Ok, de valami büntetés csak kéne... Hiszen a szabadság egy "menekülőút" azoknak, akiknek nincs semmi baja, csak évente egyszer behozzák azonosításra.
Hangsúlyozom: ez a tevékenység (tehát hgoy csak mutatóba van neki vérdíja) engem egy cseppet sem zavar! Megszerezte, és ha csak mutaogatni akarja, mutogassa! Én csak azért szólok bele a szabizós témába, mert ez a dolog valaki(k)nek az elején bántotta a szemét. Szóval hogy mindenkinek legyen egy kis igaza, lehessen szabizni, de valami csak kéne, hogy azoknak is "jusson valami", akik a szabira menés kitiltását akarták, hogy ne lehessen "csak mutogatni" a vérdíjas orikat.
Viszont:
1. Ha leesik a vérdíj, ha szabizik, annak nincs értelme. Mert aki lever egy védettet, és utána leszabizik 72 órára, és visszajön, akkor 'büntetlenül' megúszta a tettét. Tehát aki nem akarja mutogatni, és nem akar piros számot, és nem akarja, hogy a fejvadász-jelöltek egész nap őt verjék, akkor kiszabizik, aztán megvárja, hgoy leessen...
2. Ha fokozatosan esik le, az nem jó, mert újabb számolós bigyó + az 1-es pont = menekülés. nem jó.
3. Ha esetleg növekedne a vérdíj, akkor meg midneki ütne 11-et, aztán szabizna... nem jó.
4. ha bármilyen maluszt kap a szabi miatt, akkor (a leírtak szerint) még jobban szabin maradnának. ez sem jó.
Akkor nem tudom mivel lehetne megbüntetni azokat, akik vérdíjjal ksizabiznak hosszó időre...
(szerintem inkább le kéne beszélni azokat, akik felvetették a dolgot, hgoy 'no szabi', hogy egnedjenek ezügyben. vagy találják ki, mivel kéne megbüntetni a szabizás. Esetleg naponta 1 VIP kör levonás / szabis nap... Ezt csak úgy fél füllel hallottam.. talán jó ötlet, de én nem hiszem, hogy támogatnám... Bár szerintem jó módosítás lenne, aki elmegy nyaralni 2 hétre, az a 14 nap nem vágja haza... de nem lehetne évekig szabizni. Vagy ha igen, az a hódító játéknak jól jönne...

Szóval van benne ráció... De a napi 1 VIP kört talán nem támogatnám. Talán 2 naponta 1 VIP kör minuszba... - de csak ha már midnenképp büntetni kell a szabit.)