállal rendelkezik az ország, és semmilyen más módosító tényezőt nem veszünk figyelembe (pl toronyarány%, faji bónuszok, tudományok, stb)?"
Ugyanis ezek szerint a topic erről szól... De te nem ezt írtad!

Azért mert nem tudsz magyarul fogalmazni, vagy mert a nyitó hozzászólásból kihagytál 3-4 lényeges mondatot, ne fogd rám, hogy provkállak!

Elég szánalmas próbálkozás...

Én azokat kezdem sajnálni, akikkel nap-mint-nap beszélsz... Mert ha megúnlak, egyszerűen letiltalak, aztán nincs gond... De akik ezt nem tudják megtenni, azokat szívből sajnálom.
csak az elejét olvastam el és már meguntam...
az elfeket hanyagoljukból ha te nem tudtál semmire következtetni hát akkor továbbra is csak sajnállak...
védjen neked a torony 6-ot ne az ij 12-öt is legyél vele boldog
Reply With Quote
Old 09-19-2007, 14:18
Pax Hungaricum
Guest

Hozzászólás törölve.....

Reply With Quote
Old 09-19-2007, 14:20
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
ui: a súgóval semmi baj, ugyanis a súgó KITÉR az egyéb szorzótényezőkre... Azért, mert esetleg aki nem ismeri a súgót, meg tudod téveszteni azzal, hogy egy épület leírásából kimásolsz 4 sort, és vagy 10-et nem (amiben lényeges dolgok vannak) az nem azt jelenti, hogy azonnal igazad lett.

Ennyi erővel én meg azt mondom, hogy "Fasz...".
Erre te felháborodsz, hgoy miért modnok ilyeneket...

Kérdem én: MIlyeneket?
Hiszen én csak azt akartam mondani, hogy "Faszállító autó, amivel télen a tűzelőt juttatják el a központi fűtéssel nem rendelkező lakosok részére."

Te ezt csináltad. És ismétlem a nyitó hozzászólást és a topicot vagy rosszul írtad meg, vagy kihagytál belőle lényeges dolgokat...
fel is háborodok
Reply With Quote
Old 09-19-2007, 14:22
Pax Hungaricum
Guest

Hozzászólás törölve.....

Reply With Quote
Old 09-19-2007, 14:23
Harcosok's Avatar
Member

Na sajnos a topik nem érte el az a célt amit én szerettem volna ugyhogy ne is ragozzuk tovább
Jobban mondva amig a topik nem tér vissza az alap kérdéshez addig én nem fogom...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules