Quote:
Originally Posted by Steve
Ne haragudj, én nem tegnap óta gondolkodom ezen, de ezek az rvek fel se jöttek. Mind elhanyagolható. Ami nekem számít az az hogy lehessen gyújtani, védjen nagyot, lehessen nagyot koptatni, ha kell tudjon etetni. Sztem az óriás nem elég univerzális az A játékához, persze Smooth és más is tud vele fordulni simán, 4k hekiig lehet ütni, de egy hosszú jkátékban egyopldalúvá válna. Lehet meg fogtok kövezni de sztem fentre egy régi típúsú (még nem cherélt) elf is alkalmasabb mint az óriás. ez persze már pusztán elméleti sík 
|
teljesen igazad van, az oriassal csak hadizni lehet, varizni az a-ban ugyse kell igazan, tolinak meg alkalmatlan. a gnom viszont mindenre alkalmas es az epitkezes is jelentosen olcsobb (-10% a gnomon, +20% az oriason). es valoban az is igaz - nincs semmi kovezes -, hogy az elf is univerzalisabb, hiszen azzal is lehet hadizni a kozhiedelemmel ellentetben. en csak azt szeretnem mondani, hogy legkozelebb - mindezek ellenere - oriassal leszek, hadd szinesedjen az a csoport. mondjuk emberrel vagy felelffel azert megse, az mar valoban atom mazo lenne. de az oriasban latok eleg erot, hogy tulelje az a csoportot 1 fordulas erejeig.