Quote:
Originally Posted by sutike31005
szóval tolvajok mestere: előfeltétele a tolvaj személyiség megléte, tolvajaid minden zsákmányszerzésre irányuló tolvaj akció 10 % al nagyobb hatásfoku
orgyilkos: előfeltétele a tolvaj személyiség, faji megkötés: fél elf.
minden ártó tolvaj akció( gyujtás, gyilkolások) 10% nagyobb hatásfoku viszont mivel megalázónak érzi ha lopni kell hiszen egész életét a gyilkolás művészetének elsajátítására ette fel ezért azon akciókat 10% al kissebb eredménynel végzi el.
|
Quote:
A fajokkal ellentétben a személyiségek csak pozitív dolgokat adnak. Választáskor mérlegeld országod beállítottságát, faji adottságait. A személyiségekkel tovább erősítheted országodat egy adott irányba, vagy országod eddigi gyengéit egyenlítheted ki, választásodtól függően.
|
Quote:
pusztító: előfeltétel a Harcos személyisége megléte, faji megkötés: Törpe..
+10 % pusztitas -10 % mészárlás -10 % fosztogatas
|
ide megintcsak a fenti + a törpe elsődlegesen termelő, és csak másodlagosan hadis
Quote:
mészáros: előfeltétele a Harcos személyiség, faji megkötés : ork
+ 10 % mészárlásra -10% pusztításra -10% fosztogatásra
|
ide megintcsak a fenti!
bocs nem lehurrogni akartalak, de szerintem nem jó ötlet olyan személyiségeket gyártani amely csak egyes fajokat erősíti, másrészt a személyiségek lényege h nem gyengít, hanem segít a specializálódásban(nem tudom h az orrgyilkos, a pusztító és a mészáros miben segíti ezt?)
ezek inkább a brutalitás felé, a felesleges öldöklés irányába sodorná a játékot, nem volan érdemi haszna a játék szempontjából, szerintem