|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

08-24-2007, 09:18
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
hmm lehet igazad van... viszont a hatranyokat azert gondoltam nekik, hogy ne legyenek tul erositve.. ha gondolod.. nezheted csak az erosodeseket akkor azt akár kisebb mertekben..
az, hogy egyes szemelyisegeket csak egyes fajok vagy fajcsoportok. tudjanak felvenni szerintem nem akkora butasag.. vagy legalabbis Én nem tartom annak, mert hiszen mind1 ik faj alapbol jeleskedik valamiben. van ami kozelebb all a jellemehez.. az artasokkal kapcsolatban... mivel ezek tobbszemelyiseggel lehet csak felvenni legalabb 2 kell hozza bizonyos fokig ismerik azok az emberek a jatekot..es nem hsizem, hogy forgolodnanak.. vagy tuleltek volna akar csak az elso fordulot, ha kulonos keppen kegyetlenkednek.. szoval szerintem azok az emberek nem hiszem, hogy orrba szajba hasznalnak az artozasokat.. viszont egy egy szovi harcba jol johetnek, Nekem most 6 szemelyiesegem van...nagyon régóta nem mészároltam vagy pusztitottam az utolso fordulasom alkalmaval azt hiszem vegig csak foldre mentem.. talan az 5 os szinten fosztottam parat.. de szivesen felvennek egy pusztitot..nem azert mert pusztitok.. hanem hogy elremisszem az ellenfeleimet..
szerintem amikor szabalyos jatekosok vedelmeert atraknak orikat akkor azok kozott nagyon kevés a kék.. de ezt Ati jobbanmegtudná mondani.
|
ha jól látom azt elflejtettem beleírni, h azt se támogatom, h egyes személyiségek csak a többszemélyiségeseknek legyen elérhető!
alég nagy kitüntetés neked az h kis kék 6-os van az országod mellett, hidd el egy olyan akinek nincs kis kék szám a neve mellett(egyik orilyánál se) az nem fog téged csak úgy megtámadni! a tapasztalat hatalmas megfélemlítő fegyver
másrészt szerintem akinek sok személyisége van az már így is előnyben van az egyszerú játékosokhoz képest(nem vitatom, többször végig nyomott 5 szintet, évek óta játszik, megérdemli az előnyöket) nem kell olyan személyiségeket csinálni amik mégjobban erősítik őket
|

08-24-2007, 10:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
ha jól látom azt elflejtettem beleírni, h azt se támogatom, h egyes személyiségek csak a többszemélyiségeseknek legyen elérhető!
alég nagy kitüntetés neked az h kis kék 6-os van az országod mellett, hidd el egy olyan akinek nincs kis kék szám a neve mellett(egyik orilyánál se) az nem fog téged csak úgy megtámadni! a tapasztalat hatalmas megfélemlítő fegyver
másrészt szerintem akinek sok személyisége van az már így is előnyben van az egyszerú játékosokhoz képest(nem vitatom, többször végig nyomott 5 szintet, évek óta játszik, megérdemli az előnyöket) nem kell olyan személyiségeket csinálni amik mégjobban erősítik őket
|
Egyetértek. Semiképpen nem támogatom azt, hogy egyes személyiségek csak a kék számosoknak legyenek elérhetőek. Fontos, hogy mindegyik személyiség mindenki számára elérhető legyen, a kék számosoknak pedig elég kiváltság, hogy többet választhatnak ezek közül. Nem lenne jó, ha lehetne választani valami szupertápos személyiséget, csak azért, mert valaki régebb óta játszik.
Azt megint nem tartom jó ötletnek, hogy a személyiségek fajhoz legyenek kötve. Akkor ezeket miért nem a faji sajátságok közé rakatnád be? Igaz, hogy most is léteznek a játékban kialakult faj-személyiség párosítások, de mégis lehetne csinálni akár ork-gazdálkodót is.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

08-24-2007, 10:23
|
Banned
|
|
Longevity: 92%
|
|
Én is úgy gondolom, hogy indokolatlan előnyt jelenten a kivételezés a kék számosok részére.
Az az igazság, hogy én már így is nagyon félek a kék számosoktól (csak rengetni merem őket), úgyhogy nem örülnék neki, ha több turbózási lehetőséget kapnának.
Az új személyiségről meg annyit, hogy aki meg szeretné védeni a tekijeit az tartson gnómot, óriást, vagy elég tolit az országában.
Elhiszem, hogy szomorú egy hadis személyiségnek a teki lopás, de egy tolinak éppoly szomorú a hadisnál lévő sok paci.
|

08-24-2007, 11:35
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by csofika
Én is úgy gondolom, hogy indokolatlan előnyt jelenten a kivételezés a kék számosok részére.
Az az igazság, hogy én már így is nagyon félek a kék számosoktól (csak rengetni merem őket), úgyhogy nem örülnék neki, ha több turbózási lehetőséget kapnának.
Az új személyiségről meg annyit, hogy aki meg szeretné védeni a tekijeit az tartson gnómot, óriást, vagy elég tolit az országában.
Elhiszem, hogy szomorú egy hadis személyiségnek a teki lopás, de egy tolinak éppoly szomorú a hadisnál lévő sok paci.
|
mindig tanul újat az ember  
másrészt ne akard h megint elmodjuk h mennyire hülye dolog, és nem lelephezhetetlen, mert ez a megbeszélések, és Ati itt nem szereti ha offolunk!
|

