Van ám a Queosia A csoportjának már egy
topicja...
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
ööö... tudtommal Pea igenis megizzadt azért, hogy lefordíthassa ezt az oriját. kicsivel több, mint 336 A-s topkör után fordult le ezzel az orival. valószínű, hogy több fordulási lehetősége nem lesz egyhamar ilyen körülmények között, bár én remélem az ellenkezőjét...
|
pea top klán tagjaként ment fel 150K-ra, emlékeim szerint főleg ütögetéssel. utána egy kis klánban ment feljebb, de nagyon feljebb nem tudott mozdulni, mert ott volt a szkara (hogy hogyan mentek el mellette már nem emlékszem). szóval ha a top klánok nem bomlottak volna, akkor ő még sokáig nem fordulhatott volna...
Quote:
lehet, hogy igazad van, hogy a kékszámos orikon élik ki magukat, de azért mindennek van 1 határa. szerinted akár a legprofibb játékos is mit tudna csinálni egyedül, egy nemrég regelt orival az ilyen játékosok ellen? a kilábalás meg csak azután jöhetne szóba, amiután abbamaradtak az ártók. ahhoz már nem kell kék szám, hogy tudd, mit kell csinálni azután.
|
szerintem itt személyes bosszúról lehet szó, mert sem Ákost, sem Madzint nem szivatták hasonló módon, mint nemrég V-ben járt kisszámosokat. igaz Madzin esetében mintha írta volna hogy egy "kis" plusz indulótőkével kezdte az 5. szintet
Quote:
ja, és szerintem nem azok miatt nem lehet fordulni az A-ból, akik most fent vannak, hanem azok miatt, akik nincsenek fent.  100-as létszámnál már az első 30 helyezett tudna fordulni... szóval a lefordult orik szívatása helyett tudnám ajánlani, hogy induljanak meg az 1/A fele.
|
az én - feltehetőleg nem teljes - listám szerint van vagy 20-25 olyan ország, aki a top határ alatt van SZK-n jelenleg a csoportban... ha ők visszajönnének a teljes T-HUNT fordulhatna, sőt még David is