|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-22-2006, 12:07
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Az A ban igazabol azert halnak meg tolisok mert nem tudnak utni...
A terület szerzese fedezessel hatalmas összeg mar. Es ha pechjuk van gyorsabban mennek le mint fel...
Mivel mindenki a sima utesnek csak a sajat maga seregével vesz részt elég tetemes sereg kell hogy sikeres legyen.Mert eljon az hogy o nem ut be senkit ot meg beverik...Es hibba lopja meg nem sokat halad elore vele...
|

03-23-2006, 13:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Az A ban igazabol azert halnak meg tolisok mert nem tudnak utni...
A terület szerzese fedezessel hatalmas összeg mar. Es ha pechjuk van gyorsabban mennek le mint fel...
Mivel mindenki a sima utesnek csak a sajat maga seregével vesz részt elég tetemes sereg kell hogy sikeres legyen.Mert eljon az hogy o nem ut be senkit ot meg beverik...Es hibba lopja meg nem sokat halad elore vele...
|
Ehhez annyit tennék még hozzá, hogy A-ban sokkal könnyebben kijön a kettő ország közötti 10e pontos különbség, aminél már tök mind1, hogy mennyire lennél jó tolis, semmit nem tudsz lopni...
És születnek emberek.
|

03-23-2006, 13:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Ehhez annyit tennék még hozzá, hogy A-ban sokkal könnyebben kijön a kettő ország közötti 10e pontos különbség, aminél már tök mind1, hogy mennyire lennél jó tolis, semmit nem tudsz lopni...
|
ja oké...azt nem tudtam hogy ilyen nagy különbségek vannak az orik között
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

03-23-2006, 14:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
ja oké...azt nem tudtam hogy ilyen nagy különbségek vannak az orik között
|
ehh... és ez a legalapvetőbb ok, el is feledkeztem róla 
|

03-24-2006, 08:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
ehh... és ez a legalapvetőbb ok, el is feledkeztem róla 
|
Na igen egy ütés után a 10k különbség sián megvan feljebb de a top alján még nem ilyen durva a helyzet mert 3k-n belül nekem most van vagy 20 ori igaz ha tolisnak lennék fullra kiépítve és merészkednék akkor lehet lenne belőlle 10k 
|

03-25-2006, 10:24
|
Junior Member
|
|
|
|
Ha 1500-2000 heki között lépsz fel, arra ne számolj, hogy kevés tolis lesz. Sok a csóringer elf, és lopnak rendesen. Volt egy tolis ember is, de ő azóta csúnya véget ért. viszont az elfeket annyira nem könnyű leszedni; sőtt. Ha sok zsével lépsz fel, és éheztetsz kicsit, akkor elég biztonsági orid lehet, amivel nyugisan lophatsz. Ha a célod az, hogy az elfeket lopd át, elfként, akkor rengeteg toli kell, és gyengül a védelmed. Marad, hogy lopod a környéket: ork, törpe. Tekit minimált hozol tőlük, pénz keves van náluk... Éhezős orkokat is simán lehet húzni tekivel, úgy hogy be se tudnak verni, csak lak és hadtekin kívül mást ritkán adnak. A középmezőnyben még tartanak tolit-varit az orkok is, fentebb ez már sajna más...
A klan nagyon fontos, hogy milyen klánba lépsz. Én kétszemélyes elf klánban vagyok, azt hittem nyugisan elleszünk; a környék nem ver be klánban. Sima útnak tűnt a top körök teljesítéséhez. Aztan egy a topban lévő fullhadis ori egyszemélyes klanban bevert kettőnket. 80-körről felmértük tolikkal, de minek.... Ház, barakk, más épülete alig volt...
Szoval tolis, akkor elf, 300 kocsmával + tisztánlátással nyugisan mehetsz, nemnagyon lopnak át, aztan ahogy érsz nagyobb területre, majd úgy csökkentheted, de azért érdemes figyelni arra is, hogy a katmorálod a kocsmák 95% körül minimum tartsák
|

03-25-2006, 17:43
|
Member
|
|
|
|
huhh... ezek a beírások után csak azon csodálkozom, 1000 kört hogy bírtam ki tolisként úh csak 1500 pontot vesztettem...
szerencsémre akkoriban nem kellett a top30%-ban eltöltött idő. ha kellett volna, még most is az A-ban lennék.
de ezután csakis orkként vagy elfként fogok fellépni. eléggé szimpinek tűnnek ezek a fajok az A-ban. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|