|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-04-2007, 11:57
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Igazából mindegyik javaslattal az a legnagyobb gond, hogy nem tudni mit hoz.
Szükség lenne egy tesztkörnyezetre.
Last edited by Valezius; 09-04-2007 at 12:27..
|

09-04-2007, 13:59
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Mea Culpa
Valóban én írtam ezeket. Remy utálata nem játszik közre abban, hogy most ellene vagyok. Sokkal inkább az, hogy az 1/A topja kissé átalakult. Az első 30-ból 24 ország a 3 nagy klán tagja. Én a 30-dik vagyok, és miattam a klánom kifejezetten jó célpontja nálunk sokkal gazdagabbaknak, és erősebbeknek. Hasonló a helyzet Satiékkal, az egy szem 7k heki feletti orijuk miatt szívni fog az összes ha ez megvalósul.
Leadtuk a földet amit kellett, és leadjuk a jövőben is. Ha majd egyszer nem éri meg, lefordulunk, és hozunk játszani új orikat. Addig pedig megtesszük amit lehet.
Nem keresek vissza, de volt az elején pár hozzászólás kis oriktól, akiknek nem tetszett a változtatás, azzal lettek elhajtva, hogy ha egyszer nem is érinti őket, minek pofáznak bele. ( nem szó, hanem értelem szerint ) A témafelvető szintén a nagy orik problémájáról ír, nem általánosan A-ról, egyszerűen azért, mert magyarázhatjátok így utólag, hogy ez a kicsiknek is jó, azért 2k kört kivárni 1% földért, elég macerás lent.
És a Fegya féle topicból idevágott idézethez egy szót. Azt még most is támogatnám azt hiszem. Ott arról volt szó, hogy az ütéshez hadüzi kell, ráadásul a támadó klán 20% malussal küldi a seregét.
És itt van a kutya elásva. Ez nem érdeke a nagyklánoknak, mert ez sokkal inkább őket teszi elérhetővé, őket kényszeríti arra, hogy a nyugis termelést feladva életképes orikat építsenek, ne csak szövegeljenek a kicsiknek, hogy nem sírni kell, hanem játszani. Lehetne játszani fent is, nem csak arra várni, hátha eléggé megnő valaki (ha esetleg mégsem, akkor majd módosítunk szabályt, hogy korábban is lehessen ütni), és ki lehet tenni ellene 1-2-3 orkot a klánból.
Nem személyeskedésnek szánom, bár annak fogjátok tartani, de Reaktor minket "megrótt" amiért szétmentünk az Ovi elől, és jobban jöttünk ki a csatából mint ők, ugyanakkor ők se keresték nagyon a lehetőséget, hogy az Ovival elbánjanak, pedig nekik lett volna, és az ovitól földet is tudnának hozni. Az nem kell, csak a kicsiké, akik háttér híján nem tudják felvenni a harcot.
|

09-04-2007, 14:09
|
Member
|
|
|
|
Azert csak hogy én is hozzászoljak.
Értem hogy a top ne mtud földhöz jutni. A változtatással se fog tudni igazan a különbségek maitt.
De van amit azert nem értek.
Ha én azert játszom mert szeretem és élvezem a hoditot miert jó au hogy több 1000köröket dekkolok a topban méla unalomban termelgetek és nézelődök. Persze nincsen ott játék se izgalom. Le kell szépen fordulni. Ha pedig nem akarok 1 milla értékű orit forditani mert ugyanmár milyne jó vele villogni akkor ne panaszkodjak hogy unalmas a játék...
|

09-04-2007, 14:13
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Értem hogy a top ne mtud földhöz jutni. A változtatással se fog tudni igazan a különbségek maitt.
Ha én azert játszom mert szeretem és élvezem a hoditot miert jó au hogy több 1000köröket dekkolok a topban méla unalomban termelgetek és nézelődök. Persze nincsen ott játék se izgalom. Le kell szépen fordulni. Ha pedig nem akarok 1 milla értékű orit forditani mert ugyanmár milyne jó vele villogni akkor ne panaszkodjak hogy unalmas a játék...
|
Na igen, jó meglátás. 
|

09-04-2007, 17:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Egyet értek!
Másik dolog a két klán legnagyobb országa közötti különbséggel is gond van szerintem, mert ezek szerint lehet 2 körre egymástól 2 klán ugyh 0 földet hoznak egymástól, mivel az egyik klánba 1 marha nagy ori van és több kicsi, mig a másikba közepesek szerepelnek...
ennek mi is az értelme???  miért is lett bevezetve anno?
Gyula Synket tisztelem, mert legalább vállalja nyíltan az okát, h mért támogat vmit és mért nem , nem úgy mint sokan mások...

