Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Hollószárnyak
Register Stats Members List Today's Posts

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-04-2007, 12:32
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Mivel ezen a területen valószínűleg nem csak egy alkalommal akad problémátok egy-két-sok ellenséggel, így szerintem nem kivitelezhető, az hogy mindig egy megbeszélt időben mindannyian géphez üljünk, és nekiálljunk a virtuális hentelésnek. Ilyen módon ez egy elhúzódó több napos (hetes?) történés lesz. A kérdés az, hogy freestyle meggyorsítsuk a dolgot, vagy kockagurigatás legyen? Bár tekintve, hogy ez lesz az úgynevezett főellenség* hentelős rész lehet szerencsésebb lenne a gurigatás. Szívem szerint azt mondanám, hogy mindenki magának dobáljon kockát, hogy átjöjjön valami az asztali játékok hangulatából...

Kinek mi a véleménye?

Massza Rex: szerintem legyen kocka, szeretem, amikor beleköp a levesbe a véletlen.
Nekem nyugodtan dobhatsz te is, ha ép nem vagyok élerhető, még ha fájni is fog

Pettyes: A kockadobálás részemről is mehet, de részemről dobhatod nyugodtan.

Z: Sztem legyen freestyle kockadobásos Mert nagyon nehéz lenne asszem összehozni a bandát egy időpontban
A freestyle és a kockadobálás nem egy és ugyan az... a freestlyeban egyáltalán nem használnak kockát, attól freestyle...

Naramis: Kockadobálós: Nekem is megfelel ezen módszer. Nyugodtan dobhatod hejettem is, ha úgy alakul, hogy nem tudok gépközelbe kerülni.

Ennek fényében a következő lesz:

- kockadobás, ha valaki tud és akar magának dobni megteheti, ekkor az üzenetében tüntesse fel a kockadobás értékét, valamit az egyéb értékekkel összeadott végleges támadóértéket

- a gyorsítás érdekében nincs kezdeményező dobás, olyan sorendben írtok, ahogy sikerül, ami fontos, hogy bevárjátok egymást (nem lesz olyan hogy valaki végigverekedte magát a fél csatatéren, más meg meg sem mozdult még)

* abban az esetben, ha Z meséjében is a tervezettek szerint haladnak az események, valamint akad elég játékos nála is a folytatáshoz, és így nem szükséges további bonyodalmak alkotása ebbe a történetbe
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/

Last edited by Chris; 09-04-2007 at 19:10..

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules