|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-03-2007, 17:05
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Rengeteg ötlet tetszett, ha gondolod, bogarászok köztük.
Ez a javaslat viszont egypár nagyorin kívül senkinek nem jó.
|
A hiba ott van hogy senkinek, ezt gondold át, jó a kicsinek és jó a nagynak is.
Gyulaword (#79796)
|

09-03-2007, 17:08
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
A hiba ott van hogy senkinek, ezt gondold át, jó a kicsinek és jó a nagynak is.
|
Ne mondd, hogy kisorit télleg zavar 140 heki leadása. Mi nem egyszer dobáltunk kisorit ki-be, aztán lefordultak, és semmi jelentős hátrányát nem látták a dolognak. Aki fordulni akar, azt nem érinti pozitívan.
Azoknak jó ez, akik eljutottak oda, hogy egyéniben közel s távol nincs senki akit üthetnének. A kicsik megoldják okosba. Leadják a földet, aztán bevernek valakit...
|

09-03-2007, 17:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Jancsi
Én még csak most fogok A ban lépni, és kérdem én tényleg ilyen veszélyt jelentenek a nagyobb országok?
...
Alaposan átnyálaztam a Súgót, de annyi infó van itt, hogy azt hiszem, hogy kezdetben meg se lehet mindet érteni.
|
Quote:
Sose tetszett ebben a fórumban, hogy akárki akármilyen néven regelhet, sőt akár több néven is, és nem lehet tudni, hogy egyes hozzászólások mögött ki áll...
|
Synkel, mondta a tag, hogy nem tud semmit se, csak a súgót látja. Ergo csak házszámot tévesztett a kérdéseivel, és nincs rossz szándéka, ne bántsd az ifjút.. 
|

09-03-2007, 17:11
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Synkel, mondta a tag, hogy nem tud semmit se, csak a súgót látja. Ergo csak házszámot tévesztett a kérdéseivel, és nincs rossz szándéka, ne bántsd az ifjút.. 
|
Majd egyszer ha annyi élettapasztalattal rendelkezel mint én, ráadásul az arcod is akkorára nő rájössz, hogy egy újonc A-s nem így beszél. Olyan ez, mint mikor a jksz-es topicokban felbukkannak 1-2 hsz-el rendelkező fórumosok, és védik a csalást...
|

09-03-2007, 17:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Majd egyszer ha annyi élettapasztalattal rendelkezel mint én, ráadásul az arcod is akkorára nő rájössz, hogy egy újonc A-s nem így beszél. Olyan ez, mint mikor a jksz-es topicokban felbukkannak 1-2 hsz-el rendelkező fórumosok, és védik a csalást...
|
Abban az esetben nem szeretnék túl sok élettapasztalathoz jutni..
|

09-03-2007, 17:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ne mondd, hogy kisorit télleg zavar 140 heki leadása. Mi nem egyszer dobáltunk kisorit ki-be, aztán lefordultak, és semmi jelentős hátrányát nem látták a dolognak. Aki fordulni akar, azt nem érinti pozitívan.
Azoknak jó ez, akik eljutottak oda, hogy egyéniben közel s távol nincs senki akit üthetnének. A kicsik megoldják okosba. Leadják a földet, aztán bevernek valakit...
|
Én úgy gondolom hogy minden hektár számit, nem hiszem hogy a kis orinak nem jó az hogy esetleg 50hektár helyett csak 40-et ad le.
Gyulaword (#79796)
|

09-03-2007, 17:15
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Én úgy gondolom hogy minden hektár számit, nem hiszem hogy a kis orinak nem jó az hogy esetleg 50hektár helyett csak 40-et ad le.
|
Biztos jó neki. Csak neki nem válik értelmetlenné egy klánütés akkor se ha klánt kell váltani. A nagyoké viszont könnyen azzá válhat.
|

09-03-2007, 17:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Biztos jó neki. Csak neki nem válik értelmetlenné egy klánütés akkor se ha klánt kell váltani. A nagyoké viszont könnyen azzá válhat.
|
és ez neked miért jó hogy ha a nagyoknak értelmetlenné válik?
Gyulaword (#79796)
|

09-03-2007, 17:18
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
és ez neked miért jó hogy ha a nagyoknak értelmetlenné válik?
|
Mert akkor 10x is meggondolják, hogy egyáltalán belekezdjenek-e. És elég sokaknak ez az egyetlen esélyük
|

09-03-2007, 17:21
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Te meg röhögtetni akarsz gondolom. Nem tudom, ki vagy, de nem most léptél A-ba, és van egy sanda gyanúm, hogy azok közé tartozol, akiknek valóban származik haszna egy ilyenből, bár nem egészen úgy ahogy elővezeted magad.
Sose tetszett ebben a fórumban, hogy akárki akármilyen néven regelhet, sőt akár több néven is, és nem lehet tudni, hogy egyes hozzászólások mögött ki áll...
|
Off: Elég érdekes a hozzáállásod pár dologhoz. Nem tudom mi történt veled, de próbálj jobban bízni az emberekben, még az is lehet, hogy boldogabb leszel, ha enm mindig az aljas trükköket keresed.
Quote:
Originally Posted by Princ
Abban az esetben nem szeretnék túl sok élettapasztalathoz jutni..
|
Én se
Na kérem a pirosamat, légyszi 
/off
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|