Na sziasztok, végre reggeltem magam a külsőn (bár egyszer már megtettem csak elfelejtettem a kodomat..)
javaslatom a következő: 2000 top kör felett növekedjen a gyujtás mértéke. az ország területének 1 % át gyujtsak fel az emberek. egyből 200 kör után minden átmenet nélkül és a területet nézze, tehát legyen belevéve az épülő terület is. ez azt jelentené hogy egy 4000 es orinak, 40 épület gyulna meg minden körben. és válogatás nélkül minden épületet gyujtsanak ne csak házat vagy barakkot.. ennyi kedvezmény lehetne (csak, hogy ne 40 ház gyulladjon fel minden körbe, bár azt is megérdemelnék..)
a másik javaslatom az hogy legyen maximális elérhető föld terület.. (ezzel kapcsolatban lehet hogy voltak már javaslatok, nem olvastam mindent mindenhol, ezért elnézést, ha már egy eldobott témát vetek fel)
ami lehetne a maximum fellépési föld 150 %-a igy 5 os csopiban ahol 600 hekivel lehet lépni maximum 900 heki gyujtheto össze..( a felett nem hozna egy hekit se) ezáltal besürüsődne szerintem a csoport teteje. nem lennének a nagy elhuzasok több harc lenne.. magasabb nyers árak.. mivel nem lehetne letolni mindennek az árát.. ezáltalpedig végre elkezdenének az emberek oylan épületeket tartani amit most nem nagyon tartanak.. se banya se konyvtar.. pff..
igazából, ha a gyujtas mértékét felemelnétek az általam javasolt 1 % ra akkor megoldaná a dolgokat kivétel nélkül az 5-os szinttol az 1 soig.. es ha ehez hozzavesszuk a masodik javaslatot akkor az a ba elobb utobb elapadnanak a forrasok.. és kénytelenek lennének a nagyrészét megtermelni ott ahol vannak..
lehet extrémnek tűnik, de szerintem a helyzet megérett ilyen radikális lépésekre..
na Üdv: sutike