|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |

09-12-2007, 21:08
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Elfújták, no. De azért nem estem hanyatt. Bevallom az eddigi meccseket nem láttam - utóbbi kettő - és ezt is csak az 51. perctől. Amit láttam az annyi volt h vagdostuk a labdát, 5 passz nem volt egymás után. A kiállítás után a helyzet még tragikusabb lett. Látszott rajtuk h összeestek. Meg előtte is beszarinak tűntünk. Van még mit javulni, főleg 10 emberrel. Megjegyzem úgy is lehet simán játszani, Sevilla is megverte a Barcát 10 emberrel. Persze mi inkább beállunk bekkelni és a góluk után se jövünk ki. Szó mi szó lelkesen ültem le mert nagyon fel van most kapva a válogatott, de ez kevés. Nem sok különbséget látok a mostaniak és a mondjuk két évvel ezelőtti csapat közt. Persze ettől még nekünk kellett volna vezetni, de ez nem mentség a játékra. Szebb jövőt : )
|

09-12-2007, 21:09
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
állták a sarat a fiúk,vezetést is megszerezhették volna HA és nem is folytatom
|

09-12-2007, 21:11
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Elfújták, no. De azért nem estem hanyatt. Bevallom az eddigi meccseket nem láttam - utóbbi kettő - és ezt is csak az 51. perctől. Amit láttam az annyi volt h vagdostuk a labdát, 5 passz nem volt egymás után. A kiállítás után a helyzet még tragikusabb lett. Látszott rajtuk h összeestek. Meg előtte is beszarinak tűntünk. Van még mit javulni, főleg 10 emberrel. Megjegyzem úgy is lehet simán játszani, Sevilla is megverte a Barcát 10 emberrel. Persze mi inkább beállunk bekkelni és a góluk után se jövünk ki. Szó mi szó lelkesen ültem le mert nagyon fel van most kapva a válogatott, de ez kevés. Nem sok különbséget látok a mostaniak és a mondjuk két évvel ezelőtti csapat közt. Persze ettől még nekünk kellett volna vezetni, de ez nem mentség a játékra. Szebb jövőt : )
|
egyáltalán nem voltak beszariak!ígéretes válogatott újjra,igaz gyermekcipőben..fizikailag mentálisan most jobbak mint 2évvel ezelőttiek és ötletesebbek is.
|

09-12-2007, 21:15
|
Junior Member
|
|
|
|
2passzból is lehet gólt szerezni akár:P
ha nem látsz különbséget,nyisd ki a szemed!:P
ezek a fiúk tényleg akarnak is nem csak az van h egy meccs erejéig megszívják magukat
|

09-12-2007, 21:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gonoszkóp
egyáltalán nem voltak beszariak!ígéretes válogatott újjra,igaz gyermekcipőben..fizikailag mentálisan most jobbak mint 2évvel ezelőttiek és ötletesebbek is.
|
Akkor minek a számlájára írod, hogy vagdostuk a labdát? Egy, egy felépített támadást nem láttam az 51. perctől. Volt egy kontra és ennyi.
|

09-12-2007, 21:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gonoszkóp
2passzból is lehet gólt szerezni akár:P
ha nem látsz különbséget,nyisd ki a szemed!:P
ezek a fiúk tényleg akarnak is nem csak az van h egy meccs erejéig megszívják magukat
|
Azért nem gondolod h ez a minimum? Akarnak, még jó, nem? Ki nem akar? Ott már óriási gondok vannak ahol nem is akarnak. Ez nem kéne hogy nagy dolog legyen. Arról kéne beszélni, hogy milyen szépen adogattunk idegenben, nem arról hogy akarnak.
|

09-12-2007, 21:18
|
Junior Member
|
|
|
|
ugyanazt a meccset láttuk?
kiállítás után,igaz összezuhantak..sztem jogosan,profibb csapatnál is előfordul.lásd róma man united igaz ott nem kiállítás volt.
megesik,majd legközelebb nem fognak
|

