Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-01-2007, 16:23
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Ha nem törekedik felfelé, akkor nem is fogja kihasználni a lehetőséget
Ahogy olvastam a topicot nem mindenki gondolja evidensnek
Én annak gondolom

Noh azt akartam írni, hogy akkor megnőne a "töltelékorik" száma, amik semmit sem csinálnak csak arra várnak, hogy pontszám miatt vki klánba hívja őket egy-egy támadás erejéig.. aztán rájöttem, hogy ha aktív ori lenne akkor nem is lenne belőle gond, ha meg nem aktív (szabi vagy szk) akkor úgysem telnek a körei, így a %-a sem csökkenne.. így rágódva a dolgon, tulajdonképpen lehet, hogy lenne értelme kiterjeszteni ezt a lehetőséget minden játékosra, nem csak a topra korlátozni..de azt hiszem ezen még agyalok egy kicsit

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Sponsored Links
Old 09-01-2007, 18:10
Xeper Xeper is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Én annak gondolom

Noh azt akartam írni, hogy akkor megnőne a "töltelékorik" száma, amik semmit sem csinálnak csak arra várnak, hogy pontszám miatt vki klánba hívja őket egy-egy támadás erejéig.. aztán rájöttem, hogy ha aktív ori lenne akkor nem is lenne belőle gond, ha meg nem aktív (szabi vagy szk) akkor úgysem telnek a körei, így a %-a sem csökkenne.. így rágódva a dolgon, tulajdonképpen lehet, hogy lenne értelme kiterjeszteni ezt a lehetőséget minden játékosra, nem csak a topra korlátozni..de azt hiszem ezen még agyalok egy kicsit
Szerintem simán ki lehtne terjeszteni a nem toposokra is, hiszen arról beszéltünk, hogy min. 1%-nál megállna a csökkenés. Ha valaki top 30% alatt 3 klánt megjárt, és még mindig lent van, akkor sem kapna őrületesen nagy előnyt ezzel
Old 09-01-2007, 20:05
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Szerintem simán ki lehtne terjeszteni a nem toposokra is, hiszen arról beszéltünk, hogy min. 1%-nál megállna a csökkenés. Ha valaki top 30% alatt 3 klánt megjárt, és még mindig lent van, akkor sem kapna őrületesen nagy előnyt ezzel
Bírom ezt a nagylelkűséget
Most rögtön ott tartunk, hogy ez nem kizárólag az első 20 ori, hanem az összes A-s játékos érdeke.

Gondoskodtatok róla, hogy csak ti maradjatok fenn, most meg a középmezőnyt is el akarjátok takarítani. Mint a középmezőny tagja határozottan ellenzek továbbra is minden ilyen irányú könnyítést. Mikor az ovi elől "menekültünk" vállaltuk, hogy ez elég sok földet juttat a császárnak, válalljátok ti is ha be akartok támadni.

Ez a topic nagyon korán jött. Míg nincs megoldva annak a lehetősége, hogy ne csak a két topklán tarthasson tisztességesen termelő nagy törpét, addig bármiféle könnyítés, ami a nagyok ütésének elősegítését irányozza még tovább mélyíti a szakadékot.
A törpe viszont egy másik topic témája.

Utólag elolvasva úgy hangzik, mintha az egész Xepinek szólna Elnézést kérek, nem te vagy a címzett, csak az első résznek, a többi a Big Gunra vonatkozik.

Last edited by Synkel; 09-01-2007 at 20:09..
Reply With Quote
Old 09-01-2007, 20:20
Sikoly Sikoly is offline
Junior Member

Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Bírom ezt a nagylelkűséget
Most rögtön ott tartunk, hogy ez nem kizárólag az első 20 ori, hanem az összes A-s játékos érdeke.

Gondoskodtatok róla, hogy csak ti maradjatok fenn, most meg a középmezőnyt is el akarjátok takarítani. Mint a középmezőny tagja határozottan ellenzek továbbra is minden ilyen irányú könnyítést. Mikor az ovi elől "menekültünk" vállaltuk, hogy ez elég sok földet juttat a császárnak, válalljátok ti is ha be akartok támadni.

Ez a topic nagyon korán jött. Míg nincs megoldva annak a lehetősége, hogy ne csak a két topklán tarthasson tisztességesen termelő nagy törpét, addig bármiféle könnyítés, ami a nagyok ütésének elősegítését irányozza még tovább mélyíti a szakadékot.
A törpe viszont egy másik topic témája.

Utólag elolvasva úgy hangzik, mintha az egész Xepinek szólna Elnézést kérek, nem te vagy a címzett, csak az első résznek, a többi a Big Gunra vonatkozik.
Mint a leendő középmezőny tagja csatlakozom az előttem szólóhozDD
Reply With Quote
Old 09-01-2007, 20:39
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
bármiféle könnyítés, ami a nagyok ütésének elősegítését irányozza még tovább mélyíti a szakadékot.
Nem csak a nagyok ütését könnyítené meg, hanem a többi klán számára is elérhetőbb lenne a klánütés funkció, mert az emberek talán bátrabban lépnének be egy klánba pár ütés erejére..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 09-01-2007, 21:30
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Nem csak a nagyok ütését könnyítené meg, hanem a többi klán számára is elérhetőbb lenne a klánütés funkció, mert az emberek talán bátrabban lépnének be egy klánba pár ütés erejére..

Ez szerintem hülyeség. Lentebb nincs gond ezzel. Gigaorim sose volt, klánütésem már egy csomó. Nem jelentett gondot orit kirakni-bevenni, földet leadni. A kis és közepes klánok nem kell orit kölcsön kérjenek ha ütni akarnak, megoldják házon belül.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules