|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

06-08-2007, 23:50
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by sifu
Az alap ötlet tényleg jó!
én is támogatom sokat segítene és mondjuk engem még az sem zavarna ha vip-hez kötnék! 
|
Jelentem a vip-hez kötést én sem ellenzem ...
|

06-09-2007, 10:30
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Ez nekem is tetszik, jó ötlet!
|

06-09-2007, 12:05
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Az alapötletet és monro ötletét is támogatom, maximálisan! 
A sorrendcserélés anarchosoknál mindenképpen jó ötlet lenne!
|
Szintén jó 5let, támogatom én is!!
|

08-09-2007, 16:38
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
én is támogatom az ötletet 
NewGárdony (#200400)
|

08-09-2007, 20:22
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
jó 5let 
|

08-09-2007, 21:13
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
EZ jelen pillanatban erősen az "ötlet" kategóriában van még, hiszen rengeteg új kiskaput nyit, amiket még át kell gondolni. Kapásból gondolok itt arra, hogy X1 országot lefagysaztja, amíg X2 ország az adott csoportban van, de itt X2 országgal a szövijének lead pénzt és egyéb javakat, majd ezt miután elment, X1 országnak visszajuttatják. Ezzel gyakorlatilag saját országától kapott javakat, ami nem tűnik egy túl szerencsés dolognak. Az ilyen, és ehhez hasonló mellékhatásokat nem szabad hagyni megjelenni.
Idővel majd ezzel is foglalkozunk... 
|

08-10-2007, 00:21
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
EZ jelen pillanatban erősen az "ötlet" kategóriában van még, hiszen rengeteg új kiskaput nyit, amiket még át kell gondolni. Kapásból gondolok itt arra, hogy X1 országot lefagysaztja, amíg X2 ország az adott csoportban van, de itt X2 országgal a szövijének lead pénzt és egyéb javakat, majd ezt miután elment, X1 országnak visszajuttatják. Ezzel gyakorlatilag saját országától kapott javakat, ami nem tűnik egy túl szerencsés dolognak. Az ilyen, és ehhez hasonló mellékhatásokat nem szabad hagyni megjelenni.
Idővel majd ezzel is foglalkozunk... 
|
szerintem, ha vki pénzt akar juttatni az egyik orijából a másiknak, egyszerűen elküldi egy haverral, és kész, még csak nem is szabálytalan
1. belép hozzám a haver, átadom a pénzt
2. fellép a másik orimhoz, oda is belép szövibe, majd visszaadja
és még csak nem is beszéltem piaci utalásról
ha le akarok fagyasztani egy orit, aminek nyilván elég drasztikus szabályai kellenek legyenek, akkor azt azért teszem, mert el akarok menni mellette a másik orimmal, nem anyagi okokból
szerintem ez olyan, mint a több ország irányítása, azt is én javasoltam anno, eredetileg arra is azt mondtad, hogy visszaéléseket szül, és pont ellenkezőleg, átláthatóbb lett a játék
|

08-10-2007, 17:45
|
Banned
|
|
|
|
Azt megszeretném kérdezni hogy tegyük fel leszabizok a főorimmal és hozom a másik csoportból az országomat , de akkor nem lehetne azt megoldani hogy ilyenkor a hétvégi játékra való jelentkezés átszálljon a fő ori után lévő 2. orira vagy valahogy?
|

08-10-2007, 20:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Rém-
Azt megszeretném kérdezni hogy tegyük fel leszabizok a főorimmal és hozom a másik csoportból az országomat , de akkor nem lehetne azt megoldani hogy ilyenkor a hétvégi játékra való jelentkezés átszálljon a fő ori után lévő 2. orira vagy valahogy?
|
Sztem nem lehet megcsinálni.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

08-26-2007, 11:41
|
Junior Member
|
|
|
|
szabi és csak aztán hibernál.a gyümölcs se fagy meg rögtön:)
Ati felvetése miszerint ez simán kijátszható valamennyire jogos...elég sok ország hajlamos arra hogy fellépjen egy szövit hátrahagyva, és (36+72) 108kör múlva (asszem ennyi egy szövi minimális élettartama) rengeteg zsével folytassa a játékot. de melyik vesztegetne heteket, hónapo(ka)t??
legyen X kör, amig az ország nem hibernáltatik, csak SZ, és ha ez lejár akkor fagy csak le, és léphet fel a másik.
ez ügye azt jelentené, hogy nem 108 kört hanem pl X=600 kört várjanak a szövtagra, és akkor már teljesen érthetően inkább amellett döntenek, hogy a fenti orival menjen tovább a szövetség, és majd ha eggyel nagyobb kisszámmal errejárnak, hasonlóan visszacserélik a másik orira...ez pedig már nem jelent mást, mint hogy a játékos egyik országa itt a másik ott volt szövetséges...
ennek az X körnek a meghatározása már részletkérdés, de lassúban és normálban a 3as szorzókülönbséget meghagynám...(okés hogy kell egy hónap kényszer pihi normálban, de 3 hónap lassúban??? naneee...)
ki veszt ezzel? pont az aki használná ezt a funkciót: 1 hónappal kevesebbet játszhat a fenti orijával (világos hogy amig a másik elmegy mellette, addig amúgy se akart játszani vele). ennyit szerintem mindenki bevállal, nem beszélve arról hogy nyilván nem az utolsó pillanatban döntenénk úgy, hogy huhh elkéne menni a felső orim mellett, egy hónappal elötte már tudjuk hogy ilyet szeretnénk majd...
MÁS: - VIP -
VIPhez való kötését ellenzem. a vip kényelmi funkciókról szól (elvileg...legalábbis ha jól értem Atit), és ez hasonlóan (a hadüzenethez és a karavánhoz) szerintem alapfunkvió, amit mindenkinek meg kéne kapnia (vagy senkinek se a karaván pl nagy előnyt ad a vip-es szöviknek...).
ok a ht piacoz, képez, irat, varázsol stb. ezt bárki megteheti önmaga is...de vannak funkciók amiket nem kéne *lekorlátozni* csak a VIPeknek, ugyanis azok nem kényelmesebbé, hanem jobbá teszik a játékot. (azt hiszem ez a lekorlátozás az első lépés a VIPet csak VIP támadhat felé.)
(félreértés ne essék, vip vagyok.:P)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|