Ez se rossz ötlet, de szerintem valami nagyobb pénzjutalom emellé mindenképpen kellene. Egész egyszerűen azért, hogy akit eddig nem érdekelt ez a vérdíjas játék, annak esetleg megcsillanjon a szeme.
És azért nem javaslom a brutális emelést, hogy ne legyen érdeke valakinek saját magát ütni. Én pl le nem verném magam 10 milláért... De akinek az is jelent valamit, az lehet kedvet kapna.
Viszont a mosani 1 milla annyira kevés, hogy nem éri meg, szinte egy támadásnál (még ha sikeres is) több egységet vesztek, mint amennyit pótolni lehet abból az 1 millából. Veszteséges leverni...
Én úgy képzeltem el, hogy:
11 ütés 10 millió
.
.
101 ütés 200 millió
Az a 200 milla nagyon sok orinak jól jönne, viszont olyan nehéz összehozni (101 ütés védett orin kegyetlen sok) hogy nem éri meg magadat ütni érte, mert mire összevered a 200 millát, addigra jóformán adóból bejön a lóvé...

Tehát szerintem nem szaporodnának el az önütők. Viszont akinek szüksége van rá, annyiért azért már kimenne. (szerintem)
És persze ezt lehetne kombinálni a Te javaslatoddal, hogy mondjuk aki elveszi a teljes vérdíjadat, annak megjelenne a neve mellett az, hogy [FEJAVADÁSZ].
A 'fejvadászt' nem lehetne leverni, viszont egy idő után eltűnne a 'cím'. (Pl 2 hét után)
---
Gárdi javaslata meg abból a szempontból érdekes, hogy ha csak az 5. szinten lehetne vérdíjat szerezni, és fentebb nem, és (5 ütés kevés) 10 ütéstől lepotyogna, és valaki úgy csinál végig 4 csoportot, hogy nem verik meg 10-szer összesen, akkor kapjon valami bónuszt. Még ha jelképeset is, de legyen maradandóan megkülönböztetve. Nekem a kék szám helyetti piros (vagy akármilyen más szinű) szám nagyon tetszene. Igencsak egyedi lenne, és volna értelme kűzdeni érte!
Ezek a dolgok felpörgetnék szerintem a vérdíj játék betokosodott menetét.
Gee