09-12-2007, 22:36
|
Member
|
|
|
|
Penya,ne haragudj,de ne szólj hozzá így kérlek,ha csak az 51. perctől láttad.
az első félidőben az előző meccsekhez hasonlóan,ötletesen,helyenként kimondottan szépen játszottak a fiúk.
a kiállítás minősíthetetlen volt,utána pedig 10 emberrel,morálisan megtörve nem állták a sarat a hazai közönség által a győzelembe hajszolt törökök ellen.
én igenis büszke vagyok rájuk,mert több éve nem volt ilyen lelkes,pozitív gondolkodású,gyakran szépen játszó csapatunk.
|

09-12-2007, 22:41
|
Member
|
|
|
|
Én tényleg nem értettem, mitől van ez a nagy fene hanyattesés az után, hogy Bosznia-Hercegovinát sikerült hazai pályán 1-0-ra verni (amely válogatottat egyébként most Moldova is megverte 1-0-ra, Boszniában...), és mint korábban írtam, nagyon kíváncsi voltam, mit alkotnak ma a fiúk, tényleg alakul valami, vagy csak az olaszok megverése után tört ki mindenkiből a hurráoptimizmus.
Sajnos nem derült ki, ez a kiállítás eléggé eltolta az egészet ahhoz, hogy eldöntsük, mi a helyzet a válogatottal, most várhatjuk a következő meccset.
Viszont nem kell nagyon kiakadni, a meccs a mi részünkről gyakorlatilag tét nélküli volt, vegyük úgy hogy tapasztalatot gyűjtöttek a fiúk, még van is rá néhány meccsük, aztán majd a következő (vb) selejtezőkben kell megmutatni a tutit 
|

09-12-2007, 23:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Én tényleg nem értettem, mitől van ez a nagy fene hanyattesés az után, hogy Bosznia-Hercegovinát sikerült hazai pályán 1-0-ra verni (amely válogatottat egyébként most Moldova is megverte 1-0-ra, Boszniában...), és mint korábban írtam, nagyon kíváncsi voltam, mit alkotnak ma a fiúk, tényleg alakul valami, vagy csak az olaszok megverése után tört ki mindenkiből a hurráoptimizmus.
Sajnos nem derült ki, ez a kiállítás eléggé eltolta az egészet ahhoz, hogy eldöntsük, mi a helyzet a válogatottal, most várhatjuk a következő meccset.
Viszont nem kell nagyon kiakadni, a meccs a mi részünkről gyakorlatilag tét nélküli volt, vegyük úgy hogy tapasztalatot gyűjtöttek a fiúk, még van is rá néhány meccsük, aztán majd a következő (vb) selejtezőkben kell megmutatni a tutit 
|
Gratulálok a török 12-nek a gyözelemhez. a 12.játékos meghozta nekik a győzelmet (bíró)...
Nem azért tört ki az optimizmus, mert megvertük az olaszokat, hanem azért ahogyan megvertük őket, ötletes szép, már már európai szinvonalú focival. Akkor pl nem volt ez amikor beszenvedtünk a németeknek 2-öt. mert nem volt ilyen szellemes a játékunk.
A bosnyákok ellen is szépen játszottunk, ha megnézed még a nagy csapatok is gyakran játszanak 1 gólós gyözelmeket a gyengébekkel, nem jöhet be mindig minden. Azt a meccset is végig mi uraltuk.
Méghogy a mai meccsen nem derült ki??? az 1. félidőt akkor te nem láttad? bekezdtek a törökök, de utána annyira ötlettelenek voltak a védelmünkkel szemben, ráadásul szükségük is volt a kapusbravúrra.
A birónak 2 nagy szarvas hibája is volt. az 1. amikor Fülöpöt fejbe rúgták mert szándékosan nem húzta vissza a labdát és lehetett látni ahogy halántékon küldi belsővel.
a másodikat meg nem kommentálnám. Már az is nagy hiba lett volna ha csak a 11-est nem adja meg, de ez így??? mi francot látott ő 35méterre az esettől???
|
|
Posting Rules
|