|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-26-2007, 18:01
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szúrópróbaszerűen felugrik egy ablak, van mondjuk egy órája azonosítani, ha nem sikerült neki, akkor strigula? Ha összegyűlik 5 strigulája, akkor anarch?
A fő gondom ezzel az, hogy a többség nem csal, aki csal, az is csak bizonyos időkben, pl éjszaka.
|
Igen valami ilyesmire gondoltam én is korábban.
Ha 2-3naponta egyszer azonosítania kell magát, abba senki nem hal bele, azzal a kikötéssel, hogy nem lehet ez a felugrás a kv előtte 3percben mondjuk.
|

08-26-2007, 18:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szúrópróbaszerűen felugrik egy ablak, van mondjuk egy órája azonosítani, ha nem sikerült neki, akkor strigula? Ha összegyűlik 5 strigulája, akkor anarch?
A fő gondom ezzel az, hogy a többség nem csal, aki csal, az is csak bizonyos időkben, pl éjszaka.
|
Biztos létezik egy optimum, amennyi igazoltatást még érdemes csinálni, és ami annyira már nem irritálja a játékosok többségét. Nyilván hosszabb idő így, amíg lebuknak a csalók, azt én értem..
Szvl ha pl éjszaka jellemzőbb a gépi távolnézés, akkor éjjel nyilván célszerű gyakrabban beíratni a számsort.
És az első pár hónapban is.
Nem nagyon akarok én meggyőzni senkit, csak egy felvetés volt. 
Last edited by Princ; 08-26-2007 at 18:11..
|

08-26-2007, 18:15
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
azzal a kikötéssel, hogy nem lehet ez a felugrás a kv előtte 3percben mondjuk.
|
Innentől a scriptek a kv előtti 3 percben fognak tevékenykedni.  Ez nem jó, ez ebben a formában nagyon könnyen kijátszható.
|

08-26-2007, 18:16
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Nem nagyon akarok én meggyőzni senkit, csak egy felvetés volt. 
|
Hajrá, hajrá, most vagyunk abban a fázisban, amikor nyugodtan jöhetnek még a felvetések.  Ezt a témát a végefelére tartogatom, hogy legyen bőven idő átrágni még addig.
|

08-26-2007, 18:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hajrá, hajrá, most vagyunk abban a fázisban, amikor nyugodtan jöhetnek még a felvetések.  Ezt a témát a végefelére tartogatom, hogy legyen bőven idő átrágni még addig.
|
Oké. 
Apám mindig azt mondta, a tervezés a legjobb fázis. A megvalósítás már nehezebb, s aztán meg jönnek sorra a hibák.
Quote:
Originally Posted by Ati
Innentől a scriptek a kv előtti 3 percben fognak tevékenykedni.  Ez nem jó, ez ebben a formában nagyon könnyen kijátszható.
|
Hát, nekem egy szkript kv előtt pár perccel hiába csipogna hajnalban. Míg én az ágytól a gépig érnék, hajjaj! 
De tréfát félretéve, azt nem lehet, hogy ilyen kv közeli távolnézés esetén, megjelenne vhol egy figyelmeztetés, amit ugyan nem kell leokézni, de elég feltűnően ki lenne írva mondjuk, hogy "Ha a kv után megjelenő számokat nem írod be, hibapontot kapsz."? Vagy vmi ilyesmi..
De ha jóvá kell hagyni egy 'OK'-val, az végülis csak fél mp veszteség, azt talán még belefér, ha fel van rá készülve az ember. 
Last edited by Princ; 08-26-2007 at 18:31..
|

08-26-2007, 18:28
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
elég feltűnően ki lenne írva mondjuk, hogy "Ha a kv után megjelenő számokat nem írod be, hibapontot kapsz." Vagy vmi ilyesmi..
|
Ilyen nincs, hogy "feltűnően kiírva". Amióta Hódító van, azaz közel 9 éve próbálkozom azzal, hogy ilyen helyet találjak, sokszor azt hiszem, hogy sikerült, de mindig rácáfolnak többen is erre.
Sajnos tényként kell kezelni, hogy az emberek egy jelentős része nem olvassa el, amit az orra elé biggyesztenek. Leokézza akár, vag ykitölti a mezőt ha ki kell, de sajnos tény, hogy ettől még sok-sok embernek fogalma se lesz arról, hogy épp mit okézott le, vagy mit töltött ki.

|

08-26-2007, 18:28
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Es mi ertelme van kv elott 3 perccel tavolba nezni kor eleje helyett, ha ilyen rutincselekves lenne? Akkor mar nem er vele semmit az ember 

08-26-2007, 18:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ilyen nincs, hogy "feltűnően kiírva". Amióta Hódító van, azaz közel 9 éve próbálkozom azzal, hogy ilyen helyet találjak, sokszor azt hiszem, hogy sikerült, de mindig rácáfolnak többen is erre. 
|
Hm, ez tényleg igaz. Egy volt szövitársam is bizonyította már. 
És, ha külön lenne egy lehetőség kv előtt számítva mondjuk a 3. perctől, hogy az illető, akinek fontos körváltása következik, igazolhassa magát, az nem mentesíthetné mégis a kv közeli kellemetlen meglepetéstől? (Olyan ismerősnek tűnik ez az ötlet, sztm már láttam a fórumon..)
|

08-26-2007, 18:45
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Hm, ez tényleg igaz. Egy volt szövitársam is bizonyította már. 
És, ha külön lenne egy lehetőség kv előtt számítva mondjuk a 3. perctől, hogy az illető, akinek fontos körváltása következik, igazolhassa magát, az nem mentesíthetné mégis a kv közeli kellemetlen meglepetéstől? (Olyan ismerősnek tűnik ez az ötlet, sztm már láttam a fórumon..)
|
... es ha harcolok egesz nap, megint odajutok, hogy irkalhatom be orankent azt a hulye szamot....  Esetleg tobb oriban is... De jo 

08-26-2007, 18:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
... es ha harcolok egesz nap, megint odajutok, hogy irkalhatom be orankent azt a hulye szamot....  Esetleg tobb oriban is... De jo 
|
Persze, ha vhogy el lehet kerülni ezt, vagy egyszerűen tényleg fölösleges, akkor én sem kívánom a hátam közepére sem. Ellenkező esetben jobb megbékélni avval, hogy az orik kezelése további plusz időt igényel. Aki például nemrég jelezte vmely topikban, hogy 59 orit visz, annak ezentúl csak 58-ra lesz ideje. 
Last edited by Princ; 08-26-2007 at 18:55..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|