09-05-2007, 13:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Egyet értek!
Másik dolog a két klán legnagyobb országa közötti különbséggel is gond van szerintem, mert ezek szerint lehet 2 körre egymástól 2 klán ugyh 0 földet hoznak egymástól, mivel az egyik klánba 1 marha nagy ori van és több kicsi, mig a másikba közepesek szerepelnek...
ennek mi is az értelme???  miért is lett bevezetve anno?
Gyula Synket tisztelem, mert legalább vállalja nyíltan az okát, h mért támogat vmit és mért nem , nem úgy mint sokan mások...
|
Lotr: Lehet tényleg, játszanod is kéne az A-ban és nem a csak a fórumon osztani róla az eszet. A két legnagyobb ország közti különbséggel az ég világon semmi baj nincs. Régen, nem volt iylen, csak egy dolog számotott, a két klán pontértéke, hogy két köre vannak e egymástol és hogy melyik van alul ill felül a csata idején. Igy lehetett az hogy egy egyfős klán, a vele klánban azonos ponton lévő, 10 kis országbol álló klánt tudta ütni. hosszas megbeszélés után lett bevezetve az egy harmados szabály, még a külső fórum létre jötte előtt. A régiek biztosan emlékeznek még erre a megbeszélésre. A lev. listán folyt.
Ha nem lenne ez a szabály, akkor lehetne a régi rendszer, miszerint mindenki tud ütni mindenkit. Vagy lehetne az hogy csak azonos méretü országokkal rendelkező klánok tudnának csatázni, de ha ide jutnánk, akkor akár a klánrendszert is be lehetne szüntetni.
Gyulaword (#79796)
|

09-05-2007, 13:25
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Lotr: Lehet tényleg, játszanod is kéne az A-ban és nem a csak a fórumon osztani róla az eszet. A két legnagyobb ország közti különbséggel az ég világon semmi baj nincs. Régen, nem volt iylen, csak egy dolog számotott, a két klán pontértéke, hogy két köre vannak e egymástol és hogy melyik van alul ill felül a csata idején. Igy lehetett az hogy egy egyfős klán, a vele klánban azonos ponton lévő, 10 kis országbol álló klánt tudta ütni. hosszas megbeszélés után lett bevezetve az egy harmados szabály, még a külső fórum létre jötte előtt. A régiek biztosan emlékeznek még erre a megbeszélésre. A lev. listán folyt.
Ha nem lenne ez a szabály, akkor lehetne a régi rendszer, miszerint mindenki tud ütni mindenkit. Vagy lehetne az hogy csak azonos méretü országokkal rendelkező klánok tudnának csatázni, de ha ide jutnánk, akkor akár a klánrendszert is be lehetne szüntetni.
|
És a gyakori klánváltás miatt lett bevezetve, hogy földet kelljen leadni. Az 1/A nagyon jó irányba haladt klános harcászat terén, talán nem kellene visszafordulni a kezdetekhez, ami el lett vetve mert nem volt jó.
|

09-05-2007, 23:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
|
Gyula nem válaszoltál rá teljesen... tudom i volt régen mi van most..
Csak arra nem emléxem h mire volt ez jó?
Nem értem mért volt baj ha két 2 körre lévő klán gyepálta egymást és az egyikben volt 2x akkora ori??? 

09-06-2007, 14:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Gyula nem válaszoltál rá teljesen... tudom i volt régen mi van most..
Csak arra nem emléxem h mire volt ez jó?
Nem értem mért volt baj ha két 2 körre lévő klán gyepálta egymást és az egyikben volt 2x akkora ori??? 
|
Itt viszont én nem értem a kérdésedet. Vagy még is?
Most azt mondjátok sokan hogy ha a nagyok olcsóbban csinálnának egy fős klánt hogy üssék a kicsiket, régen ugyan ezen az áron csinálták meg az egy fős klánt, és Wandék klánjábol kilépve egy oriba akkor ténylegesen bele tettek 80% feletti barakkot (nem az itt sokat emlegetett 95-98% -ot) és a klánban vele azonos értékü 8-10fös kis oriktol elvite a 14% földet minden esetben.
Most nem érdemes akármiylen kis országot ütni, mégha egy pont értéken van a két klán akkor sem.
Mert 10 100k pontos ori, a sürü mezőnyben sosem lesz oylan erős mint egy darab 1milla pontos ori egy viszonylag ritka és nyugodt mezőnyben.
Ezért jó az egy harmados szabály. Töben ezért gondoljuk úgy hogy akár olcsóbb is lehetne egy klánbol ki be lépés, mert lehetne ütni olcsóbban mindnekinek, nagyoknak és kicsiknek is és nem a sokkal gyengébbeket.
Gyulaword (#79796)
|

09-04-2007, 17:09
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Erdekes, hogy ezt nem latod at Alba. De szivesen valaszolok: azert, mert elso akarok lenni, es jelen pillanatban erre nincs is lehetoseg, barmit csinalok. Szerintem barmilyen jatekban nonszensz az, hogy soha nem lehetsz elso a szabalyok es a korulmenyek miatt, barmit csinalsz. 
|
|
Posting Rules
|