|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

08-28-2007, 20:08
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Én eddig már vagy 3x hittem azt, hogy végleg vége neki, és ugyanennyiszer döbbentem rá, hogy még lehet életet verni bele 
|
 Verni? Egyesek milyen agresszívak... 

08-28-2007, 20:24
|
Administrator
|
|
Activity: 26%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
na de mégis, ki merne Harcosok életére törni 
másrészt így hogy akarjátok elérni a bűvös 10000beírást? kicsit több aktivitást 
|
Most már ilyen nagyratörő tervek vannak, hogy 10ezer beírás? 
|

08-29-2007, 00:40
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Most már ilyen nagyratörő tervek vannak, hogy 10ezer beírás? 
|
Szerintem ez csak Harcosoktól függ.
Bízzunk benne,hogy jó lesz a gépe és a nettel se lesz semmi gondja ja és persze látogassa rendszeresen a témát és írja meg mindenkinek,hogy mi a pálya 
10k beírás,ha Harcosokon múlik akkor biztos megéljük  
|

08-29-2007, 04:27
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Szerintem ez csak Harcosoktól függ.
Bízzunk benne,hogy jó lesz a gépe és a nettel se lesz semmi gondja ja és persze látogassa rendszeresen a témát és írja meg mindenkinek,hogy mi a pálya 
10k beírás,ha Harcosokon múlik akkor biztos megéljük  
|
Tegyük hozzá esetleg, hogy jó lenne, ha nem csak kihívást intézne midenkihez, hanem megnevezné magát, hogy ki ellen is kéne harcolni...
|

08-29-2007, 05:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Tegyük hozzá esetleg, hogy jó lenne, ha nem csak kihívást intézne midenkihez, hanem megnevezné magát, hogy ki ellen is kéne harcolni...
|
Gondolj bele ,ha megnevezi magát akkor nekiugranak jó páran és akkor sok ori ellen sok esélye nem lenne szerintem.
Amikor eljön az ideje biztos elárúlja az oriját amit még én se ismerek  
|

08-29-2007, 13:18
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Gondolj bele ,ha megnevezi magát akkor nekiugranak jó páran és akkor sok ori ellen sok esélye nem lenne szerintem.
Amikor eljön az ideje biztos elárúlja az oriját amit még én se ismerek  
|
Belegondoltam.
Ha zavarja, hogy sokan nekiugranak, akkor miért keménykedik egyszerre mindenkivel, meg miért szervezi a háborúkat? Most majd előbb-utóbb kiderül, hogy én nem mertem kiállni ellene, mert nem regiztem X-be egy orit, és nem mentem fel vele 1300 hekire ahol azt se tudom, kivel kéne harcoljak.
Az valahogy nem smakkol nekem, hogy a szövijével szépen odaállnak AndrewB alá, aztán mikor nekik éppen minden okés, elkezdik a háborút. Mert ugye, ha szabira megy, vagy fellép, akkor Harcosok eldöntötte, hogy gyáva, és elmenekült előlük.
|

08-29-2007, 13:25
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Belegondoltam.
Ha zavarja, hogy sokan nekiugranak, akkor miért keménykedik egyszerre mindenkivel, meg miért szervezi a háborúkat? Most majd előbb-utóbb kiderül, hogy én nem mertem kiállni ellene, mert nem regiztem X-be egy orit, és nem mentem fel vele 1300 hekire ahol azt se tudom, kivel kéne harcoljak.
Az valahogy nem smakkol nekem, hogy a szövijével szépen odaállnak AndrewB alá, aztán mikor nekik éppen minden okés, elkezdik a háborút. Mert ugye, ha szabira megy, vagy fellép, akkor Harcosok eldöntötte, hogy gyáva, és elmenekült előlük.
|
szted Harci miért nem akarja elárulni az orija nevét ?  Nem azért mert fél hogy nekiesnének hanem mert akkor úgy nem tudna ráállni azokra akik ellen harcolni akarnak 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

08-29-2007, 13:26
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Belegondoltam.
|
Szerintem ez nem így fog lezajlani 
Az meg,hogy keménykedik és szervezi a háborúkat az meg megszokott tölle 
Biztos nem hátba támadás lesz,de én az ő nevében nem tudok erről nyilatkozni.
Ugye a gépe meg egyenlőre bekaksizott szóval várnunk kell amíg felbukkan újra és megmondja a tutit  
|

08-29-2007, 13:29
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
szted Harci miért nem akarja elárulni az orija nevét ?  Nem azért mert fél hogy nekiesnének hanem mert akkor úgy nem tudna ráállni azokra akik ellen harcolni akarnak 
|
Biztos így van te már csak tudod hisz együtt logtok éjjel-nappal   
|

08-29-2007, 13:39
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
simán    De lógni csak ő szokott nem is tudom hogy bírja annyi ideig a bitón  
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|