|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-21-2006, 09:44
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Igaza van senkinek.Ha a topba akarsz jutni ne mlegy orias mert azzal nem fogsz odaerni egykönnyen.
A topba a gnom a legjobb meg az ork is odaerhet.Ja meg ugye a fedezésekkel a törpe is ...
|
fedezéssel az elf is odaérhet meg bármelyik faj. legfeljebb törpével alkalmasint tudsz ütni ha elvetemült vagy. (seregcserével kitámadó hadisra...) orkkal a leggyorsabban érsz topba, viszont ha megtorpansz akkor szépen elkezdenek bosszút állni rajtad s azt nehezen viseli. egy gnóm is jobban állja a sarat. az óriás meg állja a sarat valamennyire, de mire eljut oda.... az elég necces. annyit kell figyelni rá mint egy orkra. mert őt leveri aztán mindenki... és nem tud beverni országokat csak ha más előkészíti a terepet neki gyújtással, mert ő maga azt se tud. tehát vagy kitámadnak neki vagy egy már szétvert országto tud megütni.
Szóval kell az A-ba toli igencsak, annyi, hogy tudj gyújtogatni a célpontjaidnál. de az A-ban nem arra lesz jó a toli hogy meggazdagodj, mert az nem fog menni. csak a másik meggyengítésére való. (legalább akkor nem tudja megtorolni már hogy leloptad  ) (csak hogy a topicnál maradjunk)
|

03-21-2006, 10:26
|
Member
|
|
|
|
az elf csak aa top egyreszeig megy fel.Utan mar nem fedezhet...Amugy meg a tolisok azert nem elnek meg mert sok tolis ori uthetove valik sereggel.Es meglop vkit az meg ramegy sereggel es olyan sok körre kerul hogy nem tudha tovabb lopni.Es ez igy meg y vegig es nem tud feljebb jonni...
|

03-21-2006, 11:51
|
 |
Member
|
|
|
|
jó, de ha fodulni akarsz akkor az elf fel tud menni top30%ban simán és ott emg tud maradni. annyi meg arra elég. aki nem akar az 1/Aban játtszani az nem akar felmenni a top1 helyre 
|

03-21-2006, 16:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
jó ezt értem, de akkor is egy oylan embertől aki tolis volt egész végig, az nem lesz jó hadis, hogy megálljon az 1/Aban ha csak annyira akar ott lenni, hogy forduljon, mert nekem nem életcélom, hogy az 1/Aban maradjak
|
Szerintem itt az is gond, hogy egy lejjebbi csoportban a tolisoknak jelentős területen vannak kocsmáik, míg az Aban ugyanezzel a struktúrával halott ötlet játszani... minden csoport az alkalmazkodóképességről (is) szól, így ha valaki mereven ragaszkodik az elképzeléseihez, akkor nem fog boldogulni.... az Aban is lehet valaki tolis, de ehhez elegeendő pár1000 tolit tartania, és emellett hadakozhat is. Nem értem mi ezzel a baj.
Talán az, hogy kevesen veszik ezt észre? Annyi az előnye egy eleve hadi felépítésű országnak, hogy lépés előtt kevesebb területet kell átépítenie. Ennyi..mindenki maradhat a kedvenc tolijainál/varijainál, csak még hadakozhat is 

03-22-2006, 12:07
|
Member
|
|
|
|
Az A ban igazabol azert halnak meg tolisok mert nem tudnak utni...
A terület szerzese fedezessel hatalmas összeg mar. Es ha pechjuk van gyorsabban mennek le mint fel...
Mivel mindenki a sima utesnek csak a sajat maga seregével vesz részt elég tetemes sereg kell hogy sikeres legyen.Mert eljon az hogy o nem ut be senkit ot meg beverik...Es hibba lopja meg nem sokat halad elore vele...
|

03-23-2006, 13:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Az A ban igazabol azert halnak meg tolisok mert nem tudnak utni...
A terület szerzese fedezessel hatalmas összeg mar. Es ha pechjuk van gyorsabban mennek le mint fel...
Mivel mindenki a sima utesnek csak a sajat maga seregével vesz részt elég tetemes sereg kell hogy sikeres legyen.Mert eljon az hogy o nem ut be senkit ot meg beverik...Es hibba lopja meg nem sokat halad elore vele...
|
Ehhez annyit tennék még hozzá, hogy A-ban sokkal könnyebben kijön a kettő ország közötti 10e pontos különbség, aminél már tök mind1, hogy mennyire lennél jó tolis, semmit nem tudsz lopni...
És születnek emberek.
|

03-23-2006, 13:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Ehhez annyit tennék még hozzá, hogy A-ban sokkal könnyebben kijön a kettő ország közötti 10e pontos különbség, aminél már tök mind1, hogy mennyire lennél jó tolis, semmit nem tudsz lopni...
|
ja oké...azt nem tudtam hogy ilyen nagy különbségek vannak az orik között
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

03-23-2006, 14:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
ja oké...azt nem tudtam hogy ilyen nagy különbségek vannak az orik között
|
ehh... és ez a legalapvetőbb ok, el is feledkeztem róla 
|

03-24-2006, 08:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
ehh... és ez a legalapvetőbb ok, el is feledkeztem róla 
|
Na igen egy ütés után a 10k különbség sián megvan feljebb de a top alján még nem ilyen durva a helyzet mert 3k-n belül nekem most van vagy 20 ori igaz ha tolisnak lennék fullra kiépítve és merészkednék akkor lehet lenne belőlle 10k 
|

03-25-2006, 10:24
|
Junior Member
|
|
|
|
Ha 1500-2000 heki között lépsz fel, arra ne számolj, hogy kevés tolis lesz. Sok a csóringer elf, és lopnak rendesen. Volt egy tolis ember is, de ő azóta csúnya véget ért. viszont az elfeket annyira nem könnyű leszedni; sőtt. Ha sok zsével lépsz fel, és éheztetsz kicsit, akkor elég biztonsági orid lehet, amivel nyugisan lophatsz. Ha a célod az, hogy az elfeket lopd át, elfként, akkor rengeteg toli kell, és gyengül a védelmed. Marad, hogy lopod a környéket: ork, törpe. Tekit minimált hozol tőlük, pénz keves van náluk... Éhezős orkokat is simán lehet húzni tekivel, úgy hogy be se tudnak verni, csak lak és hadtekin kívül mást ritkán adnak. A középmezőnyben még tartanak tolit-varit az orkok is, fentebb ez már sajna más...
A klan nagyon fontos, hogy milyen klánba lépsz. Én kétszemélyes elf klánban vagyok, azt hittem nyugisan elleszünk; a környék nem ver be klánban. Sima útnak tűnt a top körök teljesítéséhez. Aztan egy a topban lévő fullhadis ori egyszemélyes klanban bevert kettőnket. 80-körről felmértük tolikkal, de minek.... Ház, barakk, más épülete alig volt...
Szoval tolis, akkor elf, 300 kocsmával + tisztánlátással nyugisan mehetsz, nemnagyon lopnak át, aztan ahogy érsz nagyobb területre, majd úgy csökkentheted, de azért érdemes figyelni arra is, hogy a katmorálod a kocsmák 95% körül minimum tartsák
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|