08-24-2007, 11:50
|
Banned
|
|
|
|
hadis személyiség alatt magát a játékost értettem, aki hadis beállítottságú országokkal szeret játszani például orkkal, - harcos, - tábornok személyiséggel.
Mert hülye azért teljesen nem vagyok.
|

08-24-2007, 13:43
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by csofika
Mert hülye azért teljesen nem vagyok.
|
Félmunkát végeztél? Pedig a félig végzett munka itt sem vezet jóra   

08-31-2007, 16:36
|
Junior Member
|
|
|
|
Új személyiség ötleteim (viszonylag értelmesebbek  vagy nem)
-várvédő(név mind1):
ha az orknak ott a tábornok személyiség, akkor az elfnek is jár egy...erre lenne pl. ez
lényege: az ország védőpont értéke 10%al nő.
-Ha már Ati nem hajlandó a támadó-védő kombót értelmesre alakítani lehetne számukra 2 új személyiség, egyszerűsítve csak ennyi:
-támadó személyiség: a támadó nevezetű egységek támadóértéke duplázódik
-védő személyiség: a védő nevezetű egységek védőértéke duplázódik--Esetleg emelkedhetne 10 pontra...így jóval a tornyos íjjász mögött lenne, de a sima íjjász előtt-értelme:lehetne variálni tornyokkal
|

09-06-2007, 22:38
|
Junior Member
|
|
|
|
Én jó ötletnek tartom amit Sütike mondott!Egy régi játékos nem feltétlenül a személyiségek miatt erős hanem a tapasztalatok és jó taktikája miatt,Támaogatom a több személyiség helyét betöltő erősebb személyiségeket.Leírok párat ami eszembejutott ha valamelyiket már leírta előrébb valaki akkor vagyünk úgy hogy tőle idéztem.
-Földfogaló:támadó akcióknál az elfoglalt terület 20%-kal nagyobb
-tolvajok fejedelme(ezt azhiszem írta Süti) de nem úgy képzelném el hanem mondjuk a tolvajok készültsége 2%-kal kevesebb készültséget igényel lopásonként
-Mészáros(eztis írták):Mészárlás esetén az elpusztított egységek száma 20%-kal több
-Mágus:varástlók készülsége akciónként 1%-kal kevesebb készültséget vesz igénybe a templomok 20%-kal több rúnát termelnek a varázslók elleni aztó akciókat mérsékli 10%-kal
Ezen személyiségek kettő másik helyett lennének szóval aki mágust választ nem veheti fel mellé a varázslót is pl.
Örülnék ha írnátok ti ötleteket és ne hidjétek hogy ez csak a többszemcsid oriknak kedvez.Lehet lassan lefordultok a-ból és 2 személyiséggel csakid mágust szeretnétek választani majd 
|

09-06-2007, 22:42
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sikoly
Én jó ötletnek tartom amit Sütike mondott!Egy régi játékos nem feltétlenül a személyiségek miatt erős hanem a tapasztalatok és jó taktikája miatt,Támaogatom a több személyiség helyét betöltő erősebb személyiségeket.Leírok párat ami eszembejutott ha valamelyiket már leírta előrébb valaki akkor vagyünk úgy hogy tőle idéztem.
-Földfogaló:támadó akcióknál az elfoglalt terület 20%-kal nagyobb
-tolvajok fejedelme(ezt azhiszem írta Süti) de nem úgy képzelném el hanem mondjuk a tolvajok készültsége 2%-kal kevesebb készültséget igényel lopásonként
-Mészáros(eztis írták):Mészárlás esetén az elpusztított egységek száma 20%-kal több
-Mágus:varástlók készülsége akciónként 1%-kal kevesebb készültséget vesz igénybe a templomok 20%-kal több rúnát termelnek a varázslók elleni aztó akciókat mérsékli 10%-kal
Ezen személyiségek kettő másik helyett lennének szóval aki mágust választ nem veheti fel mellé a varázslót is pl.
Örülnék ha írnátok ti ötleteket és ne hidjétek hogy ez csak a többszemcsid oriknak kedvez.Lehet lassan lefordultok a-ból és 2 személyiséggel csakid mágust szeretnétek választani majd 
|
na most az a tolvajos félelf kicsit brutális lenne, akinek 1%-ba kerülne egy húzás...
ez így ebben a formában nagyon megbolygatná a játékot
|

09-06-2007, 22:46
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
na most az a tolvajos félelf kicsit brutális lenne, akinek 1%-ba kerülne egy húzás...
ez így ebben a formában nagyon megbolygatná a játékot
|
Na jah a tolvajos kicsit erősre sikeredett:P
többiről mi a véleményed?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|