ez esetben is szerintetek milyen 4 ori legyen benne? 1 elf, 3 gnóm/ork?
Szerintem 2 elf kaját termelni és 2 gnóm.
Vagy 1 elf kaját termelni, 1 törpe nyersanyagot termelni és 2 gnóm.
Vagy 4 elf harc nélkül betonvédelemmel továbbjutni.
Akkor jobb az elf mert az orkhoz sokat kell figyelni az elf az kényelmes
rosszul fogalmazol: az okhoz mindig fogyelni kell. egyszer volt egy pokoli hetem. 4szer maradt el egy-egy körben távolbalátás a héten és mind a 4 alkalommal valahogy jött a sereg földre és nem tudtam sereget cserélni vagy szembe menni. orkkal vagy minimum 60% barakk és tele vagy íjakkkal és sereget váltasz támadáshoz, vagy meg se próblkozol vele anélkül hogy minden órában néztek távolt és meg a telefon ha valaki felé megy a sereg... szóval orkot semmiképp ha nem elvetemült vagy aki rá is ér....
Ha van 10-12 milliarod csak szolj nekem kik is vagytok hatha el tudom venni...
Amugy meg en oras lennék nem elf...
Oraissal hamar eleered a top30% ot es van lovetok sereget tartani es esetenként meg cserelni is ...
Az elf lassabban halad sokkal...
Ha van 10-12 milliarod csak szolj nekem kik is vagytok hatha el tudom venni...
Amugy meg en oras lennék nem elf...
Oraissal hamar eleered a top30% ot es van lovetok sereget tartani es esetenként meg cserelni is ...
Az elf lassabban halad sokkal...
Ha van pénz akkor az elf messze olcsóbban, gyorsabban és kockázatmentesebben ér fel a top-ba mint az óriás. Sőt ha van pénz, akkor bármelyik fajjal fel lehet jutni a top-ba (a zombi és az ember esetében is fel lehet, csak legfeljebb nem tud bent maradn).
__________________ Én mindig itt voltam
És mindig itt leszek,
Körülöttem pusztulnak
És születnek emberek.
Na azert az elfet el lehet kapni.Hadignomnak a legkivalobb celpont.Mivel nem ut vissza. (kiveve ha seregcserél de az ritka)
Az orias meg jo, mert jol ved jol tamad.Magas hekin egyre szarabb igaz, de most ugyis fordulasrol van szo...
A gnom elonye hogy konnyen atalakithato orszag ami hietetlen nagy elony.
Egyertelmu hogy a gnomkent bent tudsz maradni a topba. Persze ehhez csak egy jo faj kozel sem eleg...