Quote:
Originally Posted by Deni
Erre csak annyit mondanák, hogy csofika csak idegesítő, viszont Pax az utóbbi megnyílvánulásod már primitívbe hajlik. Nem hiszem, hogy az ilyen hangnemnek sok keresnivalója lenne itt.
Amúgy én kapásból nem választanék hullát, de ha muszáj lenne, akkor valszeg tudós lenne.. 
|
A hangnemem, ha nem tetszik, adj érte egy pirosat.
De felhívom a figyelmed, hogy előbb olvasd el a barátunk összes többi hozzászólását is.
Ugyanis ennyire hülye nem lehet valaki.
Ez tipikusan olyan szagú, hogy valaki unatkozik, és regelt egy nicket, amivel másokat lehet a sírba kergetni, mert ha törlik is, nagy kaland, regel egy másikat...
Szóval miután elolvastad az összes hozzászólását, amikben kezdőknek ad direkt ROSSZ tanácsokat, szétoffolja a beszélgetős fórumokat, szétoffolja, és szétoffoltatja a fejlesztéses topicokat (amik téged is érintenek, mert ha játszol, akkor a rossz irányba mennek a fejlesztések, vagy csak késnek, mert valaki rossz irányba akarja terelni őket, azza TE is kárt szenvedsz), idiótaságokat ír be fejlesztésnek, idióta topicok fűződnek a nevéhez, idióta ötletekkel, amik CSAK ÉS KIZÁRÓLAG azt a célt szolgálják, hogy a régi fórumozókat bosszantsák, az újakat meg félrevezessék, rájössz, hgoy a hangnemem közel sem volt olyan durva, mint amit ide le akartam írni... Teljes erőmből visszafogtam magam.
Jöhet a